zaten arkadaşlar görüşmüyoruz ctesi akşam yüzyüze görüştük hala ailem dediği için ben birleşmeyi istemedim.eve dönmek istediğini söyledi kabul etmedim.zaten her kavgada blöf yapıyordu baana gitme konusunda bu seferki blöf tutmadı bana.pazar mesaj attı barışma yolunda istemedim.şuan o annesinde çok istediği yerde bende kendi evimizde kalıyorum ve bu evden hiçbirşey alamıcağını ona vurgulamıştım.annesi eminimki elinden geleni yapacaktır bende bugün patronumun eşiyle konuştum dava sürecini.onun açacağı davaya görede bende yol izlicem.ben kullanılacak bir eşya değildim.bir erkek karısıyla annesi arasındaki sınırı koymalıydı bana sürekli ailem ailem diye baskı yapan direten bir adam var yaşıyan bilir bunu.seviyormuyum çok sevdim çok aşırı sevdim keşke hiç sevmeseydimd ekendimi bu denli çığrındna çıkartmasaydım.pazardan beri ne o ne ben hiç konuşmuyoruz.hani ben eşyalarını topladım demiştim ya benim toplamadığım birçok eşyasınıda kendisi didik didik evi tarayıp almış gitmiş.kendi gitmeden önce en azından eşi olan bana yapamadık ben eşyalarımı alıyorum deseydi bari.hep yapıp çatıp sessizleri oynayıp beni çıldırtma noktasına getirdi.ben ayrılmak için kendimi yakmadım.bu aile kurtarılırmı kurtarılmaz.onda o anne olduğu sürece olmaz bu iş.ayrıl gel oğlum diyen ikide bir anne için nedersiniz.36 yaşına gelmiş bir erkeği bırak artık.ben 32 yaşındayım bayan olarak ben annem babam demiyorum ya.ben eşime taptım ama rahatlık ona battı.yaşayan bilir.dürüst olmadı beni bile bile yaktı.düşününce sevgisinden de şüpheliyim artık zaten.sadece şu aşamada sessizleri oynuyoruz.bu denli olaylar sonrası ben ona bakmam.sen kime polis çağırıyorsun ya ben eşinim arkamdakide eşinin ailesi.polise silaha avukata ne gerek vardı yaşayan bilir arkadaşlar.ben bakmam onun yüzüne.eşinin arkasında durmayan bir adama adam demem.üstelik ben de östrojen yüksekliği var o nedenle çocuk sahibi olmama riskim var.ben evlenmeden bunu dürüstçe eşime dile getirdim belki çocuğum olmaz diye o da kabul etti.bu bizim sırrımızdı.bunu sen polislerin yanında herkesin içind edaha söyliyemediklerim var anlarsın sen diye tehdi tetti.yaptığı erkeklik mi sizce.ben en azından dürüst oldum kandırmadım o borcunu herşeyini sakladı gizledi herşeyi sonrdaan çıktı ben ondna daha mertim erkek gibi davrandım.bana birde şimdi kalkmış diyorki ailey aile yapan çocuktur o da bizde olmucak diye şimdi söylemek gerekirdi bunu ben sana baştan demişim send ekabul etmişsin.savunduğunuz insan arkadaşlar.kızmıyorum sadece kafam karışık olduğu için akıl alıyorum sizlerden.ama bir erkkek karısını arkasınd adurmalıydı benim eşim durmadı.zamana bırak dedim hep bana baskı yapma dedim.o hep ailem ailem ailem dedi.daha 3 aylık evliyiz.başbaşa vakit geçirelim demek yerine hadi aileme gidelimler hep.ailenin evinden çıkmıcaktın ne diye evlendin beni yaktın bitirdin.ondan gelecek harekete göre hareket edicem grurlu bir insanımdır dobrayımdır dürüstlük içime işlemiş benim biri bana hata yapınca bağışlayamıyorum.eşim çok hata yaptı evim eşim düzelir dedikçe daha da çirkinleşti.erkek gibi masaya yumruğunu vursaydı keşke.senin yerin ayrı ailemin yeri ayrı deseydi.o hep aile dedi.ben çalışandım o evde yemek yapandım temizlik yapandım akşamları vakit geçirendim onun için.düşündükçe beni kullandığı için çok gücüme gidiyor şuan.haketmedim hiç haketmedim.herkes tarafındna parmakla gösterilen bir insanım ne durumlara düştüm(((((
...Ben 10 yıllık evliyim, bırak kınayı, nişanı düğünüm bile olmadı, .....
...gelinlik giymedim , hala pazardan alınmış perde kullanıyorum...
ben eşime ailen gelsin dedim hatta davet ettim arada herşeye rağmen annesini aradımda.ama hepsini kadın yalanladı.yemeğe davet ettim ama annesinin adanada işi çıktı ve birdahada gelinmedi.benim kapıma gelselerdi ben içeri buyur etmicekmiydim sanki.kadın tenezzül etmiyor.bana ben seni istemedim sevmedim dedi bende bende sizi sevmiyorum dedim.ben eşimle evlendim siiznle değil dedim.kadın sırf beni ayağına getittirip özür dilemediğim için oğlunun beynine girdi ve bizi ayırdı.ayrıl gel oğlum diyo.bir ana 36 yaşın agelmiş bir insana bunu dermi allah aşkına.turşusunu kursun bundan sonra.ben yenmiş içilmiş ağırlamada değildim herşeyide yaparım çalışan bir bayanım üstelik ama kadın kıymet bilmiyor.eşimde annesini hiç kıramıyor.eşim son görüşmemizde hala ailesini kabul ettirmeye çalıştı.bana dediği aynen şu ailem gelcek bizde gideceğiz o uzaktan tutulan evimizden rahatsızmış ailesin eçok uzakmış.ailesine yakın yani aynı mahalleden ev tutacakmışız..eee dedim hatta yaza ev aldığımızda annesinin oturduğu apartmandaki 2.daire satılıyormuş onu alçakmış.hala içiçe dipdibemi yaşıcağız ben n ekadar uzak kaçmak istedikçe sen dibine sokuyosun dedim.benim ailem şuan oturduğumuz muhite nasıl gelirmiş dedi.minübüsle dedim.onun ailesi yürüyemezmiş falan filan.yılbaşı geliyor ne düşünüyosun dedi sen söyle ben öyle cevap vericem dedim.bana dediği onun ailesi benim ailem ve biz benim babamın terasında kutlama yapıcakmışız.niye benim babamın evi neden senin annenin salonu değiklde dedim sığarsak neden olmasın dedi.düşünebiliyormusun biz ayrılma noktasındayız ama adam hala ailesi ile ilgili fikirler.hiç karısıyla vakit geçirme yok.sen ne planlamıştın dedi bende senin doğumgünün hemde yılbaşı bir yerde yemek yer dışarda eğleniriz dedim ben sıkılırım öyle şeyden dedi.yazıklar olsun bende dedim.anakuzusuymuş diyorum.benim hala suçum var mı peki?bu evlilikte benim suçum var mı?ayrılmaktan başka çarem var mı arkadaşlar?
Merhaba,
ben kaynana faktörünün yaptıklarını unutmadığım için aramam sormam gitmem gelmem resmiyet koydum.eşim ailesini arasın etsin baskı kurmadım.ben konuşmayınca haliyle onlarda bizim evimize gelemediler.tabi bu eşimi hep rahatsız etti.ailem şu eve gelemedi şu masada yemek yiyemedi onlarla akşamları çaya davet edemedim diye biz kavga eder olduk.
ben eşime ailen gelsin dedim hatta davet ettim arada herşeye rağmen annesini aradımda.ama hepsini kadın yalanladı.yemeğe davet ettim ama annesinin adanada işi çıktı ve birdahada gelinmedi.benim kapıma gelselerdi ben içeri buyur etmicekmiydim sanki.
ben o durumdaydım boşanıyorum bi yıl oldu dava açalı.
2 ay için günahıma girdiler benim de. evlenmeden önce güya benim tarafımdaydı, biz önemliydik ailelerle görüşecektik ama yüz göz olarak değil. evlenince tabi beni sokaklarda sürüye sürüye annesine götürmeler, sürekli evden çıkıp ailesine gitmeler filan.. ki ben evlendikten sonra nefret ettiğim halde iyi davranmaya çalışıyodum sadece sınırlarımı belli ediyodum buna rağmen diğer konularla birlikte patladı elimde kaldı evlilik.
o da aramadı sormadı. nafaka ve tazminat istememem için uğraştı durdu. şimdi her ikisini de istiyorum mahkemede, yalanlar iftiralar atıyolar ailecek.
zor canım inan çok zor bi süreç. ama ben şimdi daha mutluyum. seninki adam olacaksa ailesinin evinden çıktığını farkına varacaksa düzeltip devam edin. he yok aramamaya devam ederse zaten sen de benim gibi mecburen dava açacaksn. Allah yardımcın olsn. dertleşmek istersen burdayım tamam? güçlü olmaya çalış. her zorluğun kolaylığı var bunu da unutma
burda ne çok çeşit insan tanıdık değil mi? burda okuduğumuz çaresiz, dayak yiyen, aldatılan çoğu kadın konu sahibinin değil eşi gibi, onun yarısı kadar bile olsa eşlerinin sabır, sadakat,erdem sahibi olmaları için neler verirdi kim bilir..
ama allahın sopası yok. öyle bir yerden vurur ki şaftı kayar insanın.
Bir kerede konunun içeriği (sanki ilk konu anlatımını tekrar okuyamıyormuşuz gibi) yorumlara göre değiştirilmese biz de enayi yerine koyulmamış olsak herkes ne kadar mutlu olur.
sizin de erkek evladınız olsa evlense gelininiz evinize gelemse gelincede sizi insan yerine koymasa evine gidip gelemeseniz.
.hatta evinizi basıp oğlunuzu dövse vs vs ne hissederdiniz acaba
sevgili saft üzüldüm senin içinde.bana özelden ulaşabilir misin mümkünse sana sormam gerekenler var dava süreci ile ilgili.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?