Yok cnm 4 senedir burdayim okula gittim alman arkadaslarimlada hep almanca yazisiyorum konusmam iyide bazen turkceyi yalnis yaziyorum malesefanlamadim
sanirim dogma buyume yurtdisindaydiniz , kendinizi turkce ifade edemiyorsunuz
Anladigin kadariyla cnmBen bilmıyor sızın dilı
Kimse hediye beklemiyo biz ayip olmsin diye aldik bir seyler cnmKonunuza gelirsek herkes canı nasıl yapmak isterse öyle yapar.
Yurtdışından gelen insandan da ayrıca hediye beklemek garip geliyor bana
Anneniz için önemli değilse size niye dert yandı ayrıca ???
Yok cnm oyle degil gelin anneme karistirma diyormus kilit vurdugu halde annem ona alinmisBen anlamadim...
Gelin eşit hediye almiyor ve siz alıyorsunuz.. doğrumu anladim?
Sorun nerde?
Valla bende anlamadım.Ben anlamadim...
Gelin eşit hediye almiyor ve siz alıyorsunuz.. doğrumu anladim?
Sorun nerde?
Bnde oyle dusunuyorum cnmDoğru yapıyorsunuz o onun düşüncesizligi terbiyesizliği. Anneniz size güzel telkin vermiş zaten. Siz onunla aynı seviyeye düşmek zorunda değilsiniz. Çizginizi bozmayın derim.
4 yıl unutmak için çok kısa siz çok iyisiniz gelniniz kötü ayrımcılık yapıo artık türkiyedede herşey var eskidenmiş o burda daha güzeli iyisi var unutmadıysanız tabi onunda :)Yok cnm 4 senedir burdayim okula gittim alman arkadaslarimlada hep almanca yazisiyorum konusmam iyide bazen turkceyi yalnis yaziyorum malesef
yok cnm arkadaslar zaten izine gittiginde kiyafet goturmezler turkiyeden hep alirlar onu biliyorum banada soylediler gittiginde pek kiyafet goturme orda daha guzelleri var diye telkinde bulundular4 yıl unutmak için çok kısa siz çok iyisiniz gelniniz kötü ayrımcılık yapıo artık türkiyedede herşey var eskidenmiş o burda daha güzeli iyisi var unutmadıysanız tabi onunda :)
Valla bende anlamadım.
Bi de şu ne demek anladıysan bi zahmet
Hani size soruyorum ben yalnismi yapiyorum esit davranmaya calismaktan sevgi konusunda ne kadsr iyi olurlarsada esit olamam insanin anne ve babasi daha farkli bu konular icin soruyorum sadece
O zaman gidelimYok canım... ben anlamamışim zaten...
O bölümü anlayan zaten einstein gibi bir insandir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?