Slm kizlar izine pazar gunu gidicem herkess ufak bir sey aldim gucumun yettigi kadar...
Hediyeleri alirken annemin ve kaynanamin ayni pakete koydum kayin babam ve babamin ayni 3 gorumceminde ayni pakete sadece eltimin ablamin ayri paketlerde boyle yapmamin amaci valizim fazla yer kaplamasin zaten ayni aldim orda annemlere gecerken guzelce hediye paketinr koyar veririm diye dusundum..
Soyle bir sey var bizim gelin izinr gittimi ablama ve anneme birer ufak bir sey alir verir koca bir valizde sadece annesigile doldurur kilitlerde bu annemgilin karismayin der bnim ablam evli orda bnimde annem ve babam tekler evde ( 50 yaslarindalar) yengeminde annesi ve babasida 80 yaslarinda abileri ablalari ayni yerdeler ...
Bugun annemle konustum haziligini yaptinmi kizim dedi yaptim anne dedim
Nasil yaptigimida soyledim afferim kizim ayrimcilik yapma esit ol kimsenin kalbini bir hediye icin kirma dedi nedenini sordum gelinimize alinmis
"Kizim her geldiginde bir sey alir gelir sagolsun ama annesigile bir valiz hazirlar banada der karisma kizim ben hayatta karismam ki ben kimsenin cantasini karistirmamki gorsemde ne almis beni ne ilgilemdirir kocasi bir sey demedikten sonra beni ilgilendirmez "dedi
Uzuldum kizlar anneme geliyo dedi torunlarimla bir hafta kaliyo annesine geciyo insanlar onun icin geldiginde gittigini diyorum ne zmn gelir diyr sorduklarinda bilmiyorum diyorum bana aranizda sorunmu var diyorlar annemde bana kizim geldin mi esit kal kimsenin bu konuda da kalbini kirma dedi zaten bende oyle yapmam sonucta kaynanam kayinbabamda benim icin kiymetli kalbimi bir gun kirmis degiller neden sirf annem babam icin onlarinda durduk yere kalbini kirayim ki zaten yaslilar onlarda sehirden sehire benim pesimdenmi kossunlar onlarinda hakki torunlarini gormek zaten ilk kez gorecekler kizimi
Hani size soruyorum ben yalnismi yapiyorum esit davranmaya calismaktan sevgi konusunda ne kadsr iyi olurlarsada esit olamam insanin anne ve babasi daha farkli bu konular icin soruyorum sadece
Yalnismiyim
dogrumuyum yaptiklarimda
Telefondan yaziyorum yazim kurallarinda hata olabilir ...