KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

erzurumunluguzel1995

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
138
59
13
Arkadaşlar merhaba bu konu için özellikle üyelik açtım ve sizin yorumlarınızı bekliyorum. Eşimle 1,5 yıldır evliyiz ikimizde ailelerimizden uzağız ama eşimin ailesinden bir türlü uzaklaşamadım. Annesi sürekli laf sokan iğneleyici konuşan kırıcı bir insan ve aramız iyi değil sevmem kendisini. Temmuz ayında eşimin yaklaşık 1 ay izni vardı onların yanına gidecektik 13 saatlik yol ve ben 6 aylık hamileyim. Gittik ama giderken eşime annen bana laf söylerse arkamda dur çünkü ben kaldıramıyorum dedim tamam dedi. Her neyse gittik iyi güzel 1 hafta 10 gün sonra bu kadın yememe içmeme laf söylemeye başladı ypk işte torunumu taşımasaydın bu kadar yemene izin vermezdim. Seninde işin gücün yemek yemek. Çok su içtiğin için terliyorsun vs bunları duymazlıktan geldim ama daha sonra arabayla bir yerden gelirken konu araçlardan açıldı bana dediler ki altınlarını bozup alırsınız bende bozmak istemiyorum araba da almak istemiyorum dedim ki bu konu 2 kere açıldı ilkinde uyardım onları anlamadılar yine açtılar benimde sesim yükseldi bana kimsenin karışmasını istemiyorum ben ne yapacağımı bilirim dedim ve o an eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı. Sonra eşim bana bağırdı sesini yükseltme diye. Ben sinir boşalması yaşadım vuracak sandım. Eve geldik annesi hiçbir şey olmamış gibi yanıma geldi kendimi altınlarımı bozdurduğum için salak gibi hissettim ondan öyle dedim dedi.neyse o gece odamdan çıkmadım sabah oldu eşim uyandı yanlarına gitti günaydın paşam diyince ben çıldırdım ailemi aradım ortalığı karıştırdım tabiri caizse. Bu yanıma geldi ne oldu kızım dedi bende bana kızım deme çık odadan senin yüzünden oldu demeye kalmadan bana saldırmaya çalıştı eşim ve babası zor ayırdı. O an eşyalarımı hazırladım direkt evimize yola çıktık. Ama benim içimdeki bu sinir geçmiyor ne yapayım kızlar. Eşime evime gelmeyecekler çocuğumu da onlara göstermeyeceğim dedim. Hepsi hatalı eşim de dahil. Bunlara nasıl ders vermem lazım ki ağızlarını evimden çeksinler

E sizde hatalısınız... evlilik idare sanatıdır ve siz malesef idareden çok uzaksınız... öyle ergen gibi her yerde patlanılmaz sakin kalınarak gerekli cevabı verirsiniz... hamilelikten demeyin zira hamilelik hastalık değildir. Kadın kızım diyor diz tersliyorsunuz siz gerçekten fena insanlar görmemişsiniz....

Eşim sana verdigi sozu tutamamis .basta soylemissin bana laf soylerlerse sen mudahale et diye .hem anası babası saldirmis sana hemde esin bagirmis .kp kim ki biz herkes degiliz diyor ? Aileni aramakla iyi yapmissin her halta burunlarini sokmasinlar .yedigin yemekten ictigin suya kadar laf isitmissin .sakin geri adim atma .sana utanmasalar evde yemek vermeyecekler .

Hayır hamilelikten değil onu o an düşünemiyorsunuz zaten. Her şeye burnunu spkan bir kadın var işin içinde. Ona ne benim altınlarımdan. Sana yatırım için taktık eninde sonunda bozduracaksın diyip beni çıldırrtı. Kendisi de takmadı eşimin yaptıkları hep. O bana taktı. Ona rağmen bu söz hakkını nereden buluyor ki

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Gülerek söylüyor ama insan anlar istemeden yedirdiğini. İnanın gurbetteyim biri 1 tabak yemek yapıp getirse diye bekliyorum. Çok zor durumlar yaşıyorum üstüne bu da eklenince psikolojikmen yıprandım

6 aylık eşine saldıran adamı önce çöz canım sen bırak ailesini. Kocan adam olsa bunları yaşamazsın. Yediğine, içtiğine laf edilen yerde seni tutan o.
Hep onun yüzünden zaten. Ben onu asla savunmuyorum o beni ailesine ezdirdi. Eşime karışmayın kendi altınları istediği zaman ne yapacağını kendi bilir demesi lazımdı. O demeyince ben kendimi savundum sonuç buralara geldi. Ama o kadar reziller ki asla kendileri hatalı değil

Ailen aekanda mi bence biraz ailenin yanina git .kocan da akillansin .

Bunları duymazdan gelip sessizlikle kaaleye almamakta sizin elinizdeyken inadına bu hale getirmek size bir şey kazandırmaz. 6 aylık hamile eşine saldıran koca gerçekten boşanılması gereken bir profildir. Hiçbişey olmamış gibi kalkıp onla eve mi geldiniz? Adam neden kaaleye alsın ki? Nasılsa saldırsa bile yanında olan birisi var. Yüz buluyor böyle ayılar.

Kel başa şimşir tarak.
Hiç bu kadar uyumlu kayınvalide- gelin görmemiştim. Allah mübarek etsin.

Siz neden bir aylığına kvnizin evine gidiyosunuz ki misafirlik maksimum bı hafta olur normal kvye bile onların karışmalari sacma, sizin patlamaniz saçma, eşinizin ve kpin size bağırması çok çok saçma. Olaylar çok büyümüş şuan yapacak bişey yok. Uzun süreli görüşmelere katılmamak gerek misafirlik bu kadar uzun olmaz olursa böyle gereksiz muhabbetler oluyor. Hamile halinizle mümkünse ya kendi annenize gidin ya evinizde oturun rahat rahat. Bişey soylendiginde de patlamadan herkese net sakin bı şekilde cevabını verin her seferinde. Huzursuzluk çıkaran siz olmayın. Sonuçta altinlarinizi zorla alıp bozduracak halleri yok anca konuşurlar siz de yok ben altınlarımi vermeyecegim der susturursunuz. Salaga anlatır gibi anlatın her seferinde sakin ve umursamaz bi tavırla

6 aylık hamileymişsiniz
Eşiniz hiç düşünmeden bağırıp çağırmış ,annesi üzerinize yürümüş
Sizce bu adam değişir mi

Ailenizin yanına gitseniz burnu sürter mi
Sizi kaybetmekten korkar mı
Bana öyle korkuları varmış gibi gelmedi kusura bakmayın

Valla bana göre gereken tavrı göstermişsiniz, tebrik ederim sizi. Hamile olmasan yemene izin vermem diyen kadının hak ettiği tavır aha tam olarak budur. Kız niye böyle gelinden yemek esirgeyen kaynanalar çoğalır oldu bu ara? Ayol iki lokmanın hesabını tutacak kadar da olmayıverin ya hu. Ayıp ayıp.
Ben olsam bunu fırsat bilir, bir küslük çıkarır görüşmezdim. Böyle bir kayın ailem olsa görüşmezdim şahsen.

İnanır mısın kaç kere evime karışmayın dedim ama anlamıyor kadın sürekli müdahale sürekli ama. Bana kalsa sadece 1 hafta gider gelirim ama eşim istiyordu.

Gidiyordum ortalık öyle bir karıştı ki. Gitseydim gelirdi arkamdan o da sonradan pişman oldu ama benim içimden çıkmıyor inanın.

araba ıcın bana da altın sat dıye baskı oluyor da hee der gecerim uzatmam.. yapılarımız farklı sana 9 yıllık evlıyım bana benze dıyemem tabı kı:)) yasın da kucuktur benden. kendı fıkrımı soylıyım yola cıkarken anlasma yapman sacma. bırını emır komuta senı sevmeye savunmaya korumaya zorlayamazsın zorla olmuyor o ısler. torunumu tasımasaydın mı lafları cok ıgrenc. sınır krızlik. bas bas bagırmanı anlayısla karslılıyorum ınsanı durtup ısıtıp catlatana kadar sıkıp sonra neden patladın gurledın demeleerı cok aptalca gelıyor :) zaten aılesıyle anlasamayınca o evlılık yurumuyor bı ıhtımal senı hayatının merkezı ya da onemlı kısısı aılesı olarak gorunce .. yoksa mutlulugu haram ederler. yapıp yapıp bı de mazlum rolune burunup ben nededım kı sımdı ühühühü demıstır :) oof. kocan koca olcak vasıfta mı bılmem belkı yenı evlısınız dıyedır. belkı ask gozunu kor ettı cok da tartıp bıcmedın. bence ya suscaksın ya ayrılcaksın. yoksa kımse degısmez. degısmıyorlar. :) hamılesın bı de .ılgı budalası sevmem tabı yanlıs anlasılmasın da bıraz alttan alınmayı ya da bı kademe daha ıyı pozıtıf davranılmayı hakedıyor bence hamıleler.. kocan bogurup anırıp saldırmıs bı de.. kocan... cocugunu tasıdıgın canlı..

Bende anlamadım nasıl bir merhametsizlik bu. İnanır mısınız sabah onlar uyurken dolabı açıp bir şeyler yiyordum nazım geçmiyordu. Anlıyordum gözü sürekli üstümdeydi. Çok acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…