- 19 Temmuz 2015
- 2.466
- 6.471
- 358
- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Eee eşiniz siz kendi ailenize bir ay gitmek isteyince size eşlik ediyor mu? Bu adamları böyle tepenize cikariyosunuz eşim istiyo gideyim eşim bozulmasın gideyim sonra bunlar oluyo. Erkekler bı işin bir adım sonrasını bile göremiyor. Benim kocama kalsa o da götürür bir ay kalırız anasinda ama ben 10 adım ötesini görebiliyorum kocama rağmen ve böyle salak olaylar yasanmasin diye hayır diyebiliyorum. Alıştı mesela şimdi ben bir ay gidelim annende kalalım desem aman aman hiç gerek yok 5-6 gün yeter derİnanır mısın kaç kere evime karışmayın dedim ama anlamıyor kadın sürekli müdahale sürekli ama. Bana kalsa sadece 1 hafta gider gelirim ama eşim istiyordu.
Kocam diyemiyorum maalesef o da çok hatalı. Bütün bunlara izin veren o çünkü. Hadsizleraraba ıcın bana da altın sat dıye baskı oluyor da hee der gecerim uzatmam.. yapılarımız farklı sana 9 yıllık evlıyım bana benze dıyemem tabı kı:)) yasın da kucuktur benden. kendı fıkrımı soylıyım yola cıkarken anlasma yapman sacma. bırını emır komuta senı sevmeye savunmaya korumaya zorlayamazsın zorla olmuyor o ısler. torunumu tasımasaydın mılafları cok ıgrenc. sınır krızlik. bas bas bagırmanı anlayısla karslılıyorum ınsanı durtup ısıtıp catlatana kadar sıkıp sonra neden patladın gurledın demeleerı cok aptalca gelıyor :) zaten aılesıyle anlasamayınca o evlılık yurumuyor bı ıhtımal senı hayatının merkezı ya da onemlı kısısı aılesı olarak gorunce .. yoksa mutlulugu haram ederler. yapıp yapıp bı de mazlum rolune burunup ben nededım kı sımdı ühühühü demıstır :) oof. kocan koca olcak vasıfta mı bılmem belkı yenı evlısınız dıyedır. belkı ask gozunu kor ettı cok da tartıp bıcmedın. bence ya suscaksın ya ayrılcaksın. yoksa kımse degısmez. degısmıyorlar. :) hamılesın bı de .ılgı budalası sevmem tabı yanlıs anlasılmasın da bıraz alttan alınmayı ya da bı kademe daha ıyı pozıtıf davranılmayı hakedıyor bence hamıleler.. kocan bogurup anırıp saldırmıs bı de.. kocan... cocugunu tasıdıgın canlı..
Ay ne bileyim ya yemek kaçırmak aşırı şey bir davranış, kimseye yakıştıramıyorum ben bunu.Bende anlamadım nasıl bir merhametsizlik bu. İnanır mısınız sabah onlar uyurken dolabı açıp bir şeyler yiyordum nazım geçmiyordu. Anlıyordum gözü sürekli üstümdeydi. Çok acı
Bana saldıran eşimin annesiSen kvdeyi gec bacim. Esin 6 aylik hamile olan esine saldirdi. Sen oraya takil. Ders vermen gereken kisi tek o! Digerleri bos bos konusmus sadece
Vuracaktı ben direkt telefonu elime alıp videoya aldım eşim sildi. Şikayet etmeye gidiyordumAy ne bileyim ya yemek kaçırmak aşırı şey bir davranış, kimseye yakıştıramıyorum ben bunu.
Bir de size saldırmış ya, vurdu mu ne yaptı?
Şu an istediğim gibi hepsini engelledim hayatımda yoklar ama ilerisini kestiremiyorum. Onlarla görüşmek istemiyorum çocuğumu dahi göstermek istemiyorum. O kadar zor bir andı ki çocuğum düşebilirdi inanır mısınız?Eğer istediğiniz gibi devam ederse uzatmayın
Hamileliğinizi güzel geçirin bunları takarak stres olmayın
Evdeki şu an aşırı iyi bana. Zaten öncesinde de sorunumuz yoktu ki eşimle. Kendisi de diyor ilk kez böyle bir şey oldu ne yapacağımı şaşırdım. Ama bu tabiki haksızlığını değiştirmiyorOrtada ciddi bı sebep yokken cozutmuşsunuz hepiniz. Sen eşinle çöz sorununu, diğerleri dışarıda kalır da evdekiyle ne yapacaksın?
Tamamdır, ben olsam bir daha görüşmem. Hamileyken bana vurmaya kalkan biri çocuğumu da asla göremez. Hamile kadını dövmeye yeltenen bebeğin de canını umursamıyor demektir.Vuracaktı ben direkt telefonu elime alıp videoya aldım eşim sildi. Şikayet etmeye gidiyordum
Evime karışması süreki müdahale etmesi bana göre ciddi bir neden çünkü eşimin bunlara borcu var benden önce yapılmış sanırım o borcu benim altınlarımı kapatmak istedilerOrtada ciddi bı sebep yokken cozutmuşsunuz hepiniz. Sen eşinle çöz sorununu, diğerleri dışarıda kalır da evdekiyle ne yapacaksın?
Evet eşim başlı başına hatalı. Beni normalde savunan bir insandı ne oldu da böyle oldu bende şaşırıyorum. Ama annesinin saldırmaya çalışması benim için her şeyi yıkmama sebep oldu.Tamamdır, ben olsam bir daha görüşmem. Hamileyken bana vurmaya kalkan biri çocuğumu da asla göremez. Hamile kadını dövmeye yeltenen bebeğin de canını umursamıyor demektir.
Ve kocanız da masum değil, onunki de bir tür şiddet bu arada, üzgünüm. O kadar bağırmış ki size vuracak sanmışsınız. Bilemiyorum, bir şiddet sarmalı var etrafınızda ya. Üzüldüm valla, hamileyken zıbın vs. bakıp emzik falan seçmeniz lazım sizin. Onun ötekinin bağırtısından saldırısından kaçmaya çalışıyorsunuz ha bire.
Maalesef sonunda benim gibi pişman oluyorsunuz. İnanın iyi insanlar olsalar sürekli laf sokup kıskançlık yapmasalar bir yere kadar dayanırdım. ama maalesef dayamadımEee eşiniz siz kendi ailenize bir ay gitmek isteyince size eşlik ediyor mu? Bu adamları böyle tepenize cikariyosunuz eşim istiyo gideyim eşim bozulmasın gideyim sonra bunlar oluyo. Erkekler bı işin bir adım sonrasını bile göremiyor. Benim kocama kalsa o da götürür bir ay kalırız anasinda ama ben 10 adım ötesini görebiliyorum kocama rağmen ve böyle salak olaylar yasanmasin diye hayır diyebiliyorum. Alıştı mesela şimdi ben bir ay gidelim annende kalalım desem aman aman hiç gerek yok 5-6 gün yeter derbiraz kısas yapacaksınız yola getireceksiniz bu adamları böyle böyle yoksa icinden çıkılmaz olaylar olur şekil a
Haklısınız her türlü. Arkadaşlardan bazıları ilk tepkinizi fazla bulmuş, hani sesinizi yükseltmişsiniz ya. Ben oraya takılmıyorum, çünkü bu olayda sebepten çok sonuç önemli. Sonuç olarak size vurmaya yeltenen kayınvalide var. Bu öyle affedilecek bir şey değil benim gözümde. Eşiniz de en az onun kadar suçlu, sizi korkutması ve yalnız bırakması da sorun.Evet eşim başlı başına hatalı. Beni normalde savunan bir insandı ne oldu da böyle oldu bende şaşırıyorum. Ama annesinin saldırmaya çalışması benim için her şeyi yıkmama sebep oldu.
Gitmeyin anam insan kendi anasına bile katlanamiyor bı süreden sonra. Bir ay kaynanayla napilir kavga dovusten baskaMaalesef sonunda benim gibi pişman oluyorsunuz. İnanın iyi insanlar olsalar sürekli laf sokup kıskançlık yapmasalar bir yere kadar dayanırdım. ama maalesef dayamadım
Çok teşekkür ederim. İnsanlar işin içinde olmadıkları için anlayamıyorlar ama inanın kimse içinde olmak istemezdiHaklısınız her türlü. Arkadaşlardan bazıları ilk tepkinizi fazla bulmuş, hani sesinizi yükseltmişsiniz ya. Ben oraya takılmıyorum, çünkü bu olayda sebepten çok sonuç önemli. Sonuç olarak size vurmaya yeltenen kayınvalide var. Bu öyle affedilecek bir şey değil benim gözümde. Eşiniz de en az onun kadar suçlu, sizi korkutması ve yalnız bırakması da sorun.
Bir daha da asla gitmem. Ama eşim çocuk için gidelim dediğinde yine hayır diyeceğim bu sefer kavga gürültü olacak. Çocuğum böyle bir ortamda büyüsün istemiyorumGitmeyin anam insan kendi anasına bile katlanamiyor bı süreden sonra. Bir ay kaynanayla napilir kavga dovusten baska
Eşim değil annesi saldırmaya çalıştı.Bunları duymazdan gelip sessizlikle kaaleye almamakta sizin elinizdeyken inadına bu hale getirmek size bir şey kazandırmaz. 6 aylık hamile eşine saldıran koca gerçekten boşanılması gereken bir profildir. Hiçbişey olmamış gibi kalkıp onla eve mi geldiniz? Adam neden kaaleye alsın ki? Nasılsa saldırsa bile yanında olan birisi var. Yüz buluyor böyle ayılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?