KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Ortalığı karıştıtıp kocanla evine mi geldin? Bu ne yüzsüzlük, ailene üzüldüm.

1-Nickinizden dolayı soruyorum eşiniz Erzurumlu mu?
2-eşinizin annesi ben altınlarımı bozmuştum kendimi salak gibi hissettim sen de altınlarını boz istedim mi dedi?
Ben yanlış mı anlıyorum
Benim altınlarım haybeye gitti seninkiyle araba al demek istemiş. Gibi algıladım.

Sanırım ben yanlış yazdım ama bana saldırmaya çalışan annesi eşim değil ki. O bana sesim yükseldiği için bağırdı. Bende daha fazla karışmalarına dayanamadığım için işler bu raddeye geldi. İnanın karnımdakini oradaki hepsinden çok düşündüm.

6 aylık hamile bir kadın için çok fazla bir olay, evet. Savunmasız bir haldeyken saldırıya uğruyorsunuz, tutmasalar darp edilecektiniz anlattığınıza göre. Asla kabul edilemez bir durum.
Tartışma adabı denen bir şey var ya hu. Sözlü münakaşa edilir ama kimse kimseye vuramaz, vurmamalı. Her sinirlenen birbirini dövseydi ohoooo...
Eşiniz durumun ciddiyetinin pek farkına varamamış herhalde.

Ortalığı karıştıtıp kocanla evine mi geldin? Bu ne yüzsüzlük, ailene üzüldüm.
Neden böyle kırıcı bir yorum yaptınız ki? Ortalığın karışması gerekiyordu çünkü evimizde onların sözü geçsin istiyorlardı bende müsaade etmedim böyle şeyler oldu

İnanın bilmiyorum kim neyin farkına varmış.

Neden böyle kırıcı bir yorum yaptınız ki? Ortalığın karışması gerekiyordu çünkü evimizde onların sözü geçsin istiyorlardı bende müsaade etmedim böyle şeyler oldu
Kırıcı mı? Aileni arayıp ortalığı yıkmışsın, asıl sorun eve döndüğün adamdan kaynaklanıyorken üstelik! Ailenin içi içini yiyiyordur artık, sen annene babana de ki " Eşim paspas oldu üstüne basıyorum" Senin ailenin içi rahatlamaz.

1-Nickinizden dolayı soruyorum eşiniz Erzurumlu mu?
2-eşinizin annesi ben altınlarımı bozmuştum kendimi salak gibi hissettim sen de altınlarını boz istedim mi dedi?
Ben yanlış mı anlıyorum
Evet ikincisi doğru. Çekemiyor sanırım illa bozacakmışım hangi gelin bunu kabul eder ki? Banane bozmasaydın o zaman ben yoktum ki

Kadın yemenize laf ederken kocanız ne diyordu. Bosnama niyetiniz yok zaten o nedenle ailenizde bekleyin biraz bakalım. Eşiniz gelsin yanın8za bir zahmet orada. Evinize gidin. Bu arada ailede dört günden fazla kalmamak lazım. Bir ay kalıp bir b.kluk çıkmaması imkansız zaten.

İnanın bilmiyorum kim neyin farkına varmış.
Bence eşinizle net bir şekilde konuşun. Karnımda bir bebek varken bana vurmaya yeltenen bir kadının evine bir daha adımımı atmayacağım diye belirtin. Yani ben olsam öyle yapardım.
Çünkü güvende hissetmeyeceğim bir yere bebeğimle bir daha gitmem ben. Eşiniz ısrarla geleceksin derse o zaman duruma bakarsınız.

Onun yanında demiyordu ki. Birde gülerek diyordu şaka niyetiyle. Ama inanın şaka değildi

Bilmiyorum, gerci yaz 40a yaklastigi icin galiba bana bir gamsizlik, umutsamazlik geldi. Dusundum de bana altinlari sat araba al deseler he oyle yaparimcok mantikli derdim sonra bildigimi okurdum, torunumu tasidigin icin yemene bisey demiyorum deseler, hee torunun istiyor, bi kap daha koy, yarin da etli biseyler yap, torunun guclensin derdim.

Dedim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. Evine de gelmeyeceklerini de söyledim. İnanır mısınız göğüslerim üzüntüden hep söndü. Daha doğurmadan bunları nasıl affedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…