• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

Canim normalde annem hep ev ev ustune olmaz derdi ama kv annemlerin yaninda hep canim kizim aman kizim dedigi icin kv bana Cok iyi saniyor soyledigimizde sizin icin iyi olur dedi bende sok oldum

Yani bide misafirleride size gelecek sürekli. Gelin olarak eve geldiğinizde çalışıyorda olsanız bi ayağımı uzatayım diyemeyeceksiniz. Hiç mi acımıyorlar anlamıyorum ki. Annenize durumu analrın mevzu kvnizin iyi ya da kötü olması mühim değil. İyide olsa anlaşamazsınız bikere jenerasyon farkı var bi köşede sessiz sakin otursa da rahatcedemezsiniz herşeyinizi ona göre ayarlamak zorunda kalacaksınız.

Kız sakın kanma kurulu duzenini bozma iyice kotu olursunuz maazallah kocanla araniz bozulur bosanma fln olur allah korusun cidden sakincali durumlar bunlar senin kv hic iyi degil bu bir ev ev ustune olmaz bu iki kasiyerlikte olsa idareten bi is bul bos durma el ile tutulur bi sebebin olsun esine karsi bak artik bnde calisiyorum duzenimizi bozmayalim bosver herkes yerinde iyi olsun de gec bak bn kv den bi yilda kurtuldum esim bile iyiki ayrilmisiz dedi tecrubeyle sabit G gorkem0160

Bu bir tek türkiye ye has bir durum mu ne? Elalemin ülkesinde 18 oldun mu free takılıyor. Burda 38 olsan da anam anamm diye dibinden ayrılmıyolar. Ana kuzusu, sünepe alacağıma hiç evlenmem daha iyi.

Ayakların yere basmıyorsa, totona güvenmiyorsan, eşine bakmaya acizsen ne evlenirsin eyyy erkek milleti!!!!

Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben :KK43:
Adanalı tabiriyle abbowww bu kaynanayla aynı evde nasıl yaşarsın ömür törpüsü kıt kanaat idare edin ac kalsanda gitme derim hemen is bul çok Seçici olma derim en azından onlarda kalmaya mecbur olmayana kadar sonra sevmediysen degistirirsin inan çok zor olur senin için tahammül edemezsin her zaman

Kizlar merhaba, araniza yeni katildim. Dusunce ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. 8 aylik evliyim. Calismiyorum. Ama tabiki is gorusmelerim var. Sadece maas calisma saati sartlar vs nedeniyle esimde bazi isleri uygun bulmuyor. Daha onceki isimden dolayi ciddi depresyon gecirdigim icin ayni seyleri yasamami istemiyor. Yani kizlar bu yuzden tek maasla geciniyoruz. Dugunden dolayi kredi borclarimizda var. Kirada oturuyoruz. Ucu ucuna yasiyoruz diyebilirim. Kayinvalidemde bu sebeple ayni evde yasayalim diyor. Evlenmeden oncede kayinvalidem bunu istiyordu esim kabul etmiyordu. Ama simdi ciddi ciddi buna sicak bakiyor. Kayinvalidemlerin kendi evi ama esim oraya kucuk dedi. Daha buyuk ev bakiyorlar. Ama Ben bu konuda Cok tedirginim. Kayinvalidem sende benim kizimsin diyor hep. Ama icime sinmeyen seyler var. Alttan alttan laf sokma huyu var. Yemek yerken otururken kayinvalidem de kayinbabamda bazen gozunu dikip beni izliyor elim ayagima dolasiyor. Esim yokken kiyafetime laf soyluyor (ki cok acik giyinmem)yok oglum iste strese giriyor haksizda olsa ustune gitme uzelmesin falan diyor bozuluyorum. Esime Ben ayni ev istemiyorum bu durumlar ayni evde daha zor olacak dedim gitmis annesine demis kayinvalidem beni aradi Ozur dilerim bozulacagini dusunmedim sende benim kizimsin dedi ve esim ev aramaya devam ediyor. En azindan dubleks olsun ustte biz kaliriz oraya kucuk koltukta aliriz bize de yasam Alani olur dedim onu hemen alamam ilerde bakariz dedi ve ustune kayinvalideme anne arabami satip ust model alacagim dedi kayinvalidem zaten beraber oturacagiz oglum bi tane daha kredi cekeriz arabayi satar istedigini aliriz dedi. Ilerde cocukta olunca daha kotu olacagini dusunuyorum simdiden cocugumuz olunca ogluma soyle yapma Boyle deme yok cocugun cani istedi diyerek oglumu kullanma diyor ne alakaysa kayinvalidem hep oglum oglum diyor. Esim evlenmeden once 70 kiloydu simdi 88 herkes adanali karisi olunca kilo aldi yemekleri Cok guzel demek ki diyor kayinvalidem yok ne alakasi var sanki ben ogluma bakmiyormuydum cocugum stresten kilo aldi diyor. Baya uzun oldu kizlar affiniza siginiyorum ne yapacagim Ben :KK43:
Bence sen ne olursa olsun bir iş bul ama kesınlıkle kayınvalıde ve kayınpederınle oturma ısıne girme derim ben ev ev üstüne olmuyor sımdıden bu kadar rahatsızsan ılerde cok daha mutsuz olursun sakın kendı duzenını bozma

Tabiki de hayır ! ! ! !
Çok karışıyorlar gerçekten sonunda pişman olacağına başında iyice oturup konuş eşinle olmayacağını anlasın...

Oturmamanızı tavsiye ederim. Bende eşimin ailesiyle oturuyorum. Ne kadar iyi insanlarda olsalar. Zaman geliyor cok zor geliyor.
Şimdi maddi olarak zorlanabilirsiniz ama beraber oturunca manevi olarak çok yıpranacaksınız

Tecrubeli olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.! Bende ilk basta kaldim bi sureligine diye ama uzun surdu 2 yil kadar.. yok kizimsin fln gec onlari.. zaten huylaniyorsan kesinlikle yapma hayatinin hatasini derim.. eger gercekten bir anne gibi olsa sen bunu konu yapip acmaz direk kalirdiniz bile yani.. suan ayri eve gectim kiraya bi kac aydir cok sukur az ve oz yer iceriz ama huzurluyuz vallaha..

Asla beraber kalma hayatinin hatasini yapma..

size fazla söz hakkı vermeden planlar kuruyorlar
asla asla kabul etmeyin
eşinize çıkışın hiç bana sordun mu asla istemiyorum diyin
dişinizi göstermezseniz o şekilde düzen kurulacak

hiç olmadı ailenizi katın araya anneniz babanız karşı çıksın hayattalarsa tabi!!!

Kadın resmen belli etmiş canım huylandim ne benim burda okurken gözümde canlandı resmen. kesinlikle ne yap et gitme cocukta saf hemn annesine anlatmış en ufak şeyde karışır sana şimdiden ogluma söyle böyle davran diyor bi tartışsanız yanında boşatir sizi bakma arada kızım demesine cadaloz bu

Şakasının bile kötü olduğu bir devirde yaşıyoruz. Gerekirse zor şartları olan bir işe gir yine de aynı evde oturma. Eşin iş yeri seçiyor madem ki sen depresyona girme diye seni nereye sürüklüyor farkında mı acaba ??

Pismanim ben,esimin hatrina bu yaptim hatayi sen yapma..
Simdiki aklim olsa asla beraber kalmazdim..
Her sey iyi niyetle basliyor ama oyle bitmiyor..

Olmuyor arkadas zaten ev ustune ev olmuyor.. hersey batiyo kadina yaptigin yapmadigin hersey ters geliyor bi sure sonra senden beklentileri cogalyor felan.. sende yiprandiginla kaliyorsun..

Depresyonun on mislini yaşarsın orda ya bence seni düşünüyorsa goturmemeli bakma sen is yerinde yaşadığın depresyon evdeki depresyondan bin kat iyidir

Kizlar vakit ayirip okuyup dusuncelerinizi paylasiyorsunuz Cok tesekkur ederim. Bu konuda o kadar doluyum ki esime bir kere istemiyorum dedim ondada hemen gozlerim doldu karsisinda aglamamak icin hemen kalktim yanindan. Esim annesine Cok duskun ailesiyle ilgili birsey diyince hemen surati dusuyor bana ters davraniyor. Suan kayinvalidemlerle uzak oturuyoruz. Her hafta cumartesi aksami onlardayiz. Ben kendi anneme 2 hafta bir gidiyorum ama kv bi kere esim calisiyordu gidemedik hemen aradi niye gelmediniz diye. Gittigimiz zaman kvnin akrabalari oluyor esime sen birak onlari diyor esimde hemen Tamam diyor. Istanbul in bi ucu yakin yer degil benim evim tam tersi bir ucunda. Of of :KK43:

acaba annesi mi ısrar ediyor oğluna, bu kadar ısrarcı olması düşündürücü. biraz politik olmak gerekiyor kadın olarak.
aynı evin içine girmek istememenin neresi kötülük anlamıyorum.
Nedir bu vıcık vıcık yaşama merakı?..

sende eşine blöf yap.
ben sana istediğim yerde sarılmak istiyorum, istediğim zaman öpmek istiyorum.
canım sıkıldı bağırmak istiyorum, tv karşısında dizine uzanmak istiyorum. evimde rahat vs. giyinmek istiyorum de. :KK31:kusura bakmayın böyle yazdım ama gerçek bunlar. insanın sevdiğiyle başbaşa yaşamak istemesinin neresi kötülük ?
kafanı kullan canım,
gözlerinin dolmasını gerektirecek çook pislik var Dünyada

Benimki şimdi yanımıza gezmeye geldi birkac aylığına...annemin babamin evime aldigi herseye laf atiyor her gelmesinde ayni seyler...

renkli çamaşırları atınca şu terligi de at diye ayagindakini gostermez mi ben terligimi haftalik yikarim diyor titiz olmuş oluyor kendince..Ben de ayrı yikarim anne tamam digerini giy dedim tabi elektrik faturasının neden bu kadar geldiği belli oldu diyor bu sefer de israfcı oldum..elektrik faturamiz da max 60 tl gelir bence normal çünkü haftalık mutlaka 2 saatlik bir ütüm olur..

Sabahlari hamilelikte hormonların da etkisiyle gec kalkıyorum saat kursam da olmuyor..Akşamları eşime şikayet ediyor ben yanlarında değilken karın öğlene kadar uyuyo böyle mi çocuk büyütecek diye daha şimdiden anneligime bile karıştı..

Eşime her zaman yaptığım beğendiği yemekleri oğlum onu yemez diyor.
Yani ben misafir diye alttan almaya çalışıyorum bir de sürekli bir arada olunca bu sorunları düşün ufak tefek diye takmiycaksin belki sonra büyüyor bu sorunlar..

Ne olur kabul etme, bir yolunu bul ikna et eşini .. İnşallah da hemen bulursun güzel bir iş .ben şu an kvle yaşıyorum çokta kötü değil yabş senin anlattığın gibi çok laf sokması yok ama ev ev üstüne kurulmuyor bi yerden sonra her hareket batıyor...ayrıca seninkine az değilmiş be anacım :işsiz:

Kabul etmeyin hemen girin bi ise madem fesatmiyim neyim esinizin hic bi isi begenmemesinide ailesi ile yasamak istmesine bagladim sizin uzulmemeniz icin is begenmeyen adam uzulceginizi yiprancaginizi bile bilede ailemle oturcaz diye diretmez gerekirse gozunu korkutun ayni ev olursa ben yokum deyin ben seninle zorluklarada gogus geriyorum deyin dahada ayirmazlar evi

Sakın sakın sakın baksana kadın oğlum da oğlum diyor daha şimdiden yerinizde olsam asla kabul etmem derhal ise girerdim iş için depresyona girerim daha iyi

Back
X