Ne güzel işte destek oluyormuş komple bakımını üstlenmesi mi gerekiyor o zamanda çocuğumu sahiplendi odamda bebegimle yalnız kalamiyorum derdiniz bebek sağlığınız elverdikce sizin sorumluluğunuzda Allah razı olsun kv demelisinizKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?