Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Bu ne ya? Kadin mecbur mu senin doğduğun bebeğe o yastan sonra bakmaya? Valla kusura bakmayın siz bakacaksınız... kimse kimsenin çocuğuna hizmetçilik yapmak zorunda değil hele ki yaşını almıs biriyse...

ne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyor

Ama ben dinlenemiyorum ki bebek uyurkende yemek yap evi süpür kendi 5 dakika tuttumu sırtım ağrıdı der birini gördüm bebeğe çok iyi bakıyoruz gelin çok iyi bakıyor demez kendini illa katar

Ne yapması lazım,gece beraber mi uyuyacaktınız.
Kendi başına uyumadan yemeden bebeğine de bakmak zorundasın,işini de yapnan lazım. Ne guzel gerektiği kadar ilgileniyor işte fazlasına gerek yok.

Ne yapması lazım,gece beraber mi uyuyacaktınız.
Kendi başına uyumadan yemeden bebeğine de bakmak zorundasın,işini de yapnan lazım. Ne guzel gerektiği kadar ilgileniyor işte fazlasına gerek yok.
O zamn ben biraz ona karşı önyargılıyım öyle mi içimdeki kin mi besliyorum sizce

Bu ne ya? Kadin mecbur mu senin doğduğun bebeğe o yastan sonra bakmaya? Valla kusura bakmayın siz bakacaksınız... kimse kimsenin çocuğuna hizmetçilik yapmak zorunda değil hele ki yaşını almıs biriyse...
60yaşında diğer torunlarını büyütmüş ama

O lafın gelişi diyodur. Annesi bakiyo aman merak etme demez kimse. Bu konuda doldurmayın kendinizi. Bebeği hiç ellemeyen kvler bile çoğu bakıyorum baktım der takılmayın ona. Diğer taraftan da eve gelin gelince kahvaltı dahi hazirlamamayi yemek ev işini geline yıkmayı marifet biliyolarya ifrit oluyorum. Mümkünse bebeği emzirin gece uyuyamadım falan yapın alistirmayin bu duruma. Şuan sizin bolca dinlenmeniz bebeğinizle vakit gecirmeniz lazım. Siz yokken kim hazirliyomus ne yiyolarmis

Bende seytanin vesvesesine cok geldim. Ama terslenmedim cok sukur
Belkide isimize karismamis olmak icin yapmiyolardir. Zamanla karisinca keske bizi bize biraksa dersin :))

Kendisi hazırlıyor Du ben geldim bana yıktı ev işlerini bazen arada yapıyor ama çoğunluk ben yapıyorum of evime gitmek istiyorum ama şartlar eşimin bulunduğu yer köy gibi bebek küçük olduğundan gidemiyorum imkanlar yetersiz napayayım geçende ennwmlere gitmek istedim bebek küçük bilmem ne başladı

Arkadaşlar bebeğe zaten anne bakacak bakiyo kadının sorunu o degilki. Konu sahibi evinde yalnız olsa bebeği uyuyunca uyur açıkinca kalkar ekmek peynir yer uzanır. Ama KV evinde sabah kahvaltı akşam yemek hazırlamak zoruna giduyo olabilir. Birde konu sahibi sanırım siz zannediyosunuz ki lohusalar yatiyo yemek çay önüne geliyo, bebegi kaynana uyutuyo sen lohusasin kalkma diyo :) öyle bişey yok burda sorun kaç kişi doğum yaptı kimseye kvsi bakmadı. Herkes kendi başının çaresine baktı. Beklentiye girmeden eşinizin dönüşünu bekleyin. Gidebiliyosaniz annenize gidin belki daha rahat olursunuZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…