- 18 Şubat 2019
- 75
- 93
- 8
ne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyorBaşka ne yapacaktı ? Ne yapsın isterdiniz mesela ? Genelde her konuda gelinleri haklı bulurum ama bu konuda kesinlikle haksız buluyorum. Çocuğu doğurduysan bakacaksın o çocuğun kayınvalidene değil sana ihtiyacı var, ilk sana, en çok sana. Kaynanan çok baksaydı bu sefer de her şeye karışıyor derdin. Rahatsız olurdun ki haklı olarak. Sinir oluyorum çocuğu doğurup çin malı gibi ortaya atanlara. Bebeğinle olabildiğince güvenli bağ kurmaya çalış !
Ama ben dinlenemiyorum ki bebek uyurkende yemek yap evi süpür kendi 5 dakika tuttumu sırtım ağrıdı der birini gördüm bebeğe çok iyi bakıyoruz gelin çok iyi bakıyor demez kendini illa katarAnnesi sizsiniz
Elinden geleni yapiyor kendince daha napsin kadin. Simdi size hic dusurmese bu seferde cocugumu bana vermiyor sanki annesi o gibi gelir koni acardiniz. Bu gelinlere yaranilmaz. Bir uyede gelmiş kaynanam cocugu bana vermiyor herseyini o yapıyor diye dert yanmisti..
Pek etmiyor gelir ben sallıyım sen şunu yap bunu yap der geneldeYeterince yardim ediyormus zaten. Ev islerine yardim ediyor mu peki?
Ne yapması lazım,gece beraber mi uyuyacaktınız.ne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyor
Peki kendini övmesi benim sinirime gidiyorBebeğin annesi o olmadığı icin fazla mudahil olmaması çok normal.
O zamn ben biraz ona karşı önyargılıyım öyle mi içimdeki kin mi besliyorum sizceNe yapması lazım,gece beraber mi uyuyacaktınız.
Kendi başına uyumadan yemeden bebeğine de bakmak zorundasın,işini de yapnan lazım. Ne guzel gerektiği kadar ilgileniyor işte fazlasına gerek yok.
60yaşında diğer torunlarını büyütmüş amaBu ne ya? Kadin mecbur mu senin doğduğun bebeğe o yastan sonra bakmaya? Valla kusura bakmayın siz bakacaksınız... kimse kimsenin çocuğuna hizmetçilik yapmak zorunda değil hele ki yaşını almıs biriyse...
Sana göre kaynanan ne yapmalıydı,nasil davranmalıydı ki memnun olmalıydın.60yaşında diğer torunlarını büyütmüş ama
Bende seytanin vesvesesine cok geldim. Ama terslenmedim cok sukurKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Kendisi hazırlıyor Du ben geldim bana yıktı ev işlerini bazen arada yapıyor ama çoğunluk ben yapıyorum of evime gitmek istiyorum ama şartlar eşimin bulunduğu yer köy gibi bebek küçük olduğundan gidemiyorum imkanlar yetersiz napayayım geçende ennwmlere gitmek istedim bebek küçük bilmem ne başladıO lafın gelişi diyodur. Annesi bakiyo aman merak etme demez kimse. Bu konuda doldurmayın kendinizi. Bebeği hiç ellemeyen kvler bile çoğu bakıyorum baktım der takılmayın ona. Diğer taraftan da eve gelin gelince kahvaltı dahi hazirlamamayi yemek ev işini geline yıkmayı marifet biliyolarya ifrit oluyorum.Mümkünse bebeği emzirin gece uyuyamadım falan yapın alistirmayin bu duruma. Şuan sizin bolca dinlenmeniz bebeğinizle vakit gecirmeniz lazım. Siz yokken kim hazirliyomus ne yiyolarmis
60yaşında diğer torunlarını büyütmüş ama
Neyse sabır deyip geçeyimBende seytanin vesvesesine cok geldim. Ama terslenmedim cok sukur
Belkide isimize karismamis olmak icin yapmiyolardir. Zamanla karisinca keske bizi bize biraksa dersin :))
Bana da yardım etsin amaE bir yerde dur demesin mi artık? Kadın çocuk bakarak mı tamamlasın hayatını?
Yeterince yardımcı oluyormuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?