- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Bırakın yemegi ev işlerini kendi yapsın sizin de görevnz bebege bakmak zaten.Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Illa sen mi hazırlayacaksın yoksa yalnız yemeyi mi sevmiyordu?Çok iyi diyosunuz da benim KV de bu tiplerden. Kahvaltı bekliyodu aynı dediginiz gibi siz yapın anne ben bebek uyunusken dinleniyim biseyler atistiririm sonra diyodum. Sonuç ne mi ? Ben 2ye kadar yatsam oda 2 ye kadar bekliyodu
Insanlık hali Sarışın. Her şey olabilir, bebekli kadın sonuçta. Kocası annesinin yanında güvende olsunlar demiştir, annesinin böyle davranmasını istememiştir herhalde.Boyle domestik adamlarla evleniyorlar sonra dert yanıyorlar bende bunu anlamiyorum
Ne munasebet kaynanayla kalmak ne diye kabul ettin?
Esin görevdeyse görevde senin evin mi yok?
Bebege de bakmak zorunda degil onun bebegi degil sonucta dogurduysaniz kendinize dogurdunuz sonucta daha cok konu acarsan kayinvalide evinde kaldikca
Normalde tek yaşayan bı kadın. İlle ben hazirliycam derdi o. Hep derim biri lohusa olunca KV ondan daha çok lohusa oluyoIlla sen mi hazırlayacaksın yoksa yalnız yemeyi mi sevmiyordu?
Ayy ne güldüm. Çok haklısın yaa.Normalde tek yaşayan bı kadın. İlle ben hazirliycam derdi o. Hep derim biri lohusa olunca KV ondan daha çok lohusa oluyo
Ben mi insan değilim?Insanlık hali Sarışın. Her şey olabilir, bebekli kadın sonuçta. Kocası annesinin yanında güvende olsunlar demiştir, annesinin böyle davranmasını istememiştir herhalde.
Kaynananın bu tip istekleri anormal. Biraz insanlık. Insan olmak çok zor değil yaaaa.
Ben mi insan değilim?
Galiba üstüme aldım bende canım ne bileyim ki bende iyi degilim sanırımSana demedi kuzum ya,yani yanında kaldıysa ne var yardımcı olsa anlamında söyledi arkadaş
Yapsa yaptığını beğenmezsin, yapmasa niye yardım etmiyor..
Aşk olsun kız neden sana diyeyim? Konu sahibinin kaynanasına dedim..Ben mi insan değilim?
Teşekkür ederim yaaa ❤❤❤❤Sana demedi kuzum ya,yani yanında kaldıysa ne var yardımcı olsa anlamında söyledi arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?