Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Bırakın yemegi ev işlerini kendi yapsın sizin de görevnz bebege bakmak zaten.

Çok iyi diyosunuz da benim KV de bu tiplerden. Kahvaltı bekliyodu aynı dediginiz gibi siz yapın anne ben bebek uyunusken dinleniyim biseyler atistiririm sonra diyodum. Sonuç ne mi ? Ben 2ye kadar yatsam oda 2 ye kadar bekliyodu
Illa sen mi hazırlayacaksın yoksa yalnız yemeyi mi sevmiyordu?

Insanlık hali Sarışın. Her şey olabilir, bebekli kadın sonuçta. Kocası annesinin yanında güvende olsunlar demiştir, annesinin böyle davranmasını istememiştir herhalde.
Kaynananın bu tip istekleri anormal. Biraz insanlık. Insan olmak çok zor değil yaaaa.

Odaniza gelse birseyler söylese bu seferde herşeye karışıyor,gelip gidip birşey diyor dersiniz.
Ne güzel işte rahat rahat bakın ,buyutun bebeğinizi.

Ben mi insan değilim?

Yapsa yaptığını beğenmezsin, yapmasa niye yardım etmiyor..

Sorun su;yardimi gectik kendine hizmetci istiyor kadin.
Ve oglu gormedigi icin O'na farkli yansitiyor.Bakiyoruz bebege falan.Beraber bakiyoruz diyor.Demekki olmasi gerekenin taze anneye yardimci olmak gerektiginin ve bunu yapmadiginin farkinda..

İyi de zaten annesi olarak siz ilgilenmelisiniz. Kadın evinin işini kendi yapıyor, yalnız kalmıyorsunuz yemek yiyebiliyorsunuz bir duşa da girebiliyorsunuzdur yalnız başına hem çocuk hem evişi hem yemek uğraşan duşa bile giremeyen çok insan var neden odanızdan çıkmıyorsunuz ki ayrıca. 2.5 aylık bebek emer altı değişir uyur banyoda beraber yaptırıyormuşsunuz şu an kaynanan ne yapacak ki alıp o mu emzirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…