Yardım etmesi lazım değil mi onunda torunuBebegin annesi kim? Eger siz dogurduysaniz sizin bakmaniz gerekiyor zaten , neden kayinvalideniz baksin ki bebege?
Ee zaten o bebek daha kendini anne karnında zannediyor. Sizin ki kokunuzu ister. Yemek yerken tutuyormus daha ne olsun. Ben uzunca bir süre oğlumu emzirerek yemek yedim. Banyoya da yardım ediyormuş. Altını falan da siz alin. Doktorumuz bebekler annelerinden(baba da olabilir tabi)başka biri altını actigi zaman rahatsız olur demişti. Anladığım kadarıyla sizden iş falan da beklemiyor.Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
İşte gidemiyorum gidersem dedikodu olurmuş gelin neden gitti boşanacaklar mı millet böyle söyler diyo kv dem beni siz daha iyi anladınızArkadaşlar bebeğe zaten anne bakacak bakiyo kadının sorunu o degilki. Konu sahibi evinde yalnız olsa bebeği uyuyunca uyur açıkinca kalkar ekmek peynir yer uzanır. Ama KV evinde sabah kahvaltı akşam yemek hazırlamak zoruna giduyo olabilir. Birde konu sahibi sanırım siz zannediyosunuz ki lohusalar yatiyo yemek çay önüne geliyo, bebegi kaynana uyutuyo sen lohusasin kalkma diyo :) öyle bişey yok burda sorun kaç kişi doğum yaptı kimseye kvsi bakmadı. Herkes kendi başının çaresine baktı. Beklentiye girmeden eşinizin dönüşünu bekleyin. Gidebiliyosaniz annenize gidin belki daha rahat olursunuZ.
İş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım kiEe zaten o bebek daha kendini anne karnında zannediyor. Sizin ki kokunuzu ister. Yemek yerken tutuyormus daha ne olsun. Ben uzunca bir süre oğlumu emzirerek yemek yedim. Banyoya da yardım ediyormuş. Altını falan da siz alin. Doktorumuz bebekler annelerinden(baba da olabilir tabi)başka biri altını actigi zaman rahatsız olur demişti. Anladığım kadarıyla sizden iş falan da beklemiyor.
Bence çok güzel ya. Yemek, temizlik derdi yok. Yemeğini yiyebiliyorsun, banyosunu yaptırmaya yardımcı. Daha ne olsun
Hani böyle hep birlik laf yetiştiriyo gibi oluyoruz ama ben doğurdum aldım çocuğumu çıktım hastaneden, 2 gün annem kaldı içimi iyice daralttı sonra çok şükür gitti, 3 hafta eşim benleydi ama ben hiç yatmadım yemrk yaptım çamaşır bulaşık, oğlanı alıp çıktım. Sonra da 40 ı çıkana kadar tek başıma ben baktım, haa 40 ında da eşyaları yükledim oğlan üstümde kangurudayken yurt dışına taşındım. Benim çocuğum 2.5 aylıkken biraz uyusa yan odaya girip ya koli boşaltıyodum ya duvar kağıdı soyuyodum. Ben hiç yemek yiyemedim yerken ya kanguruda üstümde ya mememde bi çocuk vardı, eşim dışında da kimseye söylenmedimne bileyim kızlar ben hiç dinlenemedim kırkım da bile odamda yalnız yattım sabah erkenden gelir ya kahvaltı yap yada hazırla diye odaya girer gece uyumadığım günler oluyordu hiç beni düşünmüyor gibi geliyor ve anlaşamıyoruz o bana diyor sen bana ters cevap veriyon içimdeki öfke gitsin istiyorum ama gitmiyor
Aynen birde misafir gelince çay yap bilmem ne bebek uyuyorsa diye misafirlerin yanında zaten uyusa yapıyorum ikramımı ama illa emir verecek hava atacak milleteKonu sahibini hemen taşa tutmayın hanımlar..
Zaten bakar kendisi anne !!
Sadece eşi aradığında kayınvalidesinin abartarak konuşmamasına içerlemiş şöyle güzel bakıyorum böyle güzel bakıyorum
Yani zaten bakmak zorunda değil bari abartmasa değlllmii??
Kızcağız duşa girerken 5 dk
Yemek yerken 5dk bakıpta
Bütün geceeee koynundaa uyutuyormuş izlenimi yaratmaya çalışıyor oğluşuna
Konu sahibi de haklı bi yönden
Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Dediklerinden etkilendim cnm doğru diyorsunHani böyle hep birlik laf yetiştiriyo gibi oluyoruz ama ben doğurdum aldım çocuğumu çıktım hastaneden, 2 gün annem kaldı içimi iyice daralttı sonra çok şükür gitti, 3 hafta eşim benleydi ama ben hiç yatmadım yemrk yaptım çamaşır bulaşık, oğlanı alıp çıktım. Sonra da 40 ı çıkana kadar tek başıma ben baktım, haa 40 ında da eşyaları yükledim oğlan üstümde kangurudayken yurt dışına taşındım. Benim çocuğum 2.5 aylıkken biraz uyusa yan odaya girip ya koli boşaltıyodum ya duvar kağıdı soyuyodum. Ben hiç yemek yiyemedim yerken ya kanguruda üstümde ya mememde bi çocuk vardı, eşim dışında da kimseye söylenmedimniye anlatıyorum haline şükret diye. 40 ıma kadar yalnız yattım yazmışsın ben bi saat yatak görmedim yani acaip geliyo kimse prenses değil bence. Ya da prenses bazıları ama ben değilim seni lohusalar basmış boşluğa düşmüşsün tatlım, bi de biz bakıyoruz demesine alınmışsın anladım ben seni. Çok yardım istediğinden değil de herseyi sen yapıyor olmana rağmen kendisini kaynananın oğluna öyle gösterme çabasına uyuz olmuşsun.
Evet çok uyumak istedim uyutmadıBiraz uyumak için mi bakmasını istiyorsun. Benim kayınvalidem hergün iki saat bakar ben uyurdum mesela. Onun dışında başka hiçbir şeye karışmasını istemedim mesela.
Yarın deniycem cnm dediğiniSeni cok iyi anliyorum. Allah kolaylik versin. Gun icinde 'biraz basim agriyor, azicik uyuyim. Sen bebege bakar misin' desen bakmaz mi? Bir dene istersen.
Ay hayal annelikBiraz uyumak için mi bakmasını istiyorsun. Benim kayınvalidem hergün iki saat bakar ben uyurdum mesela. Onun dışında başka hiçbir şeye karışmasını istemedim mesela.
Hayir degil , 2.5 aylik bir bebegin tum ihtiyaclarini annesi karsilamali , bu oyun oynayacak yasta bir bebek degilYardım etmesi lazım değil mi onunda torunu
Yemek yiyip, dusa wc ye girecek kadar bile yardimi oluyorsa sen haline sukret op basina koy.. Daha ne yapacakti? Alt acma, karnini doyurma, uyku vs... bunlari da yapmasini bekliyorsan ya parali bakici tut ya da cocugu komple kaynanaya birak git evine.. Emzirmeyi vs de mi kaynana yapacak? Ayrica madem bu kadar memnuniyetsizsin gec evine tek basina kendin bak.Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Bu kayınvalideleri nobelli bilim adamları çözemez kuzum çokta takma kafana..Aynen birde misafir gelince çay yap bilmem ne bebek uyuyorsa diye misafirlerin yanında zaten uyusa yapıyorum ikramımı ama illa emir verecek hava atacak millete
25 cnm ama çok yoruluyorumYaşınız kaç?
Kendi bebeğinize kendiniz bakmanız gerekiyor zaten, neden o baksın ki? Bebeğin annesi sizsiniz kayınvalideniz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?