Kaynanam bebeğe bakıyorum sanıyor😠😠

Ee zaten o bebek daha kendini anne karnında zannediyor. Sizin ki kokunuzu ister. Yemek yerken tutuyormus daha ne olsun. Ben uzunca bir süre oğlumu emzirerek yemek yedim. Banyoya da yardım ediyormuş. Altını falan da siz alin. Doktorumuz bebekler annelerinden(baba da olabilir tabi)başka biri altını actigi zaman rahatsız olur demişti. Anladığım kadarıyla sizden iş falan da beklemiyor.
Bence çok güzel ya. Yemek, temizlik derdi yok. Yemeğini yiyebiliyorsun, banyosunu yaptırmaya yardımcı. Daha ne olsun

İşte gidemiyorum gidersem dedikodu olurmuş gelin neden gitti boşanacaklar mı millet böyle söyler diyo kv dem beni siz daha iyi anladınız

İş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım ki

Konu sahibini hemen taşa tutmayın hanımlar..

Zaten bakar kendisi anne !!

Sadece eşi aradığında kayınvalidesinin abartarak konuşmasına içerlemiş şöyle güzel bakıyorum böyle güzel bakıyorum

Yani zaten bakmak zorunda değil bari abartmasa değlllmii??

Kızcağız duşa girerken 5 dk
Yemek yerken 5dk bakıpta

Bütün geceeee koynundaa uyutuyormuş izlenimi yaratmaya çalışıyor oğluşuna

Konu sahibi de haklı bi yönden

Hani böyle hep birlik laf yetiştiriyo gibi oluyoruz ama ben doğurdum aldım çocuğumu çıktım hastaneden, 2 gün annem kaldı içimi iyice daralttı sonra çok şükür gitti, 3 hafta eşim benleydi ama ben hiç yatmadım yemrk yaptım çamaşır bulaşık, oğlanı alıp çıktım. Sonra da 40 ı çıkana kadar tek başıma ben baktım, haa 40 ında da eşyaları yükledim oğlan üstümde kangurudayken yurt dışına taşındım. Benim çocuğum 2.5 aylıkken biraz uyusa yan odaya girip ya koli boşaltıyodum ya duvar kağıdı soyuyodum. Ben hiç yemek yiyemedim yerken ya kanguruda üstümde ya mememde bi çocuk vardı, eşim dışında da kimseye söylenmedim niye anlatıyorum haline şükret diye. 40 ıma kadar yalnız yattım yazmışsın ben bi saat yatak görmedim yani acaip geliyo kimse prenses değil bence. Ya da prenses bazıları ama ben değilim seni lohusalar basmış boşluğa düşmüşsün tatlım, bi de biz bakıyoruz demesine alınmışsın anladım ben seni. Çok yardım istediğinden değil de herseyi sen yapıyor olmana rağmen kendisini kaynananın oğluna öyle gösterme çabasına uyuz olmuşsun.

Aynen birde misafir gelince çay yap bilmem ne bebek uyuyorsa diye misafirlerin yanında zaten uyusa yapıyorum ikramımı ama illa emir verecek hava atacak millete

Biraz uyumak için mi bakmasını istiyorsun. Benim kayınvalidem hergün iki saat bakar ben uyurdum mesela. Onun dışında başka hiçbir şeye karışmasını istemedim mesela.

Dediklerinden etkilendim cnm doğru diyorsun

Kadın bebeğe baksa bu seferde kv bebeğimi sahiplendi diyeceksiniz.
Odanıza girse odama lööp diye dalıyor diyeceksiniz. Kadın oğluna moral vermek istemiş.
Siz de bir kayın valide adayısınız unutmayın bunu olur mu ?

Biraz uyumak için mi bakmasını istiyorsun. Benim kayınvalidem hergün iki saat bakar ben uyurdum mesela. Onun dışında başka hiçbir şeye karışmasını istemedim mesela.
Ay hayal annelik öyle kaynana olsa 3-5 tane yapardım ay olsa çocuk öyle kaynanam yok yşne de yaparım ama ha deyince gebe kalamayan kadınlardanım, demleniyorum şuan

Yardım etmesi lazım değil mi onunda torunu
Hayir degil , 2.5 aylik bir bebegin tum ihtiyaclarini annesi karsilamali , bu oyun oynayacak yasta bir bebek degil
Ha sizden de hicbirsey beklememeli o konuda haklisiniz , kendi evinizde oldugunuzda ne kadar yapabilecekseniz o kadar yaparsiniz

Anne olmaya karar veren bir kadinin kendisini bebekli yasama hazirlamasi gerekiyor ruhen , evet cok yorulacaksiniz , evet gecelerce uykusuz kalacaksiniz ve kimsenin size yardim etmesini beklemeyeceksiniz , cocugu yapmaya karar veren sizsiniz , o sizin cocugunuz , annelik dunyanin en zor seyi , yorgunluk demek , uykusuzluk demek , surekli endise hali demek , surekli bir korkuyla yasamak demek , bunlara hazir olmayan insanin zaten cocuk yapmamasi gerekir , cocuga da o kadina da yazik , madem dogurdunuz ona en iyi sekilde bakmaniz gerekiyor

Yemek yiyip, dusa wc ye girecek kadar bile yardimi oluyorsa sen haline sukret op basina koy.. Daha ne yapacakti? Alt acma, karnini doyurma, uyku vs... bunlari da yapmasini bekliyorsan ya parali bakici tut ya da cocugu komple kaynanaya birak git evine.. Emzirmeyi vs de mi kaynana yapacak? Ayrica madem bu kadar memnuniyetsizsin gec evine tek basina kendin bak.

Cok ilgilense ay bebegimle çok ilgileniyor bana zaman kalmiyor diyeceksiniz.
Neden altindan kalkamayip aglayacaksaniz ,oynuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…