İş bekliyor işte sabah 7 odama geliyor kahvaltı hazırla diye ben zaten gece beşik sallamaktan uyuyamadım ki
Sabah odana geldiğinde ben yatıcam kahvaltı hazırlamak istemiyorum de. Onun dediğini yapmak zorunda değilsin. Zaten bir süre sonra bırakır yakanı. Ben gece kucağımda uyuyakalıyordum o günlerde de bi lohusa kadın kucağında bebekle uyuyakaldığı için bebeğini kaybetmişti,tvde gördüm haberi. Çok korktum kaygıdan gece gelsin istemiyordum eşimle kvde de çok etkilendi. Sürekli gündüz çocuğa bakıp uyutuyorlardı beni gece uykusuz kalmiim de,sende derdini anlatsan yardımcı olmaz mı.
O bakarsa siz annesi olarak napacaksiniz?Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Şeytanın dolduruşu evet,la havle çekKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Senin dediğini dedim o zamn susuyor yine aynısını yapıyorKusura bakma da "anne uykusuzum senin gibi sabaha kadar deliksiz uyumadım defalarca kalktım. Kahvaltı hazırlayamam biraz dinlenmem lazım. Bebek uyudukça uyumam gerekiyor" diyemiyorsan yaşadığını hakedersin.
Git evine kv seni kandırıyor dedikodu çıkar falan diyerek. "Kimse boşanıyorlar demezse kim kalkıp da boşanıyorlar diyecek? Kime ne benim evimin düzeninden" demek zor değil ki..
O hep baksın demiyorum arada bende dinleneyim istiyorum zaten yemek bulaşıkta bana aitO bakarsa siz annesi olarak napacaksiniz?
Canım hep mi ayaktasın? Eşinle evinizde olsaydın bir fırsat bulup kendinize bir çorba pişirmez miydin?O hep baksın demiyorum arada bende dinleneyim istiyorum zaten yemek bulaşıkta bana ait
Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Bebege annesi bakar,baskalarina guvenip de mi dogurdun diyenler kac yasinda,cocuklari var mi Allahaskina.??Sanmiyorum ki olsun.Elestirmek icin konusmayin yahu bilmediginiz konuda ahkam kesip durmayin.Bebek buyuturken ilk zamanlar anne kayinvalide kizkardes yakin birinin destegine ihtiyac duyulur.Bu gayet normal.
Kızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Benim kaynanam dibimde oturur haftada 2 kez aksam cocuk gormeye geldiler kp ile okadar. Asla bana ben cocuguna baktim ettim diyemezBakmasa ne diyebilirsiniz ki bakarimda der en çok ben baktım bu çocuğu ben büyüttüm de der yarın olabilir kv geçen gün bı laf oldu anası var babası var ben niye bakacam diyor sanki gel ona bak diyen olduben yaptım ben bakar belli bir yaşa getirir işime gücüme öyle dönerim ne yapayım kimsenin ağzına laf vermeye gerek yok onlar sadece yardımcı olur oda yaparsa yani yoksa onada gerek kimseye güvenip yapmiyoruz sonuçta.
Bir kere çok kötü ağladı ne yaptın çoçuğa dedi çıldırdımKV nin size bir kötülüğü var mı? Sıkıntı yaratıyor mu?
Şimdi kadın gelse sana altını aldın mı, bu çocuk neden ağlıyor, emdi mi vb. yorumlar yapsa bu sefer de gelecek ''kaynanam herşeye müdehale ediyor çıldıracağım'' diye yazacaktın
Yani sorun sıkıntı yoksa ne güzel işte. Karışanın yok. Ne olur kadın öyle dese yani?
Demekki ben kaynanam önyargılıymışım herkez neredeyse aynı şeyleri söylüyor bakmak zorunda değilKendi evinizde olsanız daha çok yorulacaktınız.
Kayınvalide karışsa çok karışıyor, benim çocuğumu kendi çocuğu sanıyor dersiniz, karışmayınca da bakmıyor diye sitem ediyorsunuz.
Zaten çocuğunuzun size ihtiyacı var. O uyuyunca siz de uyuyun. Kaynıvalidenizede rica edin hiç uyumadım bebeğim uyuyunca bende uyuyacağım diye. Bebeğin bakımı anne ve babaya aittir.
Ya da biraz kararlı olun ve kendi evinize geçin ve annenizi çağırın o baksın bebeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?