kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

İnsanlar kendini övüp kendi evlerini anlatmaktan konu sahibi arkadaşa yardım etmeyi unuttular gibi geldi birden :26: Biz kadınlar hakkatten anlaşılır gibi değiliz .. :26:

Benim yazdığım cümleyle ilgili yorum yaparsanız üstüme alınırım, bundan doğal ne olabilir ki? Hakaret size değil di, ben birilerine birşey söyleyeceksem alıntılarım, yorumumun icine gizlemem. Burası eğlence mekanı değil, eğlenmek icin buyrun; http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti-f308/

Burası BDV/EVEA

Asıl sorun bu kendi kendinize eğlenmek olabilir mi?

Geyik topikleri var bunun için. Amaç eğlenmekse neden başkasının konusunu ihlal ediyorsunuz?

konu sahibi eğlenmemizden oldukça memnundu, kendisi de dile getirdi bunu. rahatsız olduğunu düşünseydik devam ettirmezdik belki de sevgili yağmurluk

bende sirinese katılıyorum.ki ben konu hakkında bundan önce yorumda bulunmadım ama bence biraz herkes sakin olsun.her topicde genelde görüyorum bu kızgınlık ifadelerini.korkar oldu millet yorum yapmaya.

olay nerden nereye geldı.son konusmalarla ılgım olmadıgı halde yorum yapma ıhtıyacı hıssedıyorum.bazı arkadaslar her konuda one cıkmaya ve kendını herkesten daha cok bılıyorum havalarına sokuyor.zaten hemen hemen her konuda kendısının soyle yap boyle yap dıye emrıvakılerı oluyor.kımse kımseye terbıyesız gıbı agır ıthamlarda bulunmasın.kı burada cogu kısı bır terbıyesızlık gormemısken.konu sana uymuyorsa cık kımseyı yonlendırme dıyorum.

Son düzenleme:
İnsanlar kendini övüp kendi evlerini anlatmaktan konu sahibi arkadaşa yardım etmeyi unuttular gibi geldi birden :26: Biz kadınlar hakkatten anlaşılır gibi değiliz .. :26:

evett kesinlikle katılıyorum yok ben yatağımı toplarım yok benim evim pis olamaz. Konu sahibi kızcağız nerdeyse evi pis diye ayıplandı üstüne üstlükde herkes kendini övemeye başladı. Zaten o yatağın neden dağınık diye sorana ne demeli. Ben konu sahibi olsam konu benim yatağım değil sanane ya sorunuma çözüm bul ya da alakasız alakasız konuşma derdim. Tabi sadece ona değil bu yorumları yapan herkese.
Buarada harbiden yataklarınız neden dağınık ki bir kadının en önemli işlevi yatağını ve evini temiz tutmaktır bunu bilmiyorsanız sizin sorununuz hıhı eveett

aynen katılıyorumm terbiyesizlik kelimesi cok agır bir itham

Kural net .. Konu sahibi eğlense de eğlenmese de konuları geyiğe çevirmeyiniz..

Güzel paylaşımlar dilerim...

ben geyige cevirmedim ama sade bi yoruma güldüm :) burda belalti yorumda görmedim gözden kacirmis olabilirim,savas baltalari cikarana karsi ben kiliclarimi cikariyorum :)) konuya yorum yapiyorum hoop hemen elestiri pusuda bekler gibi ,bu ilk olmadi sonda olmicak tahminim yagmurluk,baskasinin istegine göre yorum yapamamki ben buyum

evet yatağını neden toplamadığını soran benim.yatağı toplu olsaydı eminim ki kaynanasının yaptıklarından bu kadar rahatsız olmayacaktı.çünki kendisi demiş,yatağım bile toplanmış diye
ayrıca konu sahibine nasıl bir çözüm olacağız.vay ne kaynanan varmış,edepsiz kadın nasıl işlerini yapar,ne hakla alışverişini yapar dememiz mi çözüm olacaktı.
üstelik siz bana laf yetiştirirken konu sahibine nasıl çözüm sundunuz

düsüncelerimi yazmissin

iyide bir hanımın yatagı toplamama özgürlüğü var yani yorgundur hastadır uykusundan kalmamamıstır canı istmeiyodur hertürlü yani. bencede birinin yatagı toplaması cok abes geliyo bana azönce dedigim gibi Allah razı olsun binlerce kez ama saygı cercevesinde olsun hersey.

kaynanasına saldırmasını istemiyor elbette kimse. kendi adıma neden yatağını toplamıyorsun sorusu garip geldi onun üzerine yorum yaptım. böyle hesap sorar gibi bir ifade kullanmak yerine madem düşünceniz bu -ki ben katılmıyorum, odasını daha toplu tutmasını tavsiye edebilirdiniz mesela... gerçi sizin fikriniz, siz bu şekilde yorum yapmayı tercih ettiniz. ben de yorumunuzun ilginçliği üzerine kendi yorumumu yaptım :)

sukuuuut nerelerdesin bak bi konu açtın herkesi birbirine düşürdün kız

Son düzenleme:

bende katılıyorum.
ve bunu birkaç konu önce yöneticilerede söledim yine böle bir topik ziyaretlerinde

artık kimse yorum yapamaz oldu bazı çok bilmişler yüzünden.
konuya yorum yapmaktan çok yorumcuyu hedef alıyorlar hanımlar nedense.
böle bir platformda napmaya çalışıyorlarsa anlamadım
kendilerini burada tatmin ediyorlar sanırsam sosyal hayattaki bazı davranış eksikliklerini tamamlayıp hoşnut oluyorlar.

evet herkesin yorumu kendine,neden yorumuma yorum katıyorsunuz,bu benim fikrim.siz kendinizce konu sahibine çözüm üretinben birgün toplayamadığım için başıma geleni de anlattım.hayatta ne olacağı belli olmuyor,hiç olmadık anda mahçup olacak duruma düşebiliyorsunuzgerçi konu sahibi umursamıyor

aynen bazıları yüüznden millet yorum yapmaya korkar oldu....

kızlar bende buyüzden rabia01 ile konustuk geyik sohbetinde topic açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...lli-hatunlari-haydi-gulmeye.html#post23144263

Benimde tam tersi kayınvalidem gelmez kayınpederim gelirdi.Yeni evliyken evimin anahtarı onlardada vardı.Üst katımda ouruyorlar.Haliyle ev onların kiracı çıkınca ve evin bazı yerleri tadilata girince anahtar onlarda kalıyor mecburen.Ama evlandikten sonra ben işimi bırakmadım devam ettim.Akşam eve bir geliyorum kayınpederim kapıda ben evi havalandırdım bütün pencereleri açtım diyordu.Misafir gelirdi onlara oğlumun evini gördünüzmü gelin göstereyim dermiş ve bizim eve getirirmiş.Ben sonbaharda evlendim kışın çamaşır yıkadım evin içine çamaşır ipine serdim sığmayanlarıda koltukların sandalyelerin üzerine attım akşam gelir toplarım nasılsa evde kimse yok diye. Akşam bir geldimki demesinmi bana misafirlere sizin evi gezdirdim diye.Nasıl sinirlendim eşimde kızdı ama ona birşey belli etmedik.Misafirler benim için kimbilir ne düşünmüştür pasaklımı dağınıkmı bilmiyorum artık.O olaydan sonra kapımız tahta kapıydı o eski kapılardan hemen gittik acil olarak çelik kapı taktırdık haliyle anahtar onda olamdığı için bu derttende kurtulduk.
Bizim iznimiz olmadan öyle kimse kimsenin evine girmememli çok saçma belki onlara iyilik gibi gelebilir ama insanın evi özelidir.

Kayınvaliden bence kötü niyetli biri değil ama sınırlarını aşmış durumda.
Üstelik "çocuğumun evi" gibi bir cümle duydum ki bozup atardım o saniye.
ben kötü birşey yapmak istediğini düşünmüyorum yaranmaya çalışıyor,ama kendi kendine plan yapıyor.
artık evli olan bir çiftin özel hayatına giriyor.
yatak mesela çoook özel bir alan,çok çok özel sabah cinsle ilişkiye girip işe gitmiş olabilir bu çift?
yatağın dağınık kalmaması bende bir takıntıdır annem yüzünden o öyle öğretti yani :) ama dağınık bırakma hakkı da var insanın bence.
bunu sorgulamak kimsenin hakkı değil..

vallahi dayanamadım ne yapayım, konu sahibi de açıklama yapmaya çalışınca üzüldüm, yorumunuza yorum yaptım evet:) ama hep böyle olmuyor mu konularda zaten. forum bu yahu sadece konu sahibine yazılmıyor cevaplar, birbirimizin yorumlarına da yorum yapıyoruz saygısızlık boyutuna varmadan. Eleştirileri kaldırabilmek lazım biraz da sanki ne dersiniz

konu sahibi ne açıkladı ki,sabah konuyu açtı,öğlen bir daha yazdı birde akşam yazdı.sanki açıklama çabasına girmiş gibi yazıyorsunuz
tabiiki bende yapıyorum ama ben yokken yapılan yorumları okuyun dalga geçmeleri.sanki konu sahibine kendileri çözüm üretmişteeleştiri kaldırmasam senelerdir bu sitede olmazdım canım merak etme,kimler geldi,kimler gitti bu siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…