- 30 Eylül 2011
- 567
- 2
- 318
siz, size yazılmamış mesajları bile kendi üstünüze alınmak için pusuda bekliyorsanız suç mesajı yazanda değil onu okuyan gözdedir.
Alıntı yapmadığıma göre demek ki mesajı size yazmadım. Eee o zaman
doğru ama size yazarsak hakaret, size yazmazsak bel altı ( sizin iç dünyanızda)
burada gergin bir ortam yok herkes gayet güzel eğleniyor ve fikirlerini söylüyor. Ortamı lütfen gerginmiş havasına bürüyüp bu eğlenceli konuyu savaş alanına çevirmeyin rica ediyorum
Asıl sorun bu kendi kendinize eğlenmek olabilir mi?
Geyik topikleri var bunun için. Amaç eğlenmekse neden başkasının konusunu ihlal ediyorsunuz?
savaş baltalarını çıkartmak demeyelim de, konu içinde geçen bana göre çok da önemli olmayan bir durumun, konunun yorumlanmasını engelleyecek kadar ön plana çıkartılmasına ve abartılmasına karşı bikaç yorum yapıldı o kadar
yalnız ben burada -bir kullanıcının dışında- ne bir bel altı vurma, ne de saygısız bir yorum görmedim
konu sahibi eğlenmemizden oldukça memnundu, kendisi de dile getirdi bunu. rahatsız olduğunu düşünseydik devam ettirmezdik belki de sevgili yağmurluk
İnsanlar kendini övüp kendi evlerini anlatmaktan konu sahibi arkadaşa yardım etmeyi unuttular gibi geldi birden :26: Biz kadınlar hakkatten anlaşılır gibi değiliz .. :26:
olay nerden nereye geldı.son konusmalarla ılgım olmadıgı halde yorum yapma ıhtıyacı hıssedıyorum.bazı arkadaslar her konuda one cıkmaya ve kendını herkesten daha cok bılıyorum havalarına sokuyor.zaten hemen hemen her konuda kendısının soyle yap boyle yap dıye emrıvakılerı oluyor.kımse kımseye terbıyesız gıbı agır ıthamlarda bulunmasın.kı burada cogu kısı bır terbıyesızlık gormemısken.konu sana uymuyorsa cık kımseyı yonlendırme dıyorum.
Kural net .. Konu sahibi eğlense de eğlenmese de konuları geyiğe çevirmeyiniz..
Güzel paylaşımlar dilerim...
evett kesinlikle katılıyorum yok ben yatağımı toplarım yok benim evim pis olamaz. Konu sahibi kızcağız nerdeyse evi pis diye ayıplandı üstüne üstlükde herkes kendini övemeye başladı. Zaten o yatağın neden dağınık diye sorana ne demeli. Ben konu sahibi olsam konu benim yatağım değil sanane ya sorunuma çözüm bul ya da alakasız alakasız konuşma derdim. Tabi sadece ona değil bu yorumları yapan herkese.
Buarada harbiden yataklarınız neden dağınık ki bir kadının en önemli işlevi yatağını ve evini temiz tutmaktır bunu bilmiyorsanız sizin sorununuz hıhı eveett
olay nerden nereye geldı.son konusmalarla ılgım olmadıgı halde yorum yapma ıhtıyacı hıssedıyorum.bazı arkadaslar her konuda one cıkmaya ve kendını herkesten daha cok bılıyorum havalarına sokuyor.zaten hemen hemen her konuda kendısının soyle yap boyle yap dıye emrıvakılerı oluyor.kımse kımseye terbıyesız gıbı agır ıthamlarda bulunmasın.kı burada cogu kısı bır terbıyesızlık gormemısken.konu sana uymuyorsa cık kımseyı yonlendırme dıyorum.
evet yatağını neden toplamadığını soran benim.yatağı toplu olsaydı eminim ki kaynanasının yaptıklarından bu kadar rahatsız olmayacaktı.çünki kendisi demiş,yatağım bile toplanmış diye
ayrıca konu sahibine nasıl bir çözüm olacağız.vay ne kaynanan varmış,edepsiz kadın nasıl işlerini yapar,ne hakla alışverişini yapar dememiz mi çözüm olacaktı.
üstelik siz bana laf yetiştirirken konu sahibine nasıl çözüm sundunuz
evet yatağını neden toplamadığını soran benim.yatağı toplu olsaydı eminim ki kaynanasının yaptıklarından bu kadar rahatsız olmayacaktı.çünki kendisi demiş,yatağım bile toplanmış diye
ayrıca konu sahibine nasıl bir çözüm olacağız.vay ne kaynanan varmış,edepsiz kadın nasıl işlerini yapar,ne hakla alışverişini yapar dememiz mi çözüm olacaktı.
üstelik siz bana laf yetiştirirken konu sahibine nasıl çözüm sundunuz
kaynanasına saldırmasını istemiyor elbette kimse. kendi adıma neden yatağını toplamıyorsun sorusu garip geldi onun üzerine yorum yaptım. böyle hesap sorar gibi bir ifade kullanmak yerine madem düşünceniz bu -ki ben katılmıyorum, odasını daha toplu tutmasını tavsiye edebilirdiniz mesela... gerçi sizin fikriniz, siz bu şekilde yorum yapmayı tercih ettiniz. ben de yorumunuzun ilginçliği üzerine kendi yorumumu yaptım :)
sukuuuut nerelerdesin bak bi konu açtın herkesi birbirine düşürdün kız
bende katılıyorum.
ve bunu birkaç konu önce yöneticilerede söledim yine böle bir topik ziyaretlerinde
artık kimse yorum yapamaz oldu bazı çok bilmişler yüzünden.
konuya yorum yapmaktan çok yorumcuyu hedef alıyorlar hanımlar nedense.
böle bir platformda napmaya çalışıyorlarsa anlamadım
kendilerini burada tatmin ediyorlar sanırsam sosyal hayattaki bazı davranış eksikliklerini tamamlayıp hoşnut oluyorlar.
evet herkesin yorumu kendine,neden yorumuma yorum katıyorsunuz,bu benim fikrim.siz kendinizce konu sahibine çözüm üretinben birgün toplayamadığım için başıma geleni de anlattım.hayatta ne olacağı belli olmuyor,hiç olmadık anda mahçup olacak duruma düşebiliyorsunuz gerçi konu sahibi umursamıyor
vallahi dayanamadım ne yapayım, konu sahibi de açıklama yapmaya çalışınca üzüldüm, yorumunuza yorum yaptım evet:) ama hep böyle olmuyor mu konularda zaten. forum bu yahu sadece konu sahibine yazılmıyor cevaplar, birbirimizin yorumlarına da yorum yapıyoruz saygısızlık boyutuna varmadan. Eleştirileri kaldırabilmek lazım biraz da sanki ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?