konu sahibi ne açıkladı ki,sabah konuyu açtı,öğlen bir daha yazdı birde akşam yazdı.sanki açıklama çabasına girmiş gibi yazıyorsunuz
tabiiki bende yapıyorum ama ben yokken yapılan yorumları okuyun dalga geçmeleri.sanki konu sahibine kendileri çözüm üretmişteeleştiri kaldırmasam senelerdir bu sitede olmazdım canım merak etme,kimler geldi,kimler gitti bu siteden
size ufak bi tavsiye... madem bu forumda seneleeeerrrdirrr varsınız,kimler geldi geçti de siz hala buradasınız sizden bi konuda yardım isteyen insanlara hesap sorar gibi yaklaşmayın. bakın bir sürü insan tepki vermiş bir nedeni vardır heralde değil mi canım?
Bir insana tepkin varsa ne yapsa boş;
Bir insana sevgin varsa ne yapsa hoş......
Bir insana tepkin varsa ne yapsa boş;
Bir insana sevgin varsa ne yapsa hoş......
siz de haklısınız o zaman aynen böyle devamçok sıkıldım yahu aşık atışması gibi oldu
resmen nutkum tutuldu...nekadar derli toplu ınsanlarmışsınız siz ya.teker teker hepinize kocaman bir aferin..kız size kaynanası için fikir sormuş.siz madem konuyu anlayamadınız yorum yapmayın işgal etmeyın sayfayı.bu yatak toplama muhabbetı nedır ya.aferıın toplayanlara.bende toplamadan cıkmam.ama konu bu değilki.neden onu yargılayıp kendınızı örnek gösterıyorsunuz..kadın sadece yatak odasınımı toplamıs tüm evi elden geçirmiş.kızda rahatsız olmus bunda ne var.ayrıca toplar toplamaz size ne.bayılıyoruz insanları yargılamaya.ister toplarım ister toplamam kime ne..orası adı üstünde benim evim benim yatagım.ister toplarım istersem bütün iç çamaşırlarımı fantezi olsun diye yataga sererım kime ne..evim orası ya ötesi mi var..sıktı bu yatak muhabbetı..yardımcı olmak ıstıyorsanız bir zahmet mantıklı şeyler söyleyin.sorun yatak odası ve o o yatagın dagınıklıgı degıl.sorun kayın validesinin evıne habersız girmesi.belki iyi niyetle ama dogru degıl.arayıp haber vermelıydı..bunu algılama sorunu yasadıgınız besbelli.lütfen arkadasın sorununa yardımcı olabılecek yorumlar yapın..yargılamadan suclamadan...
ay ınan bebegı olan ve ıs yerı uzakta olan bırı yanı benım ıcıcn yatak toplamak ıse gec kalmak demektır kahvaltı bıle yapamıyoruz bebek yuzunden bakıcıya bırak et derken eve gelınce anca toplanıyor...ama bende duzenlı olmayı toplamadan cıkmamayı cok ısterdım ama yorucu bır tempoda calısıyorum sabah uyuyacagım 10 dk bana saatlermıs gıbı gelıyor...aksam uykum hep bolundugunden bebekler buyusun rahat ederız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?