kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

gelinini düşünmüş gelip toplamıs ne varki bunda
herkes mahrep diyip konuyu uzatmış
birtek yatak odasımı mahrem bu olay bir tek yatak odasındamı oluyor

size ufak bi tavsiye... madem bu forumda seneleeeerrrdirrr varsınız,kimler geldi geçti de siz hala buradasınız sizden bi konuda yardım isteyen insanlara hesap sorar gibi yaklaşmayın. bakın bir sürü insan tepki vermiş bir nedeni vardır heralde değil mi canım?

hak verende az değil canım

normal de ozel hayata mudehale olayını sevmesem de ama ,
kayınvalıdenız sızı dusunup ınce bır davranıs da bulunmus .
keske kayınvalıdenızın yanın da ofkelı tepkınızı cok gostermeseydınız .
uzuldum kadıncagıza sımdı

off bu ne sayfalarca yatak toplama muhabbeti...
yatağını toplayıp çıkan çok büyük bi marifet, toplamadan çıkanda çok büyük bi suç işlemiş olmuyo bence..

konu sahibi teşekkür edip böyle bi yardıma gerek olmadığını bi daha kendini yorma, zahmet etme istemiyorum şeklinde kibarca onu düşünüyomuş gibi de mesafenizi ayarlayabilirsiniz...eşinize ya da görümcenize söyleticek bi durum yok ki ortada...
bu şekilde kırıcı olmamış hatta düşünceli gelin olmuş olursunuz...keşke herkesin sorunu kayınvalidesiyle mesafe ayarlama olsa

resmen nutkum tutuldu...nekadar derli toplu ınsanlarmışsınız siz ya.teker teker hepinize kocaman bir aferin..kız size kaynanası için fikir sormuş.siz madem konuyu anlayamadınız yorum yapmayın işgal etmeyın sayfayı.bu yatak toplama muhabbetı nedır ya.aferıın toplayanlara.bende toplamadan cıkmam.ama konu bu değilki.neden onu yargılayıp kendınızı örnek gösterıyorsunuz..kadın sadece yatak odasınımı toplamıs tüm evi elden geçirmiş.kızda rahatsız olmus bunda ne var.ayrıca toplar toplamaz size ne.bayılıyoruz insanları yargılamaya.ister toplarım ister toplamam kime ne..orası adı üstünde benim evim benim yatagım.ister toplarım istersem bütün iç çamaşırlarımı fantezi olsun diye yataga sererım kime ne..evim orası ya ötesi mi var..sıktı bu yatak muhabbetı..yardımcı olmak ıstıyorsanız bir zahmet mantıklı şeyler söyleyin.sorun yatak odası ve o o yatagın dagınıklıgı degıl.sorun kayın validesinin evıne habersız girmesi.belki iyi niyetle ama dogru degıl.arayıp haber vermelıydı..bunu algılama sorunu yasadıgınız besbelli.lütfen arkadasın sorununa yardımcı olabılecek yorumlar yapın..yargılamadan suclamadan...

şu anda sizde sayfayı işgal ediyorsunuz.konu sahibine çözümünüz nedir,ya da bu konuya ne gibi yorum yapılır

Aslında kızacak bir şey yok ama biz gelinler biraz abartabiliyoruz yatak odana girmesi hoş olmamış bende sevmem öyle şeyi ama yine de bu yüzden kırma derim seni arayıp temizleyeceğim dese daha iyi olurdu tabii eğer istemiyorsan anahtarı veremeseydin keşkeama en azından kötü niyetli değil sanıyoruminsan bazen böyle şeylere ihtiyaç duyuyor

Canım bunda kızılacak ne var yazık kadıncağız seni düşünüp yapmış. Hastasın yorulma diye temizlemiş evi ne kadar düşünceli Allah herkese böyle iyi niyetli bir kayınvalide nasip etsin. Nelerini görüp duyuyoruz.

bence eşi de dese gelinin dedirttiği belli.hiç hoş olmaz.aslında iyi niyetli bir davranış.ama çok sık olursa tabi rahatsız edici olabilir.bence şimdilik hiçbirşey demeyin.ama bu tekrarlanırsa anne bi daha yapma böyle hem sana zahmet oluyor hemde bende evi öyle görmüş olduğun için rahatsız oluyorum,diyebilirsiniz.eşinizin demesi olmaz bana göre.o zaman gelin rahatsız olmuş kocasına söyletiyor düşüncesi olur direk.

bence hiç kızma ona sinirlenme çok ince düşünceli belliki sen hastasın diye yardım amaçlı yapmış...

canim bence hic sikinti yapma kendine
anliyorum mahremiyetine saygi duyulsun sahiplenilmesin istiyorsun ama sen hasta oldugun icin geldigini soylemis
hastayken o kadar insana ihtiyac duyuluyorki. ahh ahh
ben simdi yurt disindayim 2 kere kurtaj olma zorunda kaldim ustelik bir kizim var 3yasinda
o zamanlarda birinin yardmina cok ihtiyac duydum ama nerde kimse yok. ha denilince gelincek yer degil dunyanin bir ucundayim
simdide belimde kas agrisi olustu. 2 gundur ne oturabiliyordum nede kalkabiliyordum
sali hastaneye gittim ilac igne fizik tedavi derken biraz duzeldim evimi bir gorsen hastanelik oldugum gun temizlik yapmistim
ama aksamina halletti kizim. 2 gundur elimi birseye suremiyorum. Allahtan ayaga biraz kalkabildim de yemek yapabildim
ustelik dun aksam gas sirketinden geldiler periodik kontrol icin evin o haliyle oyle utandimki anlatamam ama yapacak durumum yok
kendimi cok kotu hissettim ah dedim annem olsa toplardi simdi beni. kaynanam elini surmez kizimi dogurdugum ben yaptim temizligi lohusa lohusa yemegi bile soyluyordum artik anne yemek yap diye oyle yapiyordu boyle olmasindanda gelip yapmasini tercih ederim
tabi sende ona gore seviyeni koyarsin ama uzme incitme
cok dertliyim bu konudan yazsam sayfalar almaz o yuzden uzun oldu kusura bakma
kendinide uzme cozulmeyecek bir sorun yok canim ve sana tavsiye kaynanana birsey soylemek istiyorsan kimseyi karistirma
kendin usulunce soyle kirmadan. ne kocan ne gorumcen girmesin araya.

aynen bende,
45 dk 1 saat bazen de daha fazla yol cekerek ise okula gidiyoruz, yatak toplamaya kalkarsam ya otobusu kaciririm gec kalirim ya da hazirlanmamdan harcamam gerekir o isi yapmak icin...
benim kahvaltiya vaktim yok, 5 dk yatak toplamak yerine 5 dk kahvalti etmeyi tercih ederim...
ben de tatil gunlerimde asla daginik birakmam ama normal gunlerde evi toplayip cikmak cok zor oluyor...
ben eve gelince uzerimi degistiririm hem de odayi falan toplarim o zaman yaparim o isi napiim vakit kisitli...

ASIL KONUya gelince...
bence kayinvalidenize kizmayin...
tamam siz yokkken eve birinin girmesi hos degil ama temizlik yapmis derlemis toplamis alisveris yapmis yazik gidin elini opun ya...
nerde oyle kayinvalide...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…