Niye iğneleyeyim ben sizi rabia01? Siz birsey yazdınız ben de birşey yazdım, olay bu. Bu kadar basit, bu kadar yalın, bu kadar şeffaf.
Offff neyse ben cok gördüm sizin gibileri, hoşçakalın.
ciddi ciddi yatağını neden toplamıyorsun diye hesap sormuş biri ve 3 kişi de evet ben de bunu merak ediyorum demişsize ne arkadaşım. size mi hesap verecek. konu sahibi de yazık kıyamam açıklama yapıyo biraz rahatsızdım da diye...çok eğlenceli bu forum
hakikaten hem hesap sorup, hem de ben ne olursa olsun toplarım deyip bi kendini övme çabasına girmeler :):))
hakikaten hem hesap sorup, hem de ben ne olursa olsun toplarım deyip bi kendini övme çabasına girmeler :):))
ben de daha yatağımı toplamadan çıkmam, bilinçaltıma yer etti
yaa süpermiş bu konu çok eğlenceli
öncelikle kaynananızın kıymetini bilin belli ki iyi niyetli
ben de üst üste yatak neden toplu değildi sorusunu okuyunca bu hayatta çok önemli birşey kaçırıyorum sanırım dedim
arkadaşlar boş verin yatağı yaa dağınık yatak ya da dağınık ev rezillik değildir bu anlayıştan çıkalım, pis ve kirli ev rezilliktir olsa olsa. Temiz olduktan sonra isterse dağınık olsun
bir de makyaj yapacağıma yatağı toplarım yazılmış. işte bu da kadınlarımızın kendine verdiği değersuratımızdan daha önemli yani yatağımız
açıkçası insanları ve akşam eşimi dağınık suratla karşılayacağıma dağınık yatakla karşılamayı tercih ederim.
Ayrıca don, ped vs gayet insanı şeyler bence mahrem ve utanılacak şeyler değil hele de gören kişi bir anneyse
heee etrafta fetiş eşyalar zincirleri peruklar varsa onu bilemem
yatağımı eve gidince toplıycam kızmayın...nooolurrrrr
neeeeeeee senin yatağın toplu değil mi
tez kellesi uçurula, eline verileee
bu kadar bayanın içinde bunu açıkça itiraf ettin, seni cesaretinden dolayı kutluyorum
benim en sinir olduğum şeylerden biridir bu...altlı üstlü oturduk bir süre anahtar yaptırmış kendine...yatıyor olurdum bi bakardım elinde anahtar çat kapı girmiş...hele yatak odama girilmesini hiç sevmem...bence eşinle konuş sen söleme ama kötü olursun istemediğini belirt...tabi seni rahatsız ediyorsa bu durum...ben kendi evimide mutfağımıda toplarım kimsenin yapmasına gerek yok...sen arayıp yardım istersin o zaman başka...ama evimin anahtarının kimsede olmasını istemem...özelim benim o ev...
bir de makyaj yapacağıma yatağı toplarım yazılmış. işte bu da kadınlarımızın kendine verdiği değersuratımızdan daha önemli yani yatağımız
açıkçası insanları ve akşam eşimi dağınık suratla karşılayacağıma dağınık yatakla karşılamayı tercih ederim.
Ayrıca don, ped vs gayet insanı şeyler bence mahrem ve utanılacak şeyler değil hele de gören kişi bir anneyse
heee etrafta fetiş eşyalar zincirleri peruklar varsa onu bilemem
o mikemmel mapus kaçkını gettüüüüü...............makyajsıız çıkmaaam abiii heleki saçlarımı maşalamazsam heç olmaz
yatağımı eve gidince toplıycam kızmayın...nooolurrrrr
neeeeeeee senin yatağın toplu değil mi
tez kellesi uçurula, eline verileee
bu kadar bayanın içinde bunu açıkça itiraf ettin, seni cesaretinden dolayı kutluyorum
arkadaşlar eve bir gittim mutfağım tertemiz ev toparlanmış düşünün yatak odamdaki yatağım bile düzeltilmiş.
ben o şaşkınlık içersinde ne oldu eşimmmi bana süpriz yaptı diye düşünürken pat zil çaldı kayınvalidem elinde bir sürü poşet alışveriş yapmış.seni hasta dedi oğlum bende gidip bakayım dedim süpriz yaptım akşmada çocuklar kayınpederin gelir dedi.haydahhhh kızsammı allah razı olsunmu desem bilemedim.
anne keşke haber verseydin belki bu akşm programımız var evde olmayabilirdik dedim olsun yabancımıyız burası evladlarımın evi öyle bişi varsa giderim dedi.ben çok sinirlendim bi hışımla eşimi aradım dedim böylke böyle oda dedi hoş olmamış keşke böyle yapmasa ama kırma kötü niyetli değil biliyosun seni düşündüğünden yapmış dedi beni sakinleştirdi.bu durumun tekrarı beni çok fena öfkelendirir.
kayınvalidem allah razı olsun iyi kadındır kötülüğünü görmedim sadece iç içe olmayı çok seviyo.sürekli birbirimizde olalım yiyelim içelim oturmaya gidelim hayat felsefesi bu .bende hiç sevmem mesafeyi severim.bu akşm görüştüksek yarına gerek yok diye düşünürüm.geçen kayınvalidem anneme anlattı gelinim rahatsız olduğunu duydum kıyamadım gittim diye.kendi annemde dediki bi gün o işteyken biz gidip evinin işini birlikte yapalım dünür dediler.anneme hafif sertçe uyardım anne istemiyorum öyle gelmenizi gelecekseniz oturmaya gelin dedim.anladımı bilmiyorum.sizce tekrarı olmaması için ne yapmalıyım.kayınvalidem çok kırılgandır söylesem kırılır bide kötü biri değil üzülsün istemem.sizce eşimemi söylettirsem yoksa ben gidip görümcemle konuşayım ben yeni evliyim evimin mahrem bi anında gelir evimi öle görsün istemem falanmı desem oda annesine sölesin.yada eşimmi görümceme sölese.yani kimseyi kırmadan bu sorunu çözmek istiyorum nasıl bi yol izlesem bilmiyorum.sonra diyolarki gelinler kayınvalidelerle yakın otursun.al işte mesefe ayarlamayı bilmiyolarki....
ya benim aklıma takıldı da..
hastaysam ev de birkaç gün temizlenmeyiversin ne olacak?
çok mu acil?
tamam bu kayınvalide iyiniyetli onu anladık..
yaptığı da gayet iyi bir şey onu da anladık.
Allah razı olsun kadından, ellerine sağlık..
iyi de,
evim pirüpak olsa ne fark eder?
benim kanaatim kimse kendinde kızının/oğlunun evine habersiz girme hakkını bulmamalı.
habersiz girebilmek değildir aile olmak..
aile olmak sınırlarımızın olmaması demek değildir bence.
ayy valla çok gülüyorum yorumlara konu çok zevkli oldu
bilinç altı oldu bende yarın bakalım yatağımı toplayabilcemmi
kim ne derse desin yatak odası benim için mahremdir kimse girmemeli.
kızlar hastalık dediğimizde basit karın ağrısı.her zaman olan şeyler tamam hastayım yatayım olmadıki gece yarısınıa kadar yemekti kahveydi çaydı koşturup durdum.hani ince düşünce burdasabah pert kalktım yataktan yatak polisleri bana kızıcak ama sabah gene toplamadım yatağı zor kalktım işe yetiştim
kayınvalidem kötü değil asla öle demedim seviyorum ve ona inanın çok daha fazla hörmet gösteriyorum.bazen hafta sonumu bile sırf ona ayırıyorum.ama herşeyi erken tüketmemek taraftarıyım.insanlar ayarı pek tutturamıyorlar abartıyorlar bu yüzden azda olsa mesefe şart zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?