kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

Niye iğneleyeyim ben sizi rabia01? Siz birsey yazdınız ben de birşey yazdım, olay bu. Bu kadar basit, bu kadar yalın, bu kadar şeffaf.

Offff neyse ben cok gördüm sizin gibileri, hoşçakalın.

benim gibilerini derken ? sen beni tanimadin halde sizin gibilerini diyorsun kimsinki sen alla alla

güle güle

hakikaten hem hesap sorup, hem de ben ne olursa olsun toplarım deyip bi kendini övme çabasına girmeler :):))

hakikaten hem hesap sorup, hem de ben ne olursa olsun toplarım deyip bi kendini övme çabasına girmeler :):))

millet ilginç yani. ahanda bende demiştim genelde toplarım diye. herkes övsün kendini canım, nasılsa evlerini bilmiyoruz . aklıma lisedeki arkadaşım geldi. kendini övüp çok titisim derdi. taki yurtta aynı odayı paylaşıncaya kadar. anladımki ben titizmişim

yahu kadincagiz aklinca iyilik yapmis evi toplamis ama dogru ama yanlis...

Evde kendine super luks sofra kurup bagdaş kurup yerken yakalasaydi arkadas napardi bilmiyorum d d d...

yaa süpermiş bu konu çok eğlenceli
öncelikle kaynananızın kıymetini bilin belli ki iyi niyetli

ben de üst üste yatak neden toplu değildi sorusunu okuyunca bu hayatta çok önemli birşey kaçırıyorum sanırım dedim
arkadaşlar boş verin yatağı yaa dağınık yatak ya da dağınık ev rezillik değildir bu anlayıştan çıkalım, pis ve kirli ev rezilliktir olsa olsa. Temiz olduktan sonra isterse dağınık olsun

bir de makyaj yapacağıma yatağı toplarım yazılmış. işte bu da kadınlarımızın kendine verdiği değer suratımızdan daha önemli yani yatağımız

açıkçası insanları ve akşam eşimi dağınık suratla karşılayacağıma dağınık yatakla karşılamayı tercih ederim.

Ayrıca don, ped vs gayet insanı şeyler bence mahrem ve utanılacak şeyler değil hele de gören kişi bir anneyse
heee etrafta fetiş eşyalar zincirleri peruklar varsa onu bilemem

gerçekten öyle olmuş.....
açıklama yapma gereği duymuş konu sahibi ısrarla sorulunca....
benim evde berbat halde keşke bi muzice olsada biride benim eve girip temizlese alışverişimi yapsa..
ama ne yazıkki her akşam o acı gerçekle yüzleşiyorum....
kimse bana yardım etmiyeeeeeee

o mikemmel mapus kaçkını gettüüüüü...............makyajsıız çıkmaaam abiii heleki saçlarımı maşalamazsam heç olmaz

ayy valla çok gülüyorum yorumlara konu çok zevkli oldu

bilinç altı oldu bende yarın bakalım yatağımı toplayabilcemmi

kim ne derse desin yatak odası benim için mahremdir kimse girmemeli.

kızlar hastalık dediğimizde basit karın ağrısı.her zaman olan şeyler tamam hastayım yatayım olmadıki gece yarısınıa kadar yemekti kahveydi çaydı koşturup durdum.hani ince düşünce burda sabah pert kalktım yataktan yatak polisleri bana kızıcak ama sabah gene toplamadım yatağı zor kalktım işe yetiştim

kayınvalidem kötü değil asla öle demedim seviyorum ve ona inanın çok daha fazla hörmet gösteriyorum.bazen hafta sonumu bile sırf ona ayırıyorum.ama herşeyi erken tüketmemek taraftarıyım.insanlar ayarı pek tutturamıyorlar abartıyorlar bu yüzden azda olsa mesefe şart zannımca

bencede katılıyorum kayınvaldede anahtarın ne işi var kötü niyetli olmayabilir ama daha yeni evliymiş ilk başta hep iyi gibi oluyolar zaten sonradan cıkıyo fesatlıkları

Sen nerden biliyosun benim kendime verdiğim değeri? Neyi neyle ölcüyorsun? Evi şey götürsün allan pullan cık. Herkesin suratı makyaj yapılmayınca hilkat garibesi olmuyor.

o mikemmel mapus kaçkını gettüüüüü...............makyajsıız çıkmaaam abiii heleki saçlarımı maşalamazsam heç olmaz

Bu yaptığınız terbiyesizlik değil mi?

yatağımı eve gidince toplıycam kızmayın...nooolurrrrr

neeeeeeee senin yatağın toplu değil mi
tez kellesi uçurula, eline verileee

bu kadar bayanın içinde bunu açıkça itiraf ettin, seni cesaretinden dolayı kutluyorum

Sizin gibiler derken sizleri kastetmiştim işte, gelir burda konu dışı herşeyi yazarsınız, milletle dalga gecersiniz ikili tartışamaya girmeye cesaret edemez isim nick üye adı vermeden yazarsınız sonra da modlar gelince çil yavrusu gibi dağılır kociş bebiş muhabbeti yaparsınız.

Yazık kadınların yansıması sizlersiniz işte. Giyinin süslenin gezin tmm mı? Dışı dolu içi boş, süs bebeği gibi.

kayın validednden anahtarı iste anne ben ewde yokken yorulmana gerek yok anahtarı alıyım de yada anahtarımı kaybettim falan diye al anahtarı anahtar onda olmassa sorunda olmaz kendi annende anahtar yoktur kesin ne dir bu kaynanalardaki karışma merakı offff.....

Okuduğum yorumların içinde düşüncelerimi en iyi yansıtan ve en beğendiğim mesaj olduğu için alıntıladım ki
sayfalar ilerlemiş olsa da okunsun.

Evime,özelime müdahaleyi bende hiç sevmem ama niyeyse çok itmedi beni kayınvalidenizin tavrı.
Aksine bi incelik yapmış,kendince size yardımcı olmaya çalışmış.
Fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum.
Ayrıca yatak dağınıksa da dağınık,neticede anladığım kadarıyla ev hanımı değilsiniz.
Aceleyle sabah koşturmacasında zaman bulup düzeltememiş olabilirsiniz.
Tabi ki kimse kayınvalidesinin yatak odasını o hali ile görmesini istemez ama
bu durum sizin kontrolünüzün dışında gelişmiş.
Her zaman ki haliniz olsa evet takılabilir belki.
iyi niyetle yapılmış bir davranışı,özelinize saldırı gibi düşünüp uzatmayın derim.

arkadaşım, işte maalesef bazı hemcinslerimiz anlatmak istediğimiz bu ince çizgiyi nedense anlamıyorlar
kendince haklı olduğun, çok basit,minicik bir isteğin var
yatak odam mahremdir, hiç kimse girmemeli
ama hemen seni yada böyle düşünenleri kıymet bilmez ilan etmeler,
ne mahremi canım demeler,
tekrar tekrar yazıyorum, herkesin mahrem anlayışı farklıdır
bazılarınız için sütyen, don vs. bir anne için mahrem sayılmaz ama benim için mahremdir
ve kayınvalidemin görmesine gerek yok

lüften arkadaşlar, bırakın da herkes KENDİ EVİ için çizgilerini kendisi belirlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…