kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

dogru söze ne denir:) uzaktan davul calip durmakla olmuyor,ses yanki yapiyor ayol kime ne kimin evi nasil?kiz demiyor ki yatagimi daginik birakiyorum sabahlari,sizin düsünceniz nedir!arkadaslar hayat o düzenli yataktan cok daha anlamli/anlamsizmiydi yoksammm

Allah Herkesi İyi İnsanlarla Karşılaştırsın ..

sanki süslenip püslenen kimse evini temizlemiyor burda kendilerini övmedikleri icin suc oldu konuyu dagitan bizler olduk konu zaten biz geldimizde cokdan dagiltimisti

amann,kendini yükseklerde görüp baskalarini asagilayan insandan bisey beklenmez takmayin kizlar

Siz seçin...

Konuyu kapatıp inceleyip gerekenleri mi yapayım, yoksa gayet iyi bildiğiniz kurallar çerçevesinde paylaşıma devam mı edin. Bana ikisi de uyar

eee neden ses yok?.. Az önce herkes savaş baltalarını çıkartmıştı..

Lütfen sakin ve saygılı şekilde paylaşım yapınız.

amaaannn bence kapa gitsin ben de yatağımı toplamaya gidiyorum zaten :)) bu da bu konudaki tek yorumum. hadi öptüm muck

bence şanslsın. şahsen ben mutlu olurdum. hasta hasta ev toplamaktan alışverişten kurtarmış seni değerinin bil. bizimkilerin bırak bunları geldikleri bi çöp aldıkları yok bize.

Nasıl oluyor biliyor musun Yağmurluk? Alıntı yapılmadan bel altı bel altı vuruluyor, isim verilmeden yorum yapılıyor, biz KİB yapıyoruz ama iş işten geciyor.

Sorguluyorum son günlerde; demek ki KK nın sevdiği üye profili bu. Türkceyi kullanmaktan yoksun, insanlarla dalga gecen, herkese canım diyen profiller.

hakkaten bazı arkadaşlar çok sinirlendi yazdıklarımıza... halbuki biz kendi çapımızda eğleniyor ve kimseye saldırmadan fikrimizi belirtiyor idik:) herneyse... bence kayınvalide yatak odasına girmesin. sen söyle konu sahibi arkadaşım. annecim dağınık olabiliyor senden çekiniyorum yanlış anlama falan de

kimseye saldirip saygi sinirlarini asmadigim icin benden yana da sorun yok

arkadasım bence kayınvalıden kotu nıyetlı degıl bazı kaynanaların evı pislıkten gecılmezkı gelınıne yardımcı olsun ne mutlu sana boyle temız bır kadın... ama bı konuda yanlıs evın toplu olmayabılır yatak odan musaıt olmayabılır bence sen dıger tarafları toplamasanda yatak odana bıraz ozen goster ve galıba evın anahtarı varkı gelmıs anahtarıda aldınızmı olur bıter o zman bısy olmaz

Asıl sorun bu kendi kendinize eğlenmek olabilir mi?

Geyik topikleri var bunun için. Amaç eğlenmekse neden başkasının konusunu ihlal ediyorsunuz?

bende bu evin bnm mahremim oldugunu , bana ve eşime ait oldugunu , temizligin de kirin de sorumlusu bnm oldugumu bu sebeple habersiz evime girilmesinin yanlıs oldugunu düşünenlerdenim. iyi niyetle yapılmıs olabilir ama gelininde kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum. Allah razı olsun ama saygı cercevesinde olsun hersey.herkesin fikrinede saygı duyarım tabi.

siz, size yazılmamış mesajları bile kendi üstünüze alınmak için pusuda bekliyorsanız suç mesajı yazanda değil onu okuyan gözdedir.
Alıntı yapmadığıma göre demek ki mesajı size yazmadım. Eee o zaman
doğru ama size yazarsak hakaret, size yazmazsak bel altı ( sizin iç dünyanızda)
burada gergin bir ortam yok herkes gayet güzel eğleniyor ve fikirlerini söylüyor. Ortamı lütfen gerginmiş havasına bürüyüp bu eğlenceli konuyu savaş alanına çevirmeyin rica ediyorum

savaş baltalarını çıkartmak demeyelim de, konu içinde geçen bana göre çok da önemli olmayan bir durumun, konunun yorumlanmasını engelleyecek kadar ön plana çıkartılmasına ve abartılmasına karşı bikaç yorum yapıldı o kadar
yalnız ben burada -bir kullanıcının dışında- ne bir bel altı vurma, ne de saygısız bir yorum görmedim

bukadarıda nankörlük bence ya.. kaynana diye herşeyi batmasın ayıptır, günahtır. kadına teşekkür etceğinize burda allah razı olsun benmde böyle kaynanam var diyeceğinize yaptığınız işe bak. çok sinirlendim ya. bide kovsaydınız tam olsaydı, kovmuş kadar olmuşsunuz gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…