millet ilginç yani. ahanda bende demiştim genelde toplarım diye. herkes övsün kendini canım, nasılsa evlerini bilmiyoruz . aklıma lisedeki arkadaşım geldi. kendini övüp çok titisim derdi. taki yurtta aynı odayı paylaşıncaya kadar. anladımki ben titizmişim
Allah Herkesi İyi İnsanlarla Karşılaştırsın ..
eee neden ses yok?.. Az önce herkes savaş baltalarını çıkartmıştı..
Lütfen sakin ve saygılı şekilde paylaşım yapınız.
sen çalışan bi insansın ne yatağını toplamak zorundasın ne de evini derli toplu tutabilirsin al ben de dün akşam bulaşığımı yıkamadım öyle yorgundum ki bıraktım öylece bulaşıkları akşam eve gidince yıkıyacağım,o ev senin özelin sana ait canın isterse yaparsın istemezse yapmazsın ben de sabahları yatağımı toplayamıyorum eşim benden sonra çıkıyo evden ev savaş alanına dönüyo,kayınvaliden iyi niyetli bir insan anladığım kadarıyla sen de öylesin ve okuduklarımda kendimi gördüm gerçi benim k.validem de anahtar olmasına ramen gelmez evime ben yokken o ayrı ama o da kız annesi gibidir evde ne eksik görse sessiz sedasız gider alır allah razı olsun,eğer bu durumdan rahatsız oluyosan çıkmadan önce yatak odanı kilitle eve gelse bile yatak odana giremez eğer sorarsa da yatak odam dağınıktı annecim öyle görün istemedim dersin hem bu ona ders olur senin bu durumdan rahatsız olduğunu anlar hem de dağınıklığını görmemiş olur.sakın görümcene falan söyleme ne kadar iyi olsa da sen benim annemden rahatsız mı oluyosun o sana iyilik yaptı diye söyleyebilir ya da düşünebilir,şimdilik eşine de söyleme söylediğim taktiği uygula istersen bi süre baktın olmadı eşinle konuşursun ama ne yaparsan yap görümceni karıştırma bu işe ben den nacizane bi tavsiye
hakkaten bazı arkadaşlar çok sinirlendi yazdıklarımıza... halbuki biz kendi çapımızda eğleniyor ve kimseye saldırmadan fikrimizi belirtiyor idik:) herneyse... bence kayınvalide yatak odasına girmesin. sen söyle konu sahibi arkadaşım. annecim dağınık olabiliyor senden çekiniyorum yanlış anlama falan de
Nasıl oluyor biliyor musun Yağmurluk? Alıntı yapılmadan bel altı bel altı vuruluyor, isim verilmeden yorum yapılıyor, biz KİB yapıyoruz ama iş işten geciyor.
Sorguluyorum son günlerde; demek ki KK nın sevdiği üye profili bu. Türkceyi kullanmaktan yoksun, insanlarla dalga gecen, herkese canım diyen profiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?