olabılır ınsanlık halı toplayamamış da olabılır
yani dimi.. işte insanın özeli böyle saçıldımı yorum yaparlar işte.. niye toplamadın.. toplamadıysa toplamadı o onun özeli..
Kayınvalideniz kötü niyetli değil anlaşılan.Hiç takmayın kafanıza,hasta olmadan önceden de evinize girip temizlik v.s. yapmamış sanırım,hasta olduğunuz için yapmış.Bundan sonra yatak odanızı kitleyin çıkın derim,ben öle yapıyorum.Benimde kayınvalidem üstümde oturuyor,anahtarlarımız birbirimizde vardır,ben yokken girer çamaşırım varsa çıkarır asar,mutfağa yemek bırakır v.s. ilgilenir.Ben çok memnum olurum ama her zaman yatak odam kitlidir,topluda olsa kitlerim.Oğlum bebekken bazen yatak odasında uyurdu,ben çıkınca annem girer oturma odasında yatardı,oğlum uyanınca onu yataktan alır yatağın üzerini örterdi.Hiç rahatsız olmadım.Her zaman derdi ama kızım giriyorum ama bebeği alıp çıkıyorum,yatakta bazen battaniyesi olurdu v.s. onlarıda alıp topluyorum kızmıyorsun dimi çekiniyorum ama napim derdi,yok anne kızmıyorum tabiki derdim.Ama bu bebeklik sürecinde oldu o kadar,şimdi adımını odadan atmaz.
Yani diyeceğim,kafanıza takıp sorun haline getirmeyin,niyetler ortada..İlerde çünkü ah keşke kafama takmasaymışım diyebilirsiniz.
Şu yatak odalarını kutsal ilan eden arkadaşlar, ilk cinselliği o yatakta ve eşinizle mi yaşadınızda kutsal ilan ettiniz ? Yoksa eşleri dışında da önceden cinsellik yaşayan, evlendikten sonra o odaları kutsal ilan eden var mıdır ?
Niye sordun derseniz , bence bu mahrem kelimesinin arkasına saklanmış bir tür görmemişlikte o yüzden. Saldırmadan cevap verilirse, büyük çoğunluğunun böyle olduğu ortaya çıkacaktır. Cinselliği tabu olarak gören Türk kadını, tabi ki cinselliği yaşadğı odayı kutsal olarak ilan eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?