- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Bu kadarıda fazla bence.
Annen yatak odasından bebeği alırken bile çekinerek giriyormuş.
Ne var ki bunda.
Şu yatak odalarını kutsal ilan eden arkadaşlar, ilk cinselliği o yatakta ve eşinizle mi yaşadınızda kutsal ilan ettiniz ? Yoksa eşleri dışında da önceden cinsellik yaşayan, evlendikten sonra o odaları kutsal ilan eden var mıdır ?
Niye sordun derseniz , bence bu mahrem kelimesinin arkasına saklanmış bir tür görmemişlikte o yüzden. Saldırmadan cevap verilirse, büyük çoğunluğunun böyle olduğu ortaya çıkacaktır. Cinselliği tabu olarak gören Türk kadını, tabi ki cinselliği yaşadğı odayı kutsal olarak ilan eder.
bana göre evin her tarafı mahremdir, özeldir.
ancak yatak odası ve banyo en mahremdir
bunun sebebi;
bu iki odada en özel eşyalarımız olmasıdır(çamaşır, ped vs vs vs)
eğer sabah geç uyandıysam ve apar topar aceleyle çıktıysam evden elbet ki toparlamaya zaman bulamam
ancak normal şartlar altında banyomu ve yatak odamı (üstünkörü de olsa) toparlamadan çıkmam.
mutfağımda da bulaşık kalmadı ise ne ala.
bunun sebebi davetsiz gelebilecek bir misafir, ya da başa gelen hastalık-kaza gibi durumlarda benden önce başkasının eve girme olasılığıdır.
varsınlar salondaki kültablasını veya vitrinin 3 gündür alınmamış tozunu görsünler ancak mümkünse "özel"lerim bana kalsın..
konu sahibinin kayınvalidesine gelince.
iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, zira konu sahibinin kayınvalide ile geçmişten gelen takıntı ve yaşanmışlıkları yok.
ben olsam, bundan sonra yatağımı kapatmasam bile evden çıkarken kapısını kapatırdım.
böylece kayınvalidem anlardı.
iyi niyetli bir kayınvalidenin aynı zamanda anlayışlı da olacağını farzediyorum tabi.
tanımadığınız bilmediğiniz insanları bu şekilde yargılamak, yaftalamak.
ama madem sordunuz, cevap hakkımı kullanayım, mahrem olduğunu düşündüğüm için
mahremiyet kutsallık değil gizlilik demektir.
burda gizlenilen yapılan iş değil ortadaki özellerdir.
yatağını kapatmaya zaman bulmayan-önemsemeyen insan (şahsi fikrim) ortadaki çamaşırı da önemsemez, vs vs ..
anlatılmak istenen şey bambaşka, bunlar da fikir alışverişi
ama kimse kimseyi yaftalamasın.
Gerçekten komik , yaftalamak mı ? Ben söyleyince yaftalamak siz söyleyince şahsi fikir :) Tam tencere dibin kara olmuş. Keşke 2 kere okusaydınız yazdıklarınızı birşeyler yazmak telaşına iyice çorba etmişsiniz.
Hadi 2 ters bi yüz, siz yaftalıyorsunuz ben şahsi fikri mi söylüyorum :)))))))))))))))
"yatağını kapatmaya zaman bulmayan-önemsemeyen insan (şahsi fikrim) ortadaki çamaşırı da önemsemez, vs vs .. "
Şu yatak odalarını kutsal ilan eden arkadaşlar, ilk cinselliği o yatakta ve eşinizle mi yaşadınızda kutsal ilan ettiniz ? Yoksa eşleri dışında da önceden cinsellik yaşayan, evlendikten sonra o odaları kutsal ilan eden var mıdır ?
Niye sordun derseniz , bence bu mahrem kelimesinin arkasına saklanmış bir tür görmemişlikte o yüzden. Saldırmadan cevap verilirse, büyük çoğunluğunun böyle olduğu ortaya çıkacaktır. Cinselliği tabu olarak gören Türk kadını, tabi ki cinselliği yaşadğı odayı kutsal olarak ilan eder.
Gerçekten komik , yaftalamak mı ? Ben söyleyince yaftalamak siz söyleyince şahsi fikir :) Tam tencere dibin kara olmuş. Orada ki "bence" kelimesini atlamışsınız isterseniz bende sizin "parantez içini" atlayayım. Keşke 2 kere okusaydınız yazdıklarınızı birşeyler yazmak telaşına iyice çorba etmişsiniz.
Hadi 2 ters bi yüz, siz yaftalıyorsunuz ben şahsi fikri mi söylüyorum :)))))))))))))))
"yatağını kapatmaya zaman bulmayan-önemsemeyen insan (şahsi fikrim) ortadaki çamaşırı da önemsemez, vs vs .. "
ben şahsi fikrim dedim
şahsi fikrim demek "bence" demektir zaten.
benim bir şeyler yazmak için telaş içine girmeme gerek yok, ister 1 kerede anlarım ister 1500 kerede bu da benim problemim.
insaları evlilik öncesi ilişki yaşayanlar yaşamayanlar
yatak odasını kutsal sayanlar saymayanlar
hatta mahremiyeti görmemişlik sayanlar ve saymayanlar olarak kategorize eden sizsiniz.
gerçekten söylemek istediğim çok şey var ama durup dururken konu dışına çıkmak istemiyorum
değmez çünkü...
Nasıl mantık bu şimdi???
Yatak kapatılmayınca "hiişşt millet dün gece burda oohhoo ne eğlence döndü" lan mı diyor???
Ama iç çamaşırı kişisel bir eşya, belki regli yakın kırmızlık gördü hızla çıkardı temiz giyindi???
Sivrilmek için kıvranıp duruyorsunuz
nickiniz de adunul değil dandun gibi bir eşy olsa tam yerini bulurmuş.
Çünkü dandun konuşuyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?