kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

çoğu kişi ben de olsam hoşlanmam demiş..
valla benim çok hoşuma giderdi..
arada annem geliyor heryeri topluyor ohhh mis gibi..
kim ne derse desin çok iyiymiş.
hem iyi niyetli hem de her işine koşturan..
sen memnun değilsen ayrı bişey ama benim kayınvalidem yapsa çok mutlu olurdum annem yapınca mutlu oluyuyorum çünkü..
bi yandan kıyamıyorum ama o da diyor ki iş yapmasam belim ağrıyor hareket iyi geliyor diyor

bu konu sahibi nerde yahuu .. senin yerine biz cvblıyoruz yorumları nerdesin

sizin tavrınız garip geldi ilk defa böyle bişey yapıyor herhalde oda iyi niyetli olduğunu gösterir birde bazıları özel hayattan falaln bahsetmiş yatak odanıza giren insan hemcinsiniz ve anneniz sayılır iç çamaşırınızıda görse sizi çıplakta görse onun için değişen bişey olcağını sanmam abartmayın lütfen teşekür edin kafi :)

Bu kadarıda fazla bence.
Annen yatak odasından bebeği alırken bile çekinerek giriyormuş.
Ne var ki bunda.

Kaydev ,bazıları hassas oluyor benimde kayınvalidem benden daha çok
oğlundan çekinir,bana da söyleyerek sorar eder.Bende rahatsız olmadığımı
söledim mecbur yani kadın ne yapsın..

Birde zaten arkadaşlar,çocuklar büyüdüğünde zaten daha dikkatli olmalıyız,bende
eşimde yatak odasında bişey bırakmayız ne bilim özel olan herşey işte,sonuçta çocuklarda
gece olsun sabah olsun girip çıkıyor,herşeyin farkındalar ben birilerinin görmesinden
daha çok çocukların görmemesi için zaten toplu bırakırım,buna eşim de bende alışığız ve titiziz bu konuda.

Son düzenleme:
belirttim ama az mesj yazamayınca konu sahibi nerde deniliyor.evimde net yok iş yerindefırsat buldukça giriyorum.

yatak odası size normal bir orda gelebilir.Bence orası sadece eşim ve bana has bir oda, o oda bizim için özeldir önemlidir kıymetlidir.
ben ailemdende böyle gördüm kendi fırtatımda böyle çocuklarımada bu davranışı aşılarım inş.sanırım yapı meselesi

Rabbim bizleri ayrı ayrı meşrepte yaratmış 20 sayfalık sayfada ne kadar farklı yorumlar var.Bu davranışın iyi bir davranış yapılmasında bi sıkıntı olmadığını söyleyen arkadaşlarım valla ne mutlu size.Her konuda böyle iyi düşünüyorsanız hayat size daha kolay gelir.
Benim gibi sıkıntı yapanlardan sanırım biz daha kuralcıyız ve mesafeyi herzaman seviyoruz.bu yüzden kayınvaliesine yakın olanların çoğunluğu durumundan şikayetçi gibime geliyor.yorumlar kafamda böyle bi düşünce oluşturdu.bak buraya yazıyorum eğer oğlum olursa inşaallah asla bana yakın oturtturmam benim gölgemde yaşamaya mecbur olmasın gelinim

tanımadığınız bilmediğiniz insanları bu şekilde yargılamak, yaftalamak.

ama madem sordunuz, cevap hakkımı kullanayım, mahrem olduğunu düşündüğüm için
mahremiyet kutsallık değil gizlilik demektir.
burda gizlenilen yapılan iş değil ortadaki özellerdir.
yatağını kapatmaya zaman bulmayan-önemsemeyen insan (şahsi fikrim) ortadaki çamaşırı da önemsemez, vs vs ..

anlatılmak istenen şey bambaşka, bunlar da fikir alışverişi
ama kimse kimseyi yaftalamasın.

banyo oda filan değil direkt ve bütünüyle evim mahremimdir.
anlayış olarak prensip olarak kimse benden habersiz girmemelidir.
ki insanlık hali, birilerinin evime habersiz girmesi elzem de olabilir.

"evinize giren çıkan belli değil herhalde sizin, o yüzden bu kadar rahatsınız"
mı demeliyiz acaba düşüncelerimizi söylerken dalga geçenlere?

biri önemsemez, biri de çok önemser hepimiz farklı düşünebiliriz.
isteyen evini dağınık bırakır isteyen simetrik halde..
kimseyi kınamayı doğru bulmuyorum.
konu sahibi buraya konu açtığına göre rahatsız olmuş.
evine kendisinden habersiz girilmesini gerektirecek elzem bir durum da yok anladığım kadarıyla..

kayınvalide iyiniyetli..
gelininin rahatsız olacağını düşünmemiş.
bir şekilde ima edilir olmazsa izah edilir anlatılır.
bu kadar basit..

Gerçekten komik , yaftalamak mı ? Ben söyleyince yaftalamak siz söyleyince şahsi fikir :) Tam tencere dibin kara olmuş. Orada ki "bence" kelimesini atlamışsınız isterseniz bende sizin "parantez içini" atlayayım. Keşke 2 kere okusaydınız yazdıklarınızı birşeyler yazmak telaşına iyice çorba etmişsiniz.

Hadi 2 ters bi yüz, siz yaftalıyorsunuz ben şahsi fikri mi söylüyorum :)))))))))))))))

"yatağını kapatmaya zaman bulmayan-önemsemeyen insan (şahsi fikrim) ortadaki çamaşırı da önemsemez, vs vs .. "

Son düzenleme:

Nasıl mantık bu şimdi???
Yatak kapatılmayınca "hiişşt millet dün gece burda oohhoo ne eğlence döndü" lan mı diyor???
Ama iç çamaşırı kişisel bir eşya, belki regli yakın kırmızlık gördü hızla çıkardı temiz giyindi???
Sivrilmek için kıvranıp duruyorsunuz
nickiniz de adunul değil dandun gibi bir eşy olsa tam yerini bulurmuş.
Çünkü dandun konuşuyorsunuz....

yorumunuzun altında çok ciddi hakaretler var. kelime oyunlarıyla çok güzel süslemişsiniz :)

benm için yatak odası özeldir. orada eşimle özel anlarımız olur, uyurum, giyinirim.iç çamaşırlarımda buna dahildir

haa eşimle evin başka yerlerinde de özel anlarımız olur ama adı üsünde yatak odası işte...

mahrem kelimesinin anlamını yorumunda kullanan kişiler biliyor merak etmeyin...

biz tabu olarak görmüyoruz ama siz de cinselliği özel,mahrem v.s... olarak yaşayanlara, öyle görenlere saygı duyun

hatta sizde öyle görürseniz,daha mutlu bir kadın olursunuz:)

yorumların tumunu okumadım ama bende hoslanmam evıme bırının gırıp ıs yapmıs olmasından
tamam ıyılıkten yapmıs kadıncagız bu ayrı Allah razı olsun
ama bır daha olmaması konusunda uyarırdım kıbarca kımsenın kırılmasına gerek yok
kayınvalıden senın evde oldugun temızlık yaptıgın zaman yardıma gelebılır mesela

ben şahsi fikrim dedim
şahsi fikrim demek "bence" demektir zaten.
benim bir şeyler yazmak için telaş içine girmeme gerek yok, ister 1 kerede anlarım ister 1500 kerede bu da benim problemim.

insaları evlilik öncesi ilişki yaşayanlar yaşamayanlar
yatak odasını kutsal sayanlar saymayanlar
hatta mahremiyeti görmemişlik sayanlar ve saymayanlar olarak kategorize eden sizsiniz.

gerçekten söylemek istediğim çok şey var ama durup dururken konu dışına çıkmak istemiyorum
değmez çünkü...

boşver vanım

aşkolsunn, buna sivrilmek değil de eğlenmek diyelim :)

Son düzenleme:
ay tartışmayın kızlar noluyor ya.bi kendinize gelin...

bence durumu çok abartmışsınız ,yatak odası mahremde yatak odasında ne olabılır allah askına .sanırım özel şeyleri ortalıkta bırakacak kadarda dağınık değilsinizdir..
görüp göreceği en fazla bir don olur..kadın sana iyilik yapmış kıymetini bil..bende zamanında hastalandım yataga dustumde ,küçük çocuklarım var kaynanam bır komsu gibi gelip bir çorba yaptı sadcee..ne çocuklardan birini aldı ne bişey dedi..ortalıkta dolanan ,koşturan çocuklar ,bense zavallım yatakta ..ne çektiğimi ben bilirim..ertesi gün üstünü giyinmiş çıkıyrodu bana sormadan ,ihtiyaç varmı kızm iyimisin demeden..

senınkı evını toplamış ,alışveriş yapmış valla ben o kayınvaldenın bırak elini ,ayağını bile öperim..senki şikayet ediyorsun.pes doğrusu..

Toplum olarak hem hoşgörüsüz hem de memnuniyetsiz olduk..
10 yıllık evliyim, kayınvalidem 1 defa yapsaydı şunu, elini öperdim.

Kayınvalideniz çok iyi niyetli ve bu zamanda ender görülecek bir tipmiş..Keşke benimki de böyle iyiniyetli ve yardımsever olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…