büyük çoğunluk konuya cevap verirken, önce kendisinin her daim yatağını toplamasından bahsetmiş
eminim herkes anladı, tamam yatağınızı mutlaka topluyorsunuz,
ama bu konuda mevzu o değil ki
evli bir insanın evine kim olursa olsun , habersiz gelinmesi ve evin her tarafının ev sahibi olmadan görülmesi
bizde annemizin, kayınvalidemizin bize en yakınlarımız olduğunu biliyoruz
iyi niyetlerinden hiçbir şüphem yok, ama ben annemde olsa, kayınvalidemde olsa ben evde yokken habersiz gelip, evimi temizlemelerini istemem
eğer evlenip, bir yuva kurmanın sorumluluğunu aldıysam, çalışıyorda olsam evimin işini kendim yaparım
bu arada yatak odasında ne kadar gizli şeyler olabilir, yada ne mahremi diyen arkadaşlar siz rahatsız olmazsınız ama rahatsız olan kişilere de kıymet bilmeyen , yada iyilikten anlamayan kişilermiş gibi yaklaşmanıza gerek yok
çünkü herkesin özel ve mahrem anlayışı farklı
evimi herzaman toplamaya çalışırım. genel olarak topludur da. ancak evime haber vermeden ve ben yokken kimsenin girmesini istemem. karşımdakinin birşey alacağı için değil. kendi annemde olsa izinsiz girmesini istemem. zaten annem eve girecekse haber verir. sonuçta içeride ben yada eşim olabilir. çalışıyoruz ama dünya bu belli mi olur.
evlenmeden önce başımdan birşey geçti. ananemin evinin anahtarı bendeydi. onlarda evde yoklardı. yüzmeye gidiyordum. vakit daha çoktu. elimde birsürü eşya olmasın diye ananemin evine girmeden, aşağı kapının içindeki yere (ev müstakil, yukarı bile çıkmadan) çantamı bıraktım, kitleyip çıktım. daha sonra, ileriki bir zamanda, teyzem demez mi, ananenin para çantası vardı, kayıp. başımdan kaynar sular döküldü. eve kız arkadaşını mı aldın dedi bana. hayır dedim. eve bile girmedim. aşağıda bıraktım çantamı dedim. çok üzüldüm evlerinden çıktım, anahtarı anneme geri verdim. çok üzüldüğümü birdaha onlara gitmek istemediğimi de söyledim. annem geri iade etti, anahtarlarını. sık olmamakla birlikte giderim. ama içimdeki kırgınlık hep olacak.
şimdi ders aldım. habersiz evime kimse girmesin, bende girmem artık kimsenin evine. onların evime bir zararları dokunacağından değil. bir sorun olcaksa başından engel olmak için istemiyorum. atıyorum annem evime girer birşey kaybolur eşim annemi suçlasın istemem. yada k.validemi suçlamak istemem.
arkadaslar takmissiniz bi yatak odasini toplamasina,kadin yatagimi toplayamiyorum diye konu acmamiski
herkes bi tutturmus yatak odasi toplanmasina kendilerini övmeler yatagimi toplarim evimi temizlerim diye sanki kadin pislik icinde yasiyor :))
olabilir insanlik hali belki ogün acelesi vardi belki esi uyuyordu ,hem bizene arkadasin konusu bu degil zaten
arkadasim konuna gelince kayinvalidenin kiymetini bil ,bunda bi art niyet görmüyorum
sende demissin iyidir diye,ne kaynanalar var öp basina koy
Konu konuyu açıyor, herkes bir şeyler yazıyor.
Sanki acılan her konuda konu içeriğince hareket ediliyor da siz de bnuna takılmışsınız. Yazılan coooktan yazıldı.
konu konu aciyor deme konu saptiriliyor ve her konunada böyle oluyor cimbizla biseyleri cekmeyi seven milletiz
:) mapustan yeni cıktım yoksa uzatırdım
neden mapusluk oldun belli oluyor
:) mapustan yeni cıktım yoksa uzatırdım
ciddi ciddi yatağını neden toplamıyorsun diye hesap sormuş biri ve 3 kişi de evet ben de bunu merak ediyorum demişsize ne arkadaşım. size mi hesap verecek. konu sahibi de yazık kıyamam açıklama yapıyo biraz rahatsızdım da diye...çok eğlenceli bu forum
Terbiyesizlik yapmayın!
Herkes haddini bilse had bildirmek zorunda kalmazdık.
ne terbiyesizli yapdim ? her yorumuma alintiyla igneleme yapiyorsun sen nasil kendi fikrini yaziyorsan bende yapiyorum
haddimi bilirim kimseden ögrencek degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?