kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

Tam düşündüklerimin tercümesi olmuş

kimseden alıntı yapmadan yazayım ki yanlış anlaşılmasın, annemde her akşam evi sanki gece yarısı misafir gelecekmiş gibi toplar yatardı. Eve ya biriyle aynı anda girersek diye. Çok güzel tamam, doğruda bir yaklaşım.

Ben kimsenin evinde yerimden kalkmam zorunlu haller dışında mutfağa birşey götürülecekse götürürüm, çok zordaysam wc ye giderim. Amaaa evime gelen birinin yatak odama girmesi beni rahatsız etmez. Allahınızı severseniz hep çamaşır, ped denmiş.

Yatağı toplamadan çıkmayan hanımlar, kirli donlarını ortalığa mı atıyorlar ? Temiz pedlerin yeride banyo dolabı değil midir ? Pis pedlerin yeri ise çöp ?

Bir evde ne mahrem olur hala anlamıyorum. Kullanılmış prezervatif mi ? Onu kim ortalığa atar, evlenmeden önce sevgilimle yaşadığım evde o tür abuk subuk şeyler ortada olmadı da, evliyken eşimle çocuğumla yaşadığım evde mi olacak ?

Ha düştüm ayağımı kırdım, küt dedim öldüm olan bana olduktan sonra ha gelen benim donumu görmüş, ha pazarda ikizlere takke diyen adamın sattığı donu. Don bu don herkesin poposuna giydiği don, çokta kasmaya gerek yok.

Tabiki beni anlamayanlar olacağı gibi, benim de mahrem yer mahrem yer diye odalara ayrı anlam yükleyenleri anlamıyorum. Oda, odadır benim evimde.

Hani derler ya, kapı dinliyorsan kendini duyarsın bu da öyle eğer bir yere izinsiz giriyorsan görmemen gerekeni görebilirsin. Eee o zaman bu da beni rahatsız etmez.

ciddi ciddi yatağını neden toplamıyorsun diye hesap sormuş biri ve 3 kişi de evet ben de bunu merak ediyorum demiş size ne arkadaşım. size mi hesap verecek. konu sahibi de yazık kıyamam açıklama yapıyo biraz rahatsızdım da diye...çok eğlenceli bu forum

çok şanslısın canım kayınvalden iyi niyetli art niyet arama ..

tatli bir kaynanaymis... Allah razi olsun ondan... Böyleleri zor bulunur.. bu durumu fazla kafana takma..
hem kendinde diyorsun kötü bir degil, tamamen iyi niyetli oldugunu...
Herzamanda yapmaz diye düsünüyorum, o yüzden pek kafaya takilacak bir durum degil bence...
su an birsey demeyin en iyisi, cünkü anladigim kadariyla bu ilk, birdaha olursa eger, sakin bir dille kocaniz yaninizda oldugu bir an ona söyleyebilirsiniz bu durumu...
ama bir kereligine mahsus olan birseyi bence hemen söylemeyin kirilabilir ve herzaman herseyi büyütüyorsun diye düsünebilir...

eklemem gerekirse, yatağı toplamamışsın k.validende toplayıvermiş ne güzel diyenleride anlamıyorum. tamam kadın iyi niyetlidir de. ozmn gece oğlunun üstü açık olursa üstünü örtmeye gelen k.valideyide yadırgamamak lazım (nerdeyse öyle desende hoşgörecek bayanlar var burada). yazık oğlu üşümesin kıyamam

valla ben "millet ne der"den ziyade,
dağınık bir ortamda huzursuz olduğum için,
eve geldiğimde dağınık bir yatakla karşılaşmak istemediğim için,
dağınık bir mutfakta sofra kurmamak için dikkat ediyorum.

"ben zaten temizim, düzenliyim evime habersiz de girilse kimseye mahcup olmam" değil bence mesele..
mahremiyetime halel gelmesi için için ped, çamaşır veya doğum kontrol hapının açıkta olması gerekmiyor..
bu bir anlayış meselesi bana kalırsa..

bir de, misafir olduğunuz bir evin mutfağına veya başka bir bölümüne girmeniz başka bir şey, habersiz bir eve girmeniz bambaşka..

arkadaslar takmissiniz bi yatak odasini toplamasina,kadin yatagimi toplayamiyorum diye konu acmamiski

herkes bi tutturmus yatak odasi toplanmasina kendilerini övmeler yatagimi toplarim evimi temizlerim diye sanki kadin pislik icinde yasiyor :))

olabilir insanlik hali belki ogün acelesi vardi belki esi uyuyordu ,hem bizene arkadasin konusu bu degil zaten

arkadasim konuna gelince kayinvalidenin kiymetini bil ,bunda bi art niyet görmüyorum
sende demissin iyidir diye,ne kaynanalar var öp basina koy

bencede kayınvalıdenız tamamen ıyı nıyetlı davranmıs size ıyılık yapmış daha napsın kendı kızı kadar kıymetlı gormuskı aynı muamele yapmış ne kayınvalıdeler var hastalıktan yataktan cıkamasan gormezden gelırler bencede kırmayın kayın valıdenızı..

Konu konuyu açıyor, herkes bir şeyler yazıyor.

Sanki acılan her konuda konu içeriğince hareket ediliyor da siz de bnuna takılmışsınız. Yazılan coooktan yazıldı.

Konu konuyu açıyor, herkes bir şeyler yazıyor.

Sanki acılan her konuda konu içeriğince hareket ediliyor da siz de bnuna takılmışsınız. Yazılan coooktan yazıldı.

konu konu aciyor deme konu saptiriliyor ve her konunada böyle oluyor cimbizla biseyleri cekmeyi seven milletiz

Hakikaten çok komik

Terbiyesizlik yapmayın!

Herkes haddini bilse had bildirmek zorunda kalmazdık.

ne terbiyesizli yapdim ? her yorumuma alintiyla igneleme yapiyorsun sen nasil kendi fikrini yaziyorsan bende yapiyorum

haddimi bilirim kimseden ögrencek degilim

ne terbiyesizli yapdim ? her yorumuma alintiyla igneleme yapiyorsun sen nasil kendi fikrini yaziyorsan bende yapiyorum

haddimi bilirim kimseden ögrencek degilim

Niye iğneleyeyim ben sizi rabia01? Siz birsey yazdınız ben de birşey yazdım, olay bu. Bu kadar basit, bu kadar yalın, bu kadar şeffaf.

Offff neyse ben cok gördüm sizin gibileri, hoşçakalın.

Yatağınızı neden toplamadığınızı merak edenlere çok güldüm yaa
sebebini yazmadıysanız yazında rahatlasınlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…