- Konu Sahibi zeynepakar
-
Sen de de ki ben de gülgün gibi kv istemiştim ama hayaller hayatlarKaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti
Yeniden doğursun ona sarışınını alır sallamayınnn. KıskanıyorKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
sizde kaynananızı beğenmeyin,hiç boyle kaynana hayal etmemiştim ben ıııyyyk bune böyle hiç sarışın değil fln deyin,tmm ıyykk demeyin ama sizde belli edin yani,sonuçta herkesin kendine göre bir güzelliği var ayıp yaniKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Annesine bi şey demiyo yani?Eşim kendi üstüne almıyor ben dedim madem sarışın bakacaktiniz beni neye aldın oda bana ben seni sevdim sevmesem almazdım dedi dedi sarışın istesem saçını sarıya boyat derdim bu kadwr basit ben senin kalbini sevdim dedi
o sizi beğenmiyorsa siz de onu beğenmeyin. Ben olsam derdim hayalimdeki kaynana değilsin, daha farklı birini isterdim diye, siz de onun fiziksel özelliklerinizin tam tersini söyleyinKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Ben de nerede nasil konusulacagini bilen kaynana istiyordum ama nasil olmadi deyin.Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Ben zayifim bana da biraz kilo al derlerdi. Eşim cevaplarini verdi. Artik fazla diyorlardi. Eşim dedi ki ona da bana boyle hoş. E bizi sadece biz ilgilendiririz falan. Sonra da demisdi ki bakalim eşim bizde herseyi begeniyor mu? Sonra eşimin yaninda demeyi biraktilarKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
O zaman oğlu da annesini sustursunAmacı ney bilmiyorum ama benim zoruma gidiyor oğlu sarışın sevmiyor aksine nefret ediyor zaten sevse sarışınla evlenirdin
Buna sinirlenmek yerine bu tutumunun saygısızlık ve hadsizlik olduğunu,bundan sonrası için kendisiyle kuracağınız ilişkinin tamamen size olan tavır ve davranışlarına göre şekil alacağını neden söylemiyor sunuz.Hayallerinizin kayınvalidesi olmadığını söyleyin yol verin gitsinKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Annesine diyor ama değişen bişey yokAnnesine bi şey demiyo yani?
seninle yatmıyorum deyinKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Amannn buna mı takıldınız?Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?