Kaynanam beni beğenmiyor😔

Kaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti
Sen de de ki ben de gülgün gibi kv istemiştim ama hayaller hayatlarher istediğimiz olmuyor.

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Yeniden doğursun ona sarışınını alır sallamayınnn. Kıskanıyor

Ayyy g.tüm. Garsona sipariş verir gibi gelin istemek nedir ya? Ben olsam inadına saçımı kömür karasına boyatır, gözlerime arap sürmesi çekerdim.

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
sizde kaynananızı beğenmeyin,hiç boyle kaynana hayal etmemiştim ben ıııyyyk bune böyle hiç sarışın değil fln deyin,tmm ıyykk demeyin ama sizde belli edin yani,sonuçta herkesin kendine göre bir güzelliği var ayıp yani

Benimki de beni begenmezdi cok zayıfım diye(xs-s beden arası biseyim).Benden sonra gelen elti 0 bedenin cok altı bisey olunca sesi çıkmaz oldu garibimin.Ben onun yanında kilolu bile kaldim cunku
Bakti gelinlerden yana şansı yok.Ben kilolu gelin severim diye gezinemiyo artık ortalıkta simdi de kocama taktı.zayifim diye beni oğlunun yanina yakıştırmayan kv kendine bak az şunun yanına yakış,3 tane doğurdu genç kız gibi duruyor hala diye oğluna kiziyo.Annen beni ovuyomu gömüyo mu anlamadım diyorum.o kadar alıştık ki gülüp geçiyoruz artık.

Dipot:sadece gelinler değil zayıf olan gorumcelerimde aynı durumdan nasibini aliyo.kadinda kilo takıntısı var

Prim vermeyin o kim ki gelin sipariş etmek istiyor? Erkek mi?

Bende sarışın kaynana istiyordum de o gocunsun

Bence "kaynanam beni begenmiyor" bastan yalnis bir düsünce. Begenmiyorsa begenmiyor. Sizinle evli olup ayni yataga giren kisi o degil ki. Benim kayinvalidem de bende birseyleri muhakkak begenmiyordur, ama buna kafa yoruyormuyum, hayir. Görüntünüzden baska vuracak birsey bulamıyor belli ki. Giciklik seviyesine göre "belki bir gece sarisin peruk takarim. Güzel fantazi olur" diye bozadabilirsiniz Ama sahsen burda esinizin ne tepki verdigini merak ettim. Yoksa yalniz oldugunuz zaman mi söylüyor

Annesine bi şey demiyo yani?

o sizi beğenmiyorsa siz de onu beğenmeyin. Ben olsam derdim hayalimdeki kaynana değilsin, daha farklı birini isterdim diye, siz de onun fiziksel özelliklerinizin tam tersini söyleyin

Ben de nerede nasil konusulacagini bilen kaynana istiyordum ama nasil olmadi deyin.

Saçma sapan şeyler gerçekten yaa seninle uğraşmış istiyorum işte
Eşin seni beğenmiyorsa sıkıntı yok bence bunu da kv söyle

Ben zayifim bana da biraz kilo al derlerdi. Eşim cevaplarini verdi. Artik fazla diyorlardi. Eşim dedi ki ona da bana boyle hoş. E bizi sadece biz ilgilendiririz falan. Sonra da demisdi ki bakalim eşim bizde herseyi begeniyor mu? Sonra eşimin yaninda demeyi biraktilar

Buna sinirlenmek yerine bu tutumunun saygısızlık ve hadsizlik olduğunu,bundan sonrası için kendisiyle kuracağınız ilişkinin tamamen size olan tavır ve davranışlarına göre şekil alacağını neden söylemiyor sunuz.Hayallerinizin kayınvalidesi olmadığını söyleyin yol verin gitsin

Görücü usulü olup ayılıp bayıldığı kızları gelin diye ailesine dahil eden kayınvalideler bile beğenmiyor, laf ediyor ki

Biz de kayınbalidelerimizi beğenmeyebiliriz, o da bizi. Renkler ve zevkler meselesi. Herkes kendi tercih ettiği ile evleniyor nihayetinde.

Pek çoğumuz bu tip davranışlarla karşılaştık/karşılaşıyoruz. Eninde sonunda eşimizin bize olan tavrı bu davranışları mesele haline getirmemize engel oluyor.

seninle yatmıyorum deyin
Oğlunla yatıyorum o da beni böyle seviyor deyin geçin.

Sen onun lafini ciddiye aldigin icin o da kendince senin canini sıkmaya calisiyor. Umursamamaya calis, sen de onu begenmedigini ima et. Falancanin kaynanasi ogluna ev vermis, filancanin kaynanasi su kadar bilezik takmis falan gibi

Amannn buna mı takıldınız?
Yerinizde olsam "anne oğlun istemiyor sarışın,sen istersen bir oglan daha dogur ona alırsın sarışın gelin "diyemiyormusunuz?
Yada çok seviyorsan sarı saçı sen boyat saçını da diyebilirsiniz.
Konuşsun dursun kendi kendine boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…