- Konu Sahibi zeynepakar
-
Beğenmiyorsa evlenmesin sizinle :))Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
'' Bende taş gibi, 90 60 90 kaynana istiyordum ama nasipte siz varmışsınız napalım '' deseydiniz.Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Ayy yuh gerçekten kime göre neye göre böyle kaynanaya böyle gelin işte takdiri ilahi de kiz sende kocanda ezmesine izin verdirme ne saçmalık Allah aşkınaKaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti
Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Yaaa harikasınBenim annemde Brad Pitt gibi damat istiyordu ama elimizde bu var deyip patlat kahkahayı biraz da ona dert olsun
Sen alirdin da o size bakar miydi bilmem deKaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti
Eşin uyarıyormuş, annesini savunmaya geçmemiş bazı gerzekler gibi, bence sen artık kaynananın hadsiz ve densiz olduğunu kabullen, abartırsa sakince ağzının payını ver ve şu "aldın, aldılar, aldınız" laflarını da bi bırak rica ediyorum.Eşim kendi üstüne almıyor ben dedim madem sarışın bakacaktiniz beni neye aldın oda bana ben seni sevdim sevmesem almazdım dedi dedi sarışın istesem saçını sarıya boyat derdim bu kadwr basit ben senin kalbini sevdim dedi
Git sacini mora boyat, hi daha sarisin gelin isterse niye anne saclarim seni morartiyor mu de?Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Saçımı sarıya boyatacam ona inat herşey sarışınla bitmiyorGit sacini mora boyat, hi daha sarisin gelin isterse niye anne saclarim seni morartiyor mu de?
Annesi dizide güzel kadın görse Nasıl güzel diyor deyince bana bakıyor sanki ben kıskanıyorum sabırEşin uyarıyormuş, annesini savunmaya geçmemiş bazı gerzekler gibi, bence sen artık kaynananın hadsiz ve densiz olduğunu kabullen, abartırsa sakince ağzının payını ver ve şu "aldın, aldılar, aldınız" laflarını da bi bırak rica ediyorum.
Öyle yapacam zaten bir daha desinSen de onu begenme, hep kaynanam mavi gözlü olsun istemistim, geldi beni şaşisi buldu de
Saçlarım siyah zatenAyyy g.tüm. Garsona sipariş verir gibi gelin istemek nedir ya? Ben olsam inadına saçımı kömür karasına boyatır, gözlerime arap sürmesi çekerdim.
Agir ruh hastası jdjxhxhxAnnesi dizide güzel kadın görse Nasıl güzel diyor deyince bana bakıyor sanki ben kıskanıyorum sabır
Yo kafaya takmıyorum takmamda eşim arkamda orda kız beğensin güzele güzel derim misaliKayınvalideniz densiz, o cepte.
Peki siz bunu buraya konu açacak kadar takmasanız mı acaba?
Onun fikrinin ne önemi var?
Sakın öyle bir şey yapma. Güler arkandan.Saçımı sarıya boyatacam ona inat herşey sarışınla bitmiyor
Ohh misler gibi esmerim biçim biçimSaçlarım siyah zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?