Kaynanam beni beğenmiyor😔

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
'' Bende taş gibi, 90 60 90 kaynana istiyordum ama nasipte siz varmışsınız napalım '' deseydiniz.

Kaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti
Ayy yuh gerçekten kime göre neye göre böyle kaynanaya böyle gelin işte takdiri ilahi de kiz sende kocanda ezmesine izin verdirme ne saçmalık Allah aşkına

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .

Benim ki de çok uzun boylu manken gibi bir gelin hayal edermiş hep ilk evlendiğimiz zaman sürekli söyler söyler söylerdi. Saf zamanlarım üzüldüğümle kalirdim ah. He kendisi 150 bile yok orası ayrı konu eşimde uzun değil orası ayrı yegeni orta boylu bir erkek, uzun bir kızla evlendi. Ona bile içerlemişti o dönem kendi oğlu neden upuzun bir kızla evlenmedi diye neyse çok uzun zamandır görüşmüyorum da kafam rahat.

Kaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti
Sen alirdin da o size bakar miydi bilmem de kendilerini ne zannediyorlar kraliyet ailesi falan mı istediklerini alırım ederim falan

Eşin uyarıyormuş, annesini savunmaya geçmemiş bazı gerzekler gibi, bence sen artık kaynananın hadsiz ve densiz olduğunu kabullen, abartırsa sakince ağzının payını ver ve şu "aldın, aldılar, aldınız" laflarını da bi bırak rica ediyorum.

Git sacini mora boyat, hi daha sarisin gelin isterse niye anne saclarim seni morartiyor mu de?

Annesi dizide güzel kadın görse Nasıl güzel diyor deyince bana bakıyor sanki ben kıskanıyorum sabır

Kayınvalideniz densiz, o cepte.
Peki siz bunu buraya konu açacak kadar takmasanız mı acaba?
Onun fikrinin ne önemi var?

Sen de kaynananda olmayan bir özelliği söyleyerek hep böyle bir kaynanam olsun istemiştim de. Bu kadar basit.

Saçlarım siyah zaten
Ohh misler gibi esmerim biçim biçim boşverin valla. Eltimi sevdiğimden değil ama benim kv de eltimin boyuna takıktır, neymiş efendim kısaymış. Oğlu da dalyan gibi değil ki? Her şey bitti kızın boyu kaldı takılcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…