O nasıl konuşma öyle ağzının payını veremedin mi? Ben olsam kıyameti koparmıştım o kadınıda yaka paça evden atmıştım çoktan.6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Çocuğunu yalnız birakma o kadinla. Yillar evvel arkadasimin apartmaninda kapicilik yapan bi aile vardi. 4-5 yaslarinda oglan cocuklari vardi. Cocugun anne babasi cok kavga ediodu cocuk da babanneye siginiodu babanne her dedigini yapiodu hatta cocugu dovuyolar velayetini ben alicam diyodu kadina acidik avukatlara yönlendirdik falan sonra bi de gelinden dinleyim istedim kiz da demesin mi bu kaynanam devamli cocukla açık seçik konusuo kiziodum bi gün karnini öpüyordum cocuk benim kafami pipisine doğru itti ordan anladim bunu nerden ogrenmis olabilir sormus babannem emiyor demis. Bi kere de yakalamış baya komple ağzına alirken senin pipini yerim ben nidalariyla. Tepemizden asagi kaynar sular döküldü. Dedik biz kime yardim ediyoruz kahretsin.
Ben şok6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Terbiyesiz yaa . Azarlayın oyle bisey yaparsa iyice. Küser gelmez belki6 aylık bebeğim var.. 2 aydan beri her seferinde ağzına bişeyler verme cabasında kaynanamdan bıktım artık. Bal türü vs.. yapma verme dedikce sanki bana inatla hala verme cabalarından bıktım. Bu kadının derdin ne anlamış değilim ama bardağı taşıran son damla artık ağzından eksilmeyen terbiyesiz laflar,. Benim oğlum büyüyecek kızların peşinden koşacak. Ve en kötüsüde oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Ben bile bunu bu şekil buraya utanarak yazıyorum. O benim kiymetli canim ciğerim en ufak edepsiz bi laf duymasın dye herşeye kulağını tikamaya çalışırken şimdiden baktigi seyretigi duydugu girdigi ortama herşeye dikkat ederken kaynanamın bu edepsiz konuşmalarına tahammülüm yok artık! Haftada bi kere görüyorum o bi kere görmede yapacağını yapıyor nalet karı. İnanın bıktım. Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Niye yüklenmeyecekmişsin? Böyle bir konu için değilse ne için yüklenilir ki başka?Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Tövbe ,hiç görmemiş galiba kuduruk mudur nedir????Ya vallahi bu kayınvalideler kapatılsın geçenlerde benim kayınvalide de oğluma hiç durmadan halanın kızı olsun onu alalım deyip durdu ben de görümcemi hiç sevmem niye benim adıma konuşuyor niye evladımın adına yorum yapıyor şaka bile olsa hoş değil durmadan çocuğa sarı pipili diyor açıp bakıyor bir de hayran hayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?