Kaynanam haddini aşıyor

O nasıl konuşma öyle ağzının payını veremedin mi? Ben olsam kıyameti koparmıştım o kadınıda yaka paça evden atmıştım çoktan.

Çocuğunu yalnız birakma o kadinla. Yillar evvel arkadasimin apartmaninda kapicilik yapan bi aile vardi. 4-5 yaslarinda oglan cocuklari vardi. Cocugun anne babasi cok kavga ediodu cocuk da babanneye siginiodu babanne her dedigini yapiodu hatta cocugu dovuyolar velayetini ben alicam diyodu kadina acidik avukatlara yönlendirdik falan sonra bi de gelinden dinleyim istedim kiz da demesin mi bu kaynanam devamli cocukla açık seçik konusuo kiziodum bi gün karnini öpüyordum cocuk benim kafami pipisine doğru itti ordan anladim bunu nerden ogrenmis olabilir sormus babannem emiyor demis. Bi kere de yakalamış baya komple ağzına alirken senin pipini yerim ben nidalariyla. Tepemizden asagi kaynar sular döküldü. Dedik biz kime yardim ediyoruz kahretsin.

Allah sabır versin kardeşim. Benimde eltimin kız çocuğu oldu 1 aylık. Bebegin yıkanması gerek. Kayinvalidemin de beli ağrıyo bende dedim ki o zaman eltim eşiyle yıkasın hani iyileşene kadar. Bana dedi ki olur mu öyle şey babası göremez bebeğin orasını yoksa çocuk edepsiz olur. Biz edepli yetistirecez cocugumuzu dedi. Eltim altını degistirirken bile kaynım hemen odadan cikiyomus. Yani sonuçta daha bebek. Bana çok cahilce geldi

oğlum büyüyecek kızların a*ina dayıyacak lafı oldu. Esinizi de bu kadin yetiştirdi, esinizin de cok baska kafada oldugunu dusunmuyorum. Armut dibine duser, istisnalar haric Rahatsiz oluyorsaniz, eve almamak en hayirlisi

Dupeduz istismar. Yaziklar olsun, rezil yaratiklar.

İğrenç bir zihniyeti ve üslubu var eşime bırakmam direkt kendim uyarırım ve görmesine izin vermem çok tehlikeli bir zihniyet umarım armut dibine düşer misali eşiniz de o tarz biri degildir

O iğrenç laftan sonra bir şey demediniz mi? Bir daha böyle küfürlü konuşursanız göstermem diyeceksiniz. Yok artık. Burada gerekeni yapmazsanız çocuğunuz ileride küfür eden bir kıro olacak.

Ben şok
Terbiyesiz kadın. Bunun yetiştirdiği erkek yani kocanız nasıl acaba

Terbiyesiz yaa . Azarlayın oyle bisey yaparsa iyice. Küser gelmez belki

Aynı terbiyesizlikte konuşan ağzından küfür eksik olmayan bir kaynanaya sahibim ve çok yakın oturuyoruz , yapabildiğim tek şey çocuğumu olabildiğince uzak tutmak onlardan , ona doğruyu anlatmak göstermek izlettirmek, başka da elimizden ne gelir bilmiyorum

Kocama anlatıyorum hak veriyor konuşacam diyor onada fazla yüklenemiyorum ki kadın edepsiz!!
Niye yüklenmeyecekmişsin? Böyle bir konu için değilse ne için yüklenilir ki başka?

Eşiniz anasını uyaracak. Ağzından böyle bir laf daha çıkarsa torun morun görmeyecek.

Tövbe ,hiç görmemiş galiba kuduruk mudur nedir????

Tövbe tövbe..Kadın kafayı takmış yahu illaki büyüyünce gostertecek çocuğun p.pisini..O yüzden şimdiden bal yediriyor ileriye yatırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…