Kaynanam haddini aşıyor

Bu resmen sapiklik!!! Ya Rabbim ben ne okudum az once?

Kayınvalidenin yetiştirdiği bir adamla evli olman çok kötü olmuş, uzak tut o kadından evladını, çük düşkünü çatlak karı...

Tiksindim ya, bu ne iğrenç bir laf
Böyle anneden doğmuş bir kocayla evli olmak nasıl? Adamda var mı kendini erkek olduğu için üstün görme falan
Valla kocam böyle bi anneden doğmasına rağmen bu kadar efendi yetişmiş olmasına hayranım

Aa terbiyesiz kadın asla görüşmem cocugumuda görüştürmem tiksindim gerçekten. O öyle söylediğinde nasıl tepki verdiniz? Biri benim çocuğuma öyle bisey söylese sonu hiç iyi olmazdı Şahsen.

Tövbe estağfurullah

hayatımda kaynanan kadar terbiyesiz bir kadını ne duydum ne gördüm . Yazık çocuğuna

Çüş! Diyemedin mi? Bazı insanlar saygıyı hak etmiyor. Hah işte bu ahlaksız kadın da onlardan biri.

Gerçekten kocam bile annesini bazen yaptığı terbiyesiz laflar için azalar. Eşim bile rahatsız olur. Kendisini asla demezsiniz annesi yetiştirdi.
O zamanla belli olur işte. Otu Çek köküne bak demişler. Çocuklarımın babasını da sözde ablası yetiştirmiş. Neyse doğum yapmıştım iş arkadaşlarım geldi. Onların yanında bir olay anlatıyor güya düm düz erkek gibi sövdü. Herkes şok. Çocuklarımın babası yerin dibine girdi. Neyse sonra tamamen aynı olduklarını gördüm ama 10 yılımı aldı bu. Dikkat et sen bunlara. Çocuğunu yalnız yollama eşinle falan

Siz de buna izin mi veriyorsunuz? Pantalonunu indirmeye çalıştığı an alın oğlunuzu ve terk edin orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…