Kaynanam haddini aşıyor

Aslında,erkekleri böyle kadınlar bu hale getirdi..

Küçücük melek gibi çocukların yanlarında konuştuklarına bakın.
Öyle malesef bu mantiktakiler mümkünse çocuk büyütmese keşke..

Şok oldum şuan ileride çocuğun piskolojisini bozar kadınlara düşman gibi yaklaşır çocuk köle gibi yaklaşır eşiniz gerekeni yapsın sizde tavrınızı koyun çekinmeyin

Ya vallahi bu kayınvalideler kapatılsın geçenlerde benim kayınvalide de oğluma hiç durmadan halanın kızı olsun onu alalım deyip durdu ben de görümcemi hiç sevmem niye benim adıma konuşuyor niye evladımın adına yorum yapıyor şaka bile olsa hoş değil durmadan çocuğa sarı pipili diyor açıp bakıyor bir de hayran hayran

Kaynanan da maşallah yaş geçmiş iş bitmemiş, yangın yeri olmuş töbe töbe djdjfjf.

Eşiniz annesiyle konuşşa da değişeceğine inanmıyorum, kadın hem terbiyesiz hem saygısız. Sizi torununun annesi olarak ciddiye de almıyor. Asla çocuk emanet edilmez. Bir süre torununu göremezse laflarına ve hareketlerine belki dikkat etmeyi öğrenir.

Kaynanana söyle, yaşına girmemiş bebeye bal dayarsa o kızlara bişey dayama işi yatabilir dkfjfjjffj.

İşte kibar kibar verme demeyeceksin. Ben istediğimi veririm ruhun duymaz diyen kv o kaşığı yediririm. Al elinden fırlat davara zehirleyeceksin çocuğumu senin kaynanalık egon için mi doğurdum diye Bi cinnet geçir bakalım. Ya da komple görüşme Bi daha. Çocuğundan önemli mi.

Direk iletişiminizi kesin sorarsada çocuğumun eğitiminde böyle devam ederseniz hiç gormeyeceksiniz diyin

Ay terbiyesiz edepsiz bazı insanların ağzı çok pis gerçekten ya nefret ediyorum. Ben olsam görüştürmem. İki türlü de yazık çocuğa daha 6 aylık bal nedir ya. Hem ahlakı hem sağlığı bozulacak çocuğun kesinlikle görüşmeyin bence.

Yok yasli insanlar asla söyleyince degismiyor, geri adim atmiyorlar bildiklerinden. Bu kadin da degismez nato kafa nato mermer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…