Kaynanam hastanede tek kaldı...

Aynen
Konu sahibesinin konulari gayet sabit: esimin ailesinden nefret ediyorum

Bu konunun amacini da anlayamadim zaten konu sahibesi nefret ettigin bir insanin ameliyatina zaten gitmeyeceksin belli buraya ne amacla konu actin?
Bence bizim sinirlerimizi bozup yorumları okurken bizle dalga geçiyor

Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın.
Ne tuhaf bi düşünce tarzı.
Sana ömürlük bak demedim zaten madem görümce kalamıcak ben kalcam sanırım diye konu açıyorsun bu da benim önerim.
Kvnin yanında kalsam ne muhabbet edicem ki diğer doğum yapan kadınla daha çok konuşurum diye bakıyorsun olaya, refakatçı zaten muhabbet etmek için kalmaz yardımcı olmak için kalır.

Aynen

Bu konunun amacini da anlayamadim zaten konu sahibesi nefret ettigin bir insanin ameliyatina zaten gitmeyeceksin belli buraya ne amacla konu actin?
Bence tıp dünyasına geçmesi gereken yeni bir hastalık türü bu. Tereliye'nin kk bağımlılığı
Haftada birkaç tane birbirinin aynı konu açmazsa elleri falan titriyor galiba

Aynen

Konu zaten her zaman ki gibi şuna bağlanacak ; eşime söyledim eşim gerek yok gitme dedi . Bununla övünecek.
Aynı tas aynı hamam .

Keşke önden konuşup sorsalarmis ...e sen zaten düğüne gideceksin , senin alt katında kiracısı ve yakın arkadaşı oturuyordu diye hatırlıyorum artık o kalır.
Görümcemde alt kattaki kalmıştı eşimede dedim neden o gitmiyor diye çocukları var dedi anlamadım.

Gelini gelip bakmadı der elalem diye düşünüyorsun bence

Yenge teyze birileri yok mu

Yaşlılar daha heveslidir hastanede kalmaya

Görümcenin çocuğu çok mu küçük

Gündüz birisi kalsın gece o çocuğu uyuyunca babası ile bıraksın o da gece kalsın

Bu arada kadın hastalıklarından ameliyatta erkek refakatçi olmayacağı açık değil mi

Özel hastanede doğum yaptım gece eşim kaldı vs ama yine de kanama kontrolü vs aşamasında çıkardılar odadan

Görümcemde alt kattaki kalmıştı eşimede dedim neden o gitmiyor diye çocukları var dedi anlamadım.
Su an esin mi senin gitmeni istiyor? Bir yol bulurlar tanıdıkları tek kadın sen olamazsın sonuçta.Gorumcenin çocuğuna kendi eşi bakar yine gider sıkıntı olmaz

Kimin kime işi düştüğü belli valla bu ilkte değil.Sokaktan biri çevirse seve seve giderim ama onların yaptığı şeyler en güzel günlerimin mahvolması unutacağım şeyler değil kimse unutamaz bunları.

Su an esin mi senin gitmeni istiyor? Bir yol bulurlar tanıdıkları tek kadın sen olamazsın sonuçta.Gorumcenin çocuğuna kendi eşi bakar yine gider sıkıntı olmaz
Hayır ben bunu düşündüm eşim benden birşey beklemez.Görümcemin çocuğu olduğu zaman eşi ona refakat etmek yerine yatağında yatmış birisi hiç sanmıyorum baksın.

Doğru gidip geçmiş olsun der gelirim fazlasını yapamam

Yok yapamam katlanamam o kadar saat karar verdim onlar düşünseydi refakatçiyi ben hiç ilgilenmedim.

Hayır ben bunu düşündüm eşim benden birşey beklemez.Görümcemin çocuğu olduğu zaman eşi ona refakat etmek yerine yatağında yatmış birisi hiç sanmıyorum baksın.
İstemiyorsan gönlünden gecmiyorsa teklif bile etme.Odada oturup tavanı seyretmeyeceksin sonuçta.Elinden tutup tuvalete götüreceksin ,yemeğini yemesine yardım edeceksin.Bence hiç senlik bir durum değil.Anestezi etkisinde birsey dese sen alti ay bunu kafaya takarsin samimi soyluyorum.Bir de insan böyle ameliyatlardan sonra yaralı bir kuş gibi oluyor.Yaninda ona karşı olumlu duyguları olan ,ona değer veren ve hissettiren birisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…