- 14 Ekim 2015
- 3.850
- 14.685
- 208
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bence konuların hepsi kurmacaEee madem gitmek istemiyorsun bize niye soruyorsun :))
Amacın gitmeyecegini bize demekse zaten kimse de merak etmiyordu.
Önce ne yapayım diye soruyor 3 sayfa sonra kararını veriyor.
Bence de.Bence konuların hepsi kurmaca
Neden kurmaca olsun?Bence konuların hepsi kurmaca
Sence neden kurmaca olmasın ?Neden kurmaca olsun?
Neden mi ?Neden kurmaca olsun?
BenceNeden kurmaca olsun?
Amaç ne biliyor musun doktor?Eee madem gitmek istemiyorsun bize niye soruyorsun :))
Amacın gitmeyecegini bize demekse zaten kimse de merak etmiyordu.
Önce ne yapayım diye soruyor 3 sayfa sonra kararını veriyor.
Haklısınız bunları yapamam basit bir geçmiş olsun en güzeli.İstemiyorsan gönlünden gecmiyorsa teklif bile etme.Odada oturup tavanı seyretmeyeceksin sonuçta.Elinden tutup tuvalete götüreceksin ,yemeğini yemesine yardım edeceksin.Bence hiç senlik bir durum değil.Anestezi etkisinde birsey dese sen alti ay bunu kafaya takarsin samimi soyluyorum.Bir de insan böyle ameliyatlardan sonra yaralı bir kuş gibi oluyor.Yaninda ona karşı olumlu duyguları olan ,ona değer veren ve hissettiren birisi olsun
:) Berra gel açıkla !Neden kurmaca olsun?
Böyle şeyleri uyduracak biri değilim benSence neden kurmaca olmasın ?
Bende geliyorum canim bekle banlanmak istemiyorum:) Berra gel açıkla !
Hala anlayamamis.
Cümleten iyi sohbetler arkadaşlar ben başka konulara göz atmaya gider.
Peki bu konular hayal urünu degilse sen kendi durumunun farkında misin ?Böyle şeyleri uyduracak biri değilim ben
Neymiş benim durumum beni defalarca üzmüş en güzel günlerimi mahvetmiş insanlara karşı nasıl olmalıyım?Peki bu konular hayal urünu degilse sen kendi durumunun farkında misin ?
Neyi konuşacağım pardon onlarla muhabbetim hal hatır bu ötesi yokKadından olsam sakın o gelmesin derim 40 yıl konuşursun zaten gidersende sırf bu yüzden gidersin sen
Onlarda seni istemiyorlardir zaten merak etme..kv den yanında kalmanı beklemiyordur..boşuna konu açtınNeymiş benim durumum beni defalarca üzmüş en güzel günlerimi mahvetmiş insanlara karşı nasıl olmalıyım?
Hala ayni teranemi ya böyle kin dünyada ne görüldü ne duyuldu heraldeKimin kime işi düştüğü belli valla bu ilkte değil.Sokaktan biri çevirse seve seve giderim ama onların yaptığı şeyler en güzel günlerimin mahvolması unutacağım şeyler değil kimse unutamaz bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?