- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Görüşmemeyide denedim kaynanam dedikodumu yaptı ona buna kapıya dayanıp hesap sordu demek ki o kadar zor benim yiyici olmadığımı zaten biliyorlar ben kuaföre bile gitmemiş fotoğraf çekimini es geçmiş insanım herşeyi biz yapacağız deyip geri kaçtılar eşim üzülmesin diye istemedim çok şükür vicdanım rahatTereliyecim arkadaşım bende sana diyorum ki çalış,eşinin ailesi seni yiyici sanmasın allah aşkına şu hesabından bir çık dışarıdan bi konularını oku bize hak vericeksin sürekli eşinin ailesi sürekli kv kp görümce kıl tüy insan bıkar ya onlarla ilgili konu açmaktan demekki sende bileniyosun ki buraya gelip konu açıyorsun her hareketi sana batıyoesa görüşme görmezden gel ne gerek var çalış işinde gücünde ol kocan muhattap olsun bayramda bi ziyaret yap 1 saat otur ondan sonra kalk git bu kadar zor mu canım allah aşkına?
Valla görüşmek istemeyen anasıyla babasıyla görüşmüyor çıktığı kadını yok sayıyor,yeter ki görüşmek istemesin. Sende yaparsın,kapıya dayanınca gider misin demek bu kadar mı zor? Ben seni anlayamıyorum,sen hala yiyici değilim diyosun tamam o zaman işe gir çalış kafan dağılsın kayınvalidenle de bir daha muhattap olma eşine de söyle kırmızı çizgini çek bırak. O çizginin ilerisine de onları geçirme.Görüşmemeyide denedim kaynanam dedikodumu yaptı ona buna kapıya dayanıp hesap sordu demek ki o kadar zor benim yiyici olmadığımı zaten biliyorlar ben kuaföre bile gitmemiş fotoğraf çekimini es geçmiş insanım herşeyi biz yapacağız deyip geri kaçtılar eşim üzülmesin diye istemedim çok şükür vicdanım rahat
Eşim benim çalışmayacağımı bile bile evlendi ki oda çalışan bir insan istemiyordu kendine müslüman olmayacak kadar bilinçli bir müslümanın çok şükür.Ben düğün zamanı sırf onlar paracıjlarını kıyamıyor diye birçok masrafı es geçmiş insanım onlarda düğünde onlar tarafından geleni cebe atmış insan zihniyet bu işte .Eşimin onlara yapacağı 1 liralık yardım bu evliliği bitirir.Evet bakarsa hayır diyemezsin. Sadece kendine Müslüman olma.
Sana bakmaya mecbur şartlar ne olursa olsun, anne babaya şart surt lazım.
Ayrıca şimdi için değil , " benim eşimin parasıyla o ev yapıldı sözün için yazdım.
Eşinin parası değil aile parası o.
Goturdugun lokumla bile övünüyorsun.
Oğlunun parasıyla yemek yapıyorsun onu bile kendine yoruyorsun.
Sizin gibiler gerçekten aile dağıtır.
Seninde evladın olacak ..
Benim kafam zaten rahat sürekli onları düşündüğüm yok ki bir konu açıyorum 3-5 on gün uzuyor bu yani onlarla canciğer olduğumda yok olmayacağımıda gayet net söyledim kendim zatenValla görüşmek istemeyen anasıyla babasıyla görüşmüyor çıktığı kadını yok sayıyor,yeter ki görüşmek istemesin. Sende yaparsın,kapıya dayanınca gider misin demek bu kadar mı zor? Ben seni anlayamıyorum,sen hala yiyici değilim diyosun tamam o zaman işe gir çalış kafan dağılsın kayınvalidenle de bir daha muhattap olma eşine de söyle kırmızı çizgini çek bırak. O çizginin ilerisine de onları geçirme.
Eşim benim çalışmayacağımı bile bile evlendi ki oda çalışan bir insan istemiyordu kendine müslüman olmayacak kadar bilinçli bir müslümanın çok şükür.Ben düğün zamanı sırf onlar paracıjlarını kıyamıyor diye birçok masrafı es geçmiş insanım onlarda düğünde onlar tarafından geleni cebe atmış insan zihniyet bu işte .Eşimin onlara yapacağı 1 liralık yardım bu evliliği bitirir.
Bende yıllarca evladımın parasını yiyip sıra evlenmesine gelince titreyerek para harcarsam gelinin tok gözlüğüne karşı düğünde geleni cebe atarsam evladım da bana vermesin ama eğer böyle olursam çok şükür ben böyle bir insan değilim kin güden insan karşındakinin kötü hale düşmesini ister ondan intikam almayı bekler benim böyle dertlerim yokKocanın parası ile dönüyormuş ya ev , niye yardım etsinler.
Çok kincisin. Seni burada haksız kılan , garip bakış açın. Insanlari görgüsüz olsan edip daha beterini yapman.
Bu sekilde devam edersen evliliğin zaten biter.
Dedim ya seninde evladın olacak , karısı ya da kocası " bir kuruş görürsem biter bu evlilik derse derdin para olmaz , evladına verdiğin yıllarına elin birisinin duvar ormesine yanarsın.
Vicdanım rahat deyin duruyorsun , sorsan herkesin rahat zaten.
Gönül kör olursa görmez ki..
Bende yıllarca evladımın parasını yiyip sıra evlenmesine gelince titreyerek para harcarsam gelinin tok gözlüğüne karşı düğünde geleni cebe atarsam evladım da bana vermesin ama eğer böyle olursam çok şükür ben böyle bir insan değilim kin güden insan karşındakinin kötü hale düşmesini ister ondan intikam almayı bekler benim böyle dertlerim yok
Evet diyorum çünkü çalışmasaydı parası olmazdı anneside bunu hoşgörüyle karşılamazdı ki karşılamamış hiçbir zaman eşim hiçbir zaman üç ay evde oturmamış şuan bunun rahatlığını yaşıyor annesi izin vermemiş ama evde başının etini yiyen bir eşi yok şükür o sebepten evet evladın parası diyorumHala evladın parası diyorsun.
O evin gelini sensin pardonda kim kime kahve yapacak e gibi oturursan el gibi davranirlar bazi kayinvalidelere cok aciyorumLokumu bende gördüler demedim ama böyle bir görgüye sahip olduklarını düşünmüyorum üç kez gittim hiçbirşey tutmadılar ikram etmediler elin evinde bile bir kahve yapılır insanın önüne gelir.
Aynen el gibi davranıyorum içimden bir lokma birşey yemek gelmiyor ama yapacak birşey yok cimrinin yaptığı bize hastalık oluyor.O evin gelini sensin pardonda kim kime kahve yapacak e gibi oturursan el gibi davranirlar bazi kayinvalidelere cok aciyorum
O zaman sanada el gibi davrandiklarinda zoruna gitmesin cicim allah hayırlısını versin evladinda gelinindeAynen el gibi davranıyorum içimden bir lokma birşey yemek gelmiyor ama yapacak birşey yok cimrinin yaptığı bize hastalık oluyor.
Hep kvler kötü olmayacak ya birazda gelinler olsun demi amaO zaman sanada el gibi davrandiklarinda zoruna gitmesin cicim allah hayırlısını versin evladinda gelininde
Şaka bir yana Allah kvlere de sabır versin zor bazı gelinlerle ugrasmakO zaman sanada el gibi davrandiklarinda zoruna gitmesin cicim allah hayırlısını versin evladinda gelininde
Onlar en başında beni el bildi bende öyle bildim benim el bilmem onların zoruna giden aslında yoksa onlar çok minnoş masumlar :)O zaman sanada el gibi davrandiklarinda zoruna gitmesin cicim allah hayırlısını versin evladinda gelininde
Çoğu el bilinen gelin var sen gibi götürdüğü lokumu dağa önce hiç yememisler gibi davranmıyorlar canım neyse çocuğun olunca anlarsın inşallah onların eşinin anne babası olduğunu el ele yapiyo bazı şeyleri illa kaynanan kaynatan olmasına gerek yok kaynatam bay pass oldu 2geliniz ay hergun ordaydık eltimle 3 çocuğu var sersefil oldular oda geldi geçti pastası boregi ikramı bugun olsa gene gideriz el de getiriyo lokum meyve suyuOnlar en başında beni el bildi bende öyle bildim benim el bilmem onların zoruna giden aslında yoksa onlar çok minnoş masumlar :)
Haketmiş ki yapmışsın bazılarıda benim gibi el olanları hakeder aynen göstermek istediğim bu hatta aynı serviste doğum yapan bir tanıdık vardı aynı poşet şekilde onada götürdüm gördüler yani :))Çoğu el bilinen gelin var sen gibi götürdüğü lokumu dağa önce hiç yememisler gibi davranmıyorlar canım neyse çocuğun olunca anlarsın inşallah onların eşinin anne babası olduğunu el ele yapiyo bazı şeyleri illa kaynanan kaynatan olmasına gerek yok kaynatam bay pass oldu 2geliniz ay hergun ordaydık eltimle 3 çocuğu var sersefil oldular oda geldi geçti pastası boregi ikramı bugun olsa gene gideriz el de getiriyo lokum meyve suyu
Evet diyorum çünkü çalışmasaydı parası olmazdı anneside bunu hoşgörüyle karşılamazdı ki karşılamamış hiçbir zaman eşim hiçbir zaman üç ay evde oturmamış şuan bunun rahatlığını yaşıyor annesi izin vermemiş ama evde başının etini yiyen bir eşi yok şükür o sebepten evet evladın parası diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?