Kaynanam hastanede tek kaldı...

Ben kızı geçtim zaten enişteleriyle aynı kefede bile değilim o enişte değil miydi nişanlılık boyunca kaynanamla kızını ağlatan,daima annesigilin sözünden çıkmayan,defalarca ayrılmak isteyip yüzüğü gelip kızının kafasına fırlatan vs???Ben bunların hiçbirini yapmadım ki eşimle çok çok mutluyduk tek bir sorun yaşamamıştık buna rağmen ayrılmamız için uğraştılar onları dinlemeyince başkalarını kattılar

Bu evin adam edilmesi eşimin parasıyla olmuş bir zahmet yani oturalım bende delisi değilim ama bari yıllarca verdiği para çıksın öyle çıkarız.

Heryerde eşimin parası diyorsun , eşini bu yaşa kadar ne parasıyla buyutmusler ?

Anne baba evlat arasında para ayrımı olmaz.

Sende çalışmıyorsun , niye goturdugun lokumla , yaptığın et yemegiyle ovunuyorsun ?

Yarın esin senin karnını benim paramla doyurdum , sen ne yaptın dese cevabın ne olacak ?

Kadınlar idrak etsin artık ,eşimin parası eşimin parası diyen kadınlar o eşi büyüten kim ?

Onlar arasında para hesabı var işte eşim şu zamana kadar ne almışsa taksitle parasını geri ödemiş onlara borçlu gibi eşim bana bakmaya mecbur olduğunun farkında bunu diyemez eşimin parasının derdinde olanda onu evlendirmez elinden alıp yemeye devam ederdi.

Sana bakmaya mecbursa annesine babasına on kat mecbur.

Eşin sana bakmaya mecbur falan değil iyi misin sen? Sorumlu olduğu bir evladı varsa ona bakmaya mecbur sana değil? Yatalak mısın sen? Engelli misin? Çalışmaya herhangi bir engelin var mı? Bunların hepsinin cevabı hayırsa kocanın sana bakma zorunluluğu yok,çalışma zorunluluğun var,çalış ayaklarının üzerinde dur. Bu dünyada neyimiz garanti? Kocanda aran bozuldu ailen de seni istemiyor diyelim,ne yapacaksın,siz bana bakmak zorundasınız diye mızıldanacak mısın? Anlamıyorum arkadaşım anlamıyorum. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin,ayağınız yere bassın biraz,asgari ücrette olsa al ayaklarının üzerinde dimdik dur,koca parası yemeyle olmuyor bu işler,yarın bir gün sana bakmak zorunda olan "kocacığın"la aran bozulur o zaman anlarsın ne demek istediğimi. Dünya toz pembe değil.

Görüşlerimiz farklı değerlerimiz farklı bu sebepten hehe deyip geçiyorum sana iyi geceler

Gelirleri yoksa muhtaçlarsa evet ama böyle bir durum yok aylık rahat beş bin liralık gelirleri var kaynanam hala kontürüm yok diyor ayıp beee

Seninde gelirin olabilir herhalukalde o zaman. Muhtaç olduğun için mi esin bakıyor ?

Ister gelirleri olsun ister olmasın , evlat anne babaya bakmaya mecbur . Muhtaç anne babaya bakılır demiyor fikih, öyle bir ayrım yok

Görüşlerimiz farklı değerlerimiz farklı bu sebepten hehe deyip geçiyorum sana iyi geceler
Sen yiyici taraftan olacaksın anladım,o yüzden eşinin ailesi seni hiç sevmiyor,insanlar seni çözmüş hak vermek lazım. Sen parazit gibi kocanın sırtında taşınmaya devam et,dikkat et düşme emi. Çok sert olacağa benziyor düşüşün. İyi geceler

Seninde gelirin olabilir herhalukalde o zaman. Muhtaç olduğun için mi esin bakıyor ?

Ister gelirleri olsun ister olmasın , evlat anne babaya bakmaya mecbur . Muhtaç anne babaya bakılır demiyor fikih, öyle bir ayrım yok
Ya onların gelirleri nerelerden ne biliyorsunuz ama şu detayı vereyim kaynanam emekli falan değil miras malından gelen kiralar ve iki emekli maaşı alıyorlar.
Anne babaya bakma mecburiyetini başka yerlere çekmeyelim bu duruma ve şartlara göre değişen bir durum o kadar gelirleri varken şuan benim çalışmayan eşim mi annesine kontür yükleyecek şaka mısınız ?

Çok şükür kimsenin malını yeme derdinde değilim ama onlar bunun derdinde gösteriyorlar iyiyi kötüyü sağolsunlar iyi geceler :)

Sen insanın sinirleriyle oynuyorsun ya,iyi geceler.
Bana demediğin kalmadı benim niye sinirlerim oynamıyor bekarken babamdan bana düşen maaşım şuan bir asgari ücretliden fazla ve sağlıkla ilgili bir derdim yoktu yiyici insan çok farklı olur bence gözü doymaz çok şükür ben ailemden gördüm eşim 8 bin lira tazminat aldı ve 3 bini hala duruyor üç aydır idare ediyoruz kim yiyici kim değil Allah biliyor

Tereliyecim arkadaşım bende sana diyorum ki çalış,eşinin ailesi seni yiyici sanmasın allah aşkına şu hesabından bir çık dışarıdan bi konularını oku bize hak vericeksin sürekli eşinin ailesi sürekli kv kp görümce kıl tüy insan bıkar ya onlarla ilgili konu açmaktan demekki sende bileniyosun ki buraya gelip konu açıyorsun her hareketi sana batıyoesa görüşme görmezden gel ne gerek var çalış işinde gücünde ol kocan muhattap olsun bayramda bi ziyaret yap 1 saat otur ondan sonra kalk git bu kadar zor mu canım allah aşkına?

Beni ilgilendirmeseydi eşim bana söylemezdi
Esinin sana soylemis olmasi seni laf sahibi kildirmaz. O onlarin ic meselesiydi.. Dogumundan seninle evlendigi gune kadar esinin ailesine actigi masraflari toplarlarsa siz borclu cikarsiniz. Esinizin olmayan aile bagi kavramina cok guvenmeyin boyle evladim olsa karisini birak kendini eve dama sokmam. Allah size merhamet ve vicdan versin ne diyeyim daha..

Evet bakarsa hayır diyemezsin. Sadece kendine Müslüman olma.
Sana bakmaya mecbur şartlar ne olursa olsun, anne babaya şart surt lazım.

Ayrıca şimdi için değil , " benim eşimin parasıyla o ev yapıldı sözün için yazdım.
Eşinin parası değil aile parası o.

Goturdugun lokumla bile övünüyorsun.

Oğlunun parasıyla yemek yapıyorsun onu bile kendine yoruyorsun.

Sizin gibiler gerçekten aile dağıtır.

Seninde evladın olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…