- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.882
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
3 ayda 5 bin harcanmis,kalan 3 binin bitmesi an meselesi,sonra nolacak?Bana demediğin kalmadı benim niye sinirlerim oynamıyor bekarken babamdan bana düşen maaşım şuan bir asgari ücretliden fazla ve sağlıkla ilgili bir derdim yoktu yiyici insan çok farklı olur bence gözü doymaz çok şükür ben ailemden gördüm eşim 8 bin lira tazminat aldı ve 3 bini hala duruyor üç aydır idare ediyoruz kim yiyici kim değil Allah biliyor
Böyle küçük hesapların insani olma .Haketmiş ki yapmışsın bazılarıda benim gibi el olanları hakeder aynen göstermek istediğim bu hatta aynı serviste doğum yapan bir tanıdık vardı aynı poşet şekilde onada götürdüm gördüler yani :))
Karşılaştırma yaptim tabi sen onuda anlamazsin nasıl insan oldugunun farkında olsan igrenirsin kendinden bana kimse yemek yapmak zorunda degilllBak sende çorbayı laf ediyorsun umursamasan söylemezsin bir farkımız yok ki sonuçta onlarla yaşamıyorum misafirim
Düğünden kalan takılarım var kendi sülalemin bana taktığı ama sanmıyorum eşim bugün yarın girer bir işe onları harcamaz3 ayda 5 bin harcanmis,kalan 3 binin bitmesi an meselesi,sonra nolacak?
HayirlisiDüğünden kalan takılarım var kendi sülalemin bana taktığı ama sanmıyorum eşim bugün yarın girer bir işe onları harcamaz
Ben yapılan iyiliğide unutmam kötülüğüde onlar hala ayrım kötülük peşindeTereliye senin tek hatan bence ne biliyor musun unutmuyorsun yapılanI. Kin tutuyosun ama aile içinde bu çok sorun yaratıyor
Öyle hayırlısı ailesinin bana taktığına dokunmam biliyorum çünkü gün gelecek ve yüzlerine çarpacağım onlarıHayirlisi
Hangi gunu bekliyorsunuz ki? Simdiden gonderin gitsin madem. Dusundukleriniz inanin anlamsiz seyler ve dindar oldugundan bahseden size uygun degilÖyle hayırlısı ailesinin bana taktığına dokunmam biliyorum çünkü gün gelecek ve yüzlerine çarpacağım onları
Eşime çok dedim götür diye senin onlar dedi onlar istediği an yüzlerine çarpacağım.Yaşadığım şeylerde çok anlamsızdı en güzel günlerimin mahvedilmesi gereksizdi ama hayat böyle dindar insanlar melek olmuyor bu kafadan çıkın önce ne güzel ya bana yapılsın yapılsın ama ben yutayımHangi gunu bekliyorsunuz ki? Simdiden gonderin gitsin madem. Dusundukleriniz inanin anlamsiz seyler ve dindar oldugundan bahseden size uygun degil
Yarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?
Aslında benim asıl çekindiğim nokta nasip olurda birgün çocuğum olursa gelip kalmak istemesi olur ki bunu asla istemem.Kızıda yemek yapıp dönmüş evine hayırlı evlat iki çorba kaynatmıştır.
Ziyarete gittim 5-10 dakika gördüm hatta kaynanam benimle sen kal bile dedi kızı çocuğundan dolayı kalamayacağı için kalırsan çok iyi olur bile dedi o çirkef görümcem yere bakarak ama kaynanam aynen şunu dedi "x teyzemin(bu teyze düğün öncesi bizi ayırmaya çalışan teyze)gelini gelecekti benimle kalmaya ben sen kalırsın dedim.Bu sözünü üstüne ben yarın düğüne gidiyorum o gelsin dedim benim alttakinin misafiri varmış ondan gelememiş ben çok kötü gelinim ya hani hala yüzleri var peees...
Ya melek olmaniza gerek yok, normal insan olmak yeterli aslinda. Bu evlilik meseleleriniz hic bitmeyecek sizin. Gercekten uzucuEşime çok dedim götür diye senin onlar dedi onlar istediği an yüzlerine çarpacağım.Yaşadığım şeylerde çok anlamsızdı en güzel günlerimin mahvedilmesi gereksizdi ama hayat böyle dindar insanlar melek olmuyor bu kafadan çıkın önce ne güzel ya bana yapılsın yapılsın ama ben yutayım
Evet üzücü inanın böyle şeyler yaşayacağımı bilsem bende evlenmezdimYa melek olmaniza gerek yok, normal insan olmak yeterli aslinda. Bu evlilik meseleleriniz hic bitmeyecek sizin. Gercekten uzucu
Ahah .tereliyenin konuları çok zevkli .D. canım sıkılınca gelip kadını okuyorum büyük hobim oldu .D. çok ilginç bır kadınsın.)
Valla herkesin dert ettikleri degil bunlar. Benim en kucuk teyzem bildiginiz raporlu sinir hastasi oldu aynen sizin gibiydi, 30 sene konustu evlenirken soyle yapti kaynanam boyle yapti kaynanam diye. 6 ay hastanede yatti takintidan yine duzelemedi. Sonunuz ayni olmasin zira gecmis gitmis gun icin bu kadar dert edilmezNeyim ilginç ya herkesin dert ettiği şeyleri dert ediyorum bende
Bak canım,en güzel günlerim deyip duruyorsun,söz,nişan,düğün,3 gün hepi topu.Güzel günlerini çoğaltki, denizdeki tuz gibi belirsiz olsun kötü anılar,kaşıktaki tuz gibi acı olmasınEşime çok dedim götür diye senin onlar dedi onlar istediği an yüzlerine çarpacağım.Yaşadığım şeylerde çok anlamsızdı en güzel günlerimin mahvedilmesi gereksizdi ama hayat böyle dindar insanlar melek olmuyor bu kafadan çıkın önce ne güzel ya bana yapılsın yapılsın ama ben yutayım
Eşim benim çalışmayacağımı bile bile evlendi ki oda çalışan bir insan istemiyordu kendine müslüman olmayacak kadar bilinçli bir müslümanın çok şükür.Ben düğün zamanı sırf onlar paracıjlarını kıyamıyor diye birçok masrafı es geçmiş insanım onlarda düğünde onlar tarafından geleni cebe atmış insan zihniyet bu işte .Eşimin onlara yapacağı 1 liralık yardım bu evliliği bitirir.
Doğru söylüyorsun,herkes yaşıyor bir şeyler,affetmeye unutmaya da zorlamadım kendimi,belki biraz mizahi yaklaştım,kurnazlık gayretlerini komik buldum,gülümseyerek izledim.Arada görüşürüm,güler konuşuruz,kalan ömrümüzü de onlara mı feda edelimValla herkesin dert ettikleri degil bunlar. Benim en kucuk teyzem bildiginiz raporlu sinir hastasi oldu aynen sizin gibiydi, 30 sene konustu evlenirken soyle yapti kaynanam boyle yapti kaynanam diye. 6 ay hastanede yatti takintidan yine duzelemedi. Sonunuz ayni olmasin zira gecmis gitmis gun icin bu kadar dert edilmez
O günler bitmedi işte derdim bu hala mevzu o teyze alttaki falan filan bitmiyor ayrımın dibini görüyorum yaniValla herkesin dert ettikleri degil bunlar. Benim en kucuk teyzem bildiginiz raporlu sinir hastasi oldu aynen sizin gibiydi, 30 sene konustu evlenirken soyle yapti kaynanam boyle yapti kaynanam diye. 6 ay hastanede yatti takintidan yine duzelemedi. Sonunuz ayni olmasin zira gecmis gitmis gun icin bu kadar dert edilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?