Kaynanam hastanede tek kaldı...

3 ayda 5 bin harcanmis,kalan 3 binin bitmesi an meselesi,sonra nolacak?

Hangi gunu bekliyorsunuz ki? Simdiden gonderin gitsin madem. Dusundukleriniz inanin anlamsiz seyler ve dindar oldugundan bahseden size uygun degil
Eşime çok dedim götür diye senin onlar dedi onlar istediği an yüzlerine çarpacağım.Yaşadığım şeylerde çok anlamsızdı en güzel günlerimin mahvedilmesi gereksizdi ama hayat böyle dindar insanlar melek olmuyor bu kafadan çıkın önce ne güzel ya bana yapılsın yapılsın ama ben yutayım

Ne kadar kotu kalplisiniz

Ya melek olmaniza gerek yok, normal insan olmak yeterli aslinda. Bu evlilik meseleleriniz hic bitmeyecek sizin. Gercekten uzucu

Neyim ilginç ya herkesin dert ettiği şeyleri dert ediyorum bende
Valla herkesin dert ettikleri degil bunlar. Benim en kucuk teyzem bildiginiz raporlu sinir hastasi oldu aynen sizin gibiydi, 30 sene konustu evlenirken soyle yapti kaynanam boyle yapti kaynanam diye. 6 ay hastanede yatti takintidan yine duzelemedi. Sonunuz ayni olmasin zira gecmis gitmis gun icin bu kadar dert edilmez

Bak canım,en güzel günlerim deyip duruyorsun,söz,nişan,düğün,3 gün hepi topu.Güzel günlerini çoğaltki, denizdeki tuz gibi belirsiz olsun kötü anılar,kaşıktaki tuz gibi acı olmasın

Bu kadar sert ve keskin olmayın. Daha önceki konularınızı bilmiyorum. Neye bu kadar kırgınsınız bilmiyorum ama 1 lira yardım ederse evlilik biter demeniz bana göre çok sert ve haksız bir tutum. Bakın ben kv ile bayram dahil görüşmeyen biri olarak yazıyorum, ondan önce ölürsem cenazeme dahi gelmesini istemem düşünün. Ama yine de eşimin ne verdiğine karışırım ne ettiği yardıma ne ilişkilerine. Böyle bir şeye ne hakkım var ne haddim. Benim onunla ilişkim başka, onların ana oğul iliskisi başka. Ninayetinde doğurmuş büyütmüş et tırnaklar. Inançlı bir insan olduğunuzu söylüyorsunuz, dinimizde anne hakkı çok büyük. Onlar zaten yapmadıklarının yada yaptıklarının hesabını verecekler. Bırakın eşiniz ihtiyaçları oldugu zaman görevini yapsın.

Doğru söylüyorsun,herkes yaşıyor bir şeyler,affetmeye unutmaya da zorlamadım kendimi,belki biraz mizahi yaklaştım,kurnazlık gayretlerini komik buldum,gülümseyerek izledim.Arada görüşürüm,güler konuşuruz,kalan ömrümüzü de onlara mı feda edelim

O günler bitmedi işte derdim bu hala mevzu o teyze alttaki falan filan bitmiyor ayrımın dibini görüyorum yani

İstemsizce çok güldüm , Emin’im bir sürü gelin adayının düşündüklerini sen açıkça dile getiriyorsun, ben olsam demiyorum çünkü cadı gelinimizin yanında 1 hafta boyunca o pis Hastahane de kalmıştım , allah nasip ederse kaynanamı da annem gibi görmek isterdim ki onun yanında hayli hayli kalırdım insanlık ölmemelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…