Kaynanam hastanede tek kaldı...

Aynen eğer karadenizliysen bilirsin yani,onlar çok ciddiye almaz biraz mizahçıyız bu konularda umursanmaz yani çok fazla ama bu hanım gerçekten çok kindar diğer konularını bi okursan anlarsın.. :)

Mizahı severiz evet :) ama çok da merhametliyizdir ya, hasta insana hesabımız olmaz, gider bakarız:)

Mizahı severiz evet :) ama çok da merhametliyizdir ya, hasta insana hesabımız olmaz, gider bakarız:)
Karadeniz insanının kayınvalide kayınpeder görümce mevzusu yaptığı,bu konuları önemsediği çok nadir yani,en azından çoğu tanıdığımda böyle gördüm ben. Burdaki hanımefendi resmen düğüne gideceğim,kayınvalidem hastanede tek kalacak hesabı yapıyor,kadının rahmini alacaklar (öyle hatırlıyorum) gelini de düğüne gidecek,ne kadar güzell. :)

Aynen eğer karadenizliysen bilirsin yani,onlar çok ciddiye almaz biraz mizahçıyız bu konularda umursanmaz yani çok fazla ama bu hanım gerçekten çok kindar diğer konularını bi okursan anlarsın.. :)
Ben tereliyenin abonesiyim,birçoğunu biliyorum:)

Düğüne de gidilmeli sarışın ya,eskiden böyle düşünmezdim,tamamen keyfime bağlı diye düşünüyordum.Ben olsam orada ne yapardım,sonrasınde bulunamayacaksam öncesinde bulunurdum,gerekenleri yapar,hastanın yanında bir müdddet durur,ardından düğüne giderdim.Düğünlere artık eğlenme vesilesi olarak değil,mutluluk paylaşmak olarak bakıyorum.

Tabiki dediklerinde çok haklısın ama bu hanımefendi genel olarak böyle,burdaki çoğu kullanıcı da ondan dem vuruyor.. :) her ne kadar düğünleri sevmesemde toplumda önemli bir yere sahip. :)

Bence konu sahibi aslinda çalışan, üreten kendi parasını kazanan , kendi ayakları üzerinde duran kadınlara çok özeniyor , fakat yüksek ihtimalle eşi de kv 'si de ailesi de çalışmasına izin vermediler , vermeyecekler de. Gösterdiği tepkilerden ben de bu izlenim uyandı, ne kadar inkar etse de.

Gelirleri yoksa muhtaçlarsa evet ama böyle bir durum yok aylık rahat beş bin liralık gelirleri var kaynanam hala kontürüm yok diyor ayıp beee
Ne konturmus arkadaş en son sayfadan geriye doğru okumaya başladım hep eşinin parası yok kontur istiyor ne kadar çok para lafı dönüyor anlamıyorum benim esimde isterse Her ay 500 lira yuklesin annesine napayim. üç beş ay önce kendime çamaşır makinesi aldım annem tak diye iki bin lira çıkardı verdi ben almışım sayın gidin taksitleri kapatın makinenin dedi imar affı geldi evin elektrik su abonesini ayiracaz kaynanam gitti 5 bin kredi çekti verdi ev aldık paramız yok diye ama geçen yılda ben kaynanama gidip kurbanda yeni difriz aldım annemede en son model buzdolabi aldım 3 ay önce.siz kıytırık konturun peşine dusmussunuz allah aşkına.simdiye kadar ne kadar karsimdakilere iyi niyetle yaklastiysam başka yönlerde hep işim rast gitti hep iyi davrandım denize attım hiç pişman olmadım bu arada kaçarak evlendim ne düğünüm oldu ne birşey hiçte dönüp ikide bir söylenmedim ne kinmiş hayatta daha büyük acılı dertler var hastalıklar ölümler var herkes için geçerli hastalık ölüm. Insanlar evlatlarını tecavüzden cinayetten hastalıktan kaybediyor çeşitli acılar yaşanıyor

Dört beş sene önce kayinvalidem hastaneye kalbi durmuş şekilde götürüldü hastanede tekrar çalıştırmayı başardılar ve 10 gün kadar tek odalı yogunbakimda tek başıma baktım çocuğumu eşime bırakıp. Altini da değiştirdim verilen ilaçtan kriz geçirip kaçmaya çalışırken üstüne çıkıp tekrar tek başıma ellerini de bağladım çünkü damar yoluna zarar verebilirdi.hastaneden çıkarken farketti doktorlar kızı olmadığımı gelini olduğumu çıkış işlemlerinde kimliğimden anne adımın farklı olduğunu anlayınca sordular o derece iyi bakmışım ki kimse anlamamış kendi babam akciğer kanseri son evreydi hastanede gene bebekler gb ben baktım hergün ılık sularla ayaklarını yikardim kendi ellerimle beslerdim bu iki kişi sokaktan geçen biride olabilirdi gene aynı davranırdım ben belki erken yaşta öleceğim uzun süre yasamayacagim ama insanlara icimden geldiği gb davranırım dost yada yabancı ayirtetmem çünkü allah var iki saat sonra bana birşey olmayacağı belli mi?Bu davranışlarım benden birşeyler alıp götürmez eksiltmez insanları asla hastalık yada parayla vurmam. Asla yaşanılan şeylere keşke şöyle olsaydı demem ölecek ile olacağa çare yoktur denilir.Herkes benim gb olmak zorunda değil ama unutmayınki Allahın sana sözü yok bir gün öyle bir dusersinizki karşıdan medet umar hale gelirsiniz sınanırsınız.Lutfen kininizi biran önce yenmeye çalışın zirâ çok kötü bir yöndesiniz.

Benim elime yapılan çeyreği eşim yaptı,nişan çerezler biz aldık diğer konularımın çalışıp çalışmamla ne alakası var

Nişan masrafları zaten kız tarafına aittir.
Benim ailem onu yaptı bunu yaptı diyorsunuz ya bir çerez bile alamamışlar erkek tarafına yıkmışlar.
Eşinin ailesi ayırmaya çalıştığını sürekli dile getiriyorsunuz ya, sürekli dediğiniz şey bilseydim evlenmezdim diyorsunuz. E eşinizi ailesi birbirinize denk aile olmadığınızı, ileride mutsuz olacağınızı gördüğü için ayrılık konuları gündeme koymuşlar.
Hata mı etmişler Allah aşkına...

Eşinin teyzesi imam nikahını basmış daha ne evlenince böyle olacağını bilmiyordum diyor konu sahibi

Helal olsun o kadına da şimdi çalışmaya gönlü olmayan gevşek erkeklerin arasında ise gidip gelen ekmek kazanan bir adam yetiştirmiş
Tazminatı bir yere kadar oturur yersin o evde oturduğu 3 ay 1 yıla çıksın tereliye o adamın gözünü oyar

İyilik yapmak gibi bir sorunu yok gibi görünüyor. En azından iyilik yapacaksa da kv ye yapmayı düşünmüyor yani. Fakat konu sahibi sen yanında kaldın diye boynuna sarılmana gerek yok ki, zaten hasta insan öyle öpme sarılma pek uygun değil. Uzaktan geçmiş olsun da yanında otur.

Eşinin teyzesi imam nikahını basmış daha ne evlenince böyle olacağını bilmiyordum diyor konu sahibi
Hahahaha çok istediği gibi anlayan gördüm de sizin gibisini görmedim :)) o teyze kaynanası teyzesi ve nikahta değil düğünden birkaçgün önce evimizi bastı çoktan nikah olmuştu yani:)

Bizim adetimiz bu çerezi erkek tarafı alır bir bunu bekledik bunuda yapmadılar biz yaptık en alasından kaynanam dört gün uyuyamadı kederinden neden kızına yapılmamış çünkü onlarda düğünde yemek vermeyip kızlarının aylar sonra doğacak çocuğuna beşik almayı seçtiler bu sebepten değerleri yok.

Malesef eşimde çalışmaya gönlü olmayan gevşek erkeklerden yanlış anlamışsınız siz anne anne olsaydı zaten eşim bu şekilde düşünmezdim helal olsun değil yazıklar olsun öyle kadına

ya oraya sizin kendi misafirleriniz de gelmedi mi? yani çerezi aldın da sanki millete havadan "alın yiyin köpeklerrrr" diye helikopterden dağıtmışsın gibi anlatıyorsun. çerez lan bu nişanda en fazla ne dağıtabilirsin ki en alasından olacak? kendi nişanına gelen misafirlere vermişsin yani alıp da kaynananın evine koymamışsın. yazık millete iki lokma şey verip şokunu yıllardır atlatamamışsın sanki türkiyeyi doyurdun iki kuruşluk kabak çekirdeği olduğuna da eminim.

Öyle deme pekan cevizi, kaju fıstığı, makademya fındığı dağıtmıştır. Kv de krizlere ondan girmiştir boru mu kuruyemiş sonuçta. Kimse hayatında yememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…