- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hastane yönetimince de serbest aynı odada kalan hastaların cinsiyeti önemli refakatçiye karışmıyolar 4ay önce yattım hastanede yanıma erkek refakatçili bayan verdiler istemedim ama dinlemedi yönetim ama başka sebepden dr değiştirdi odamı
Ama sen yine de git bence hastalık bu böyle şeylerde küslük olmaz yazık bak yalnız kalmış
Boşanmak bu kadar basit olsa boşanırdım zaten ama değil malesefBosanin (ve bunu yazarken cok ciddiyim). Sizde kurtulun onlar da
Boşanmak bu kadar basit olsa boşanırdım zaten ama değil malesef
Ama hastalık bu yani dayılarımı görsem suratlarına tükürürüm o derece ama dedemin nenemin cenazesinde ellerini de öptüm çay da servis ettim böyle şeylerde bence düşünüp sorman hata bence . Darılma ama bence git ha o yinede sana bi yanlış yaparsa o zaman dersin en zor zamanında düşünmedim kin falan geldim ama siz umursamadınız dersinBen küs değilim ki değer vermeyene değer vermiyorum hepsi bu
Bizde öyle.Neden?
Canım benimde düğünüm oldu güzel gün hani birdaha geri gelmeyecek birgün bu insanlar o günlerde hiç insanlıktan nasiplerini almamış gibi davrandılar düğün ölü hastalık birdir ama bunlar bilmiyor ki...Ama hastalık bu yani dayılarımı görsem suratlarına tükürürüm o derece ama dedemin nenemin cenazesinde ellerini de öptüm çay da servis ettim böyle şeylerde bence düşünüp sorman hata bence . Darılma ama bence git ha o yinede sana bi yanlış yaparsa o zaman dersin en zor zamanında düşünmedim kin falan geldim ama siz umursamadınız dersin
Sen insanlık yap insan olan anlar anlamazsa da insanlık yokmuş dersin
Bizde öyle.
Aynen milletin lafını dinleyemem beni geçtim ailemin ne suçu varYani cevre baskisindan dolayi mi?
Entrika çeviren onlar ben değil bunu anlayamamanız ne garipOralara gidipte bir entrika cevirme yine yada konu acacakmisin hastene maceralariyla ilgili :)
Aynen milletin lafını dinleyemem beni geçtim ailemin ne suçu var
Her konuda hepimiz anlayamadik kv ne gecmis olsun insallahEntrika çeviren onlar ben değil bunu anlayamamanız ne garip
Evliliğim mutsuz değil mide bulandıran onlar neyi neye bağlıyorsunuz yaaaAma bunlar mutsuz evliligi sürdürmek icin gecerli sebebler degil ki
Evliliğim mutsuz değil mide bulandıran onlar neyi neye bağlıyorsunuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?