Kaynanam hastanede tek kaldı...

Hastane yönetimince de serbest aynı odada kalan hastaların cinsiyeti önemli refakatçiye karışmıyolar 4ay önce yattım hastanede yanıma erkek refakatçili bayan verdiler istemedim ama dinlemedi yönetim ama başka sebepden dr değiştirdi odamı

Ama sen yine de git bence hastalık bu böyle şeylerde küslük olmaz yazık bak yalnız kalmış

Ben küs değilim ki değer vermeyene değer vermiyorum hepsi bu

Doğum katı ayrı değil mi ya o nasıl hastane o bebek mikrop kapabilir hastane şikayet edilmeli. Konu için bence insanlık görevi gibi görün ihtiyaç var sonuçta

Ben küs değilim ki değer vermeyene değer vermiyorum hepsi bu
Ama hastalık bu yani dayılarımı görsem suratlarına tükürürüm o derece ama dedemin nenemin cenazesinde ellerini de öptüm çay da servis ettim böyle şeylerde bence düşünüp sorman hata bence . Darılma ama bence git ha o yinede sana bi yanlış yaparsa o zaman dersin en zor zamanında düşünmedim kin falan geldim ama siz umursamadınız dersin
Sen insanlık yap insan olan anlar anlamazsa da insanlık yokmuş dersin

Canım benimde düğünüm oldu güzel gün hani birdaha geri gelmeyecek birgün bu insanlar o günlerde hiç insanlıktan nasiplerini almamış gibi davrandılar düğün ölü hastalık birdir ama bunlar bilmiyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…