arkadaşlar hepiniz çok iyi çok anlayışlı annelersiniz sinirlenmekte de haklısınız. keşke herkes sizin gibi olabilse, oğlunun mutluluğunu istese. ama malumumuz her anne melek gibi davranmıyor,
bütün kayınvalideler madem oğullarını çok sevip düşünüyorlar neden her gün burda bi arkadaşımız kayınvalidesi yüzünden boşanıyor.
bu hassasiyeti olan arkadaşlarımız var,
yoksa kim ne diyebilir anneni oğlunu/kızını merak etmesine.
Çocuğunuz olsaydı anlardınız belki de.
Siz anneniz için de mi böyle düşünüyorsunuz.
Emin olun anneniz her sabah çocuklarım mutlu mu diye kalkıyordur
Ve gece uyumadan önce son kez sizi geçiriyordur aklından.
Çocuklarım aklıma geldikçe burnumun direği sızlar.
Bütün dileklerim çocuklarım mutluluğu üzerinedir.
Ve her gün Onları bana verdiği için Allaha şükreder, onları her türlü kötülükten koruması için dualar ederim.
Evlat başka birşey.
Ve bir anenin evladını aramasında artniyet aranıyorsa eğer
o insanın vicdanından şüphe duyuyorum.
kadının niye ben beyniini sulandırıyım ne terbiyesizce birşey yazıyorsunuz.
ben kin dolu falan değilim, yaptıkları zaten ortada. sen nerden bilebilirsin de böyle baştan hükümlü laflar edebilirsin.
allah ta senin eşine sabırversin
işin aslını doğrusunu bilmeden bu şekilde konuşabiliyorsan bir insan hakkında allahta senin eşine yakınlarına sabır versin.
ya siz neden bahsediyorsunuz
yuvamı yıkmaya çalıştı kadın!!!!!!!!!!!!!!!!! eli telefonda sürekli zaten, telefonu bıraksa başka işler yaptı, benim annemi üzdü beni şikayet etti , hiçbişey yapmadıgımız halde, bir sürü iş karıştırdı, eşimide bunalttı her gun arıyordu, aranmak istiyordu, aynı gun konuşsan bile akşama bi daha arıyordu, yetmezzz önce böyle değilmiş eşim söylüyor evlendikten sonra böyle oldu iyice, derdi benimleydi zaten benide her gün arıyordu,devamlı arıyordu zaten bu kaynana değilmi şimdii???? doğru yapmış değilmiii siz kaynanalar savunsanıza hadi.
Valla eşimin annesinin araması beni asla rahatsız etmiyor gidelim diye bile ben teklif ediyorum. İçin kin dolu oku bi yazdıklarını terbiyesizlik senin yaptıkların iki saniye susta yazdıklarına bi bak bence çok bile çok yanılır çok konuşanda hayatında çuvallar huzurlu bi yuvam var bunuda eşime ve ailesine saygı duymakla elde ettim . Sen gibilerini benim evlatlarımdan Rabbim uzak tutsun
burası kaynana ve kaynana adayı ittifakıyla dolmuş,
oğlunuzu vermeyin siz bence geline falan, asla evlendirmeyin, aynı evde telefonda bile arayın kim ne der ki o zaman.
bu dert küçümseme olayıda ayrıca ne rahatsız edici, arkadaşı bunaltmış demekki, zaten her gun değilde 2-3 günde bir yani bari biraz fırsat verse özletse kendini demek istemiş.
bizde yeni evliydik ilk 2 gün bunlar uygunmu değilmi demedi 5 kez aradı, 3. gün konuşmadık diye ağlamalara başladı.
oğlunuz değilmi ararsınız tabi arayın
her gun her saat arayın hatta. çukura düşecektir belki. aman dikkat et oğlum dersiniz.
konu sahibi senmisin her şeye atlıyosun senin gibisde anca şikayet edilir napsın kadın başedemeyince yetiştirene şikayet etmiştir
Arkadaşım başka bir konuda kayınvalidenin pisliğinden dert yanıyorsun..
Evinde yemek yiyemiyorsun,miden bulanıyor..
Hatta bu yüzden çocuk yapmakta kararsızsın..
Şimdi çok aramasından şikayetçisin..
Allah aşkına söyler misin hayatını bu kadar olumsuz etkileyen bir annenin oğluna niçin tenezzül ediyorsun?
Hepimiz eşlerimizin ailesiyle sorunlar yaşıyoruz,gül bahçelerinde yaşamıyoruz biz de..
Birazcık,toplu iğne ucu kadar empati.
Demek yaşadıklarımı yaşasan,katil olup parmaklıklardan gözlerini parlatmıştın şimdiye dek..
Kk'da kaynanalar gerçekten çok nadir durumlarda savunulur,haberiniz olsun..
güzelim bu sitenin yaş ortalaması, belki de senin yaşının altındadır..
buradakiler kaynana yalakası değil, sağduyulu kadınlardır. kötü kaynanaya da hak ettiğini söylenir, senin gibi geline de..
senin için çok üzülüyorum.. bu kafayla gidersen, tazecik gelinken boşanma raddesine gelmen uzun sürmeyecek..
'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'Nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'İyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'Biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'Anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'Rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.
Oğlu 'Evet anne, biraz öyle oldu' diyince annesi
'30 sene önce sen de beni bu saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'
diyerek telefonu kapattı.
ALINTIDIR...
ben beddua etmiyorum sen kınıyorsun kınarsan başınagelir derler. bu lafıda ben demedim.
benim karekterime laf edemezsin sen, konumu küçümsemen bana bu şekilde saygısızca davranmanı sağlayamaz.Kimin karakteri ortada burada belli oluyor zaten.
banane senin kayınvaliden de yaa ben fikrimi söylüyorum sen ne hakla bana mudahale edersin.
seni anlamak zorunda değilim.
arkadaşlar hepiniz çok iyi çok anlayışlı annelersiniz sinirlenmekte de haklısınız. keşke herkes sizin gibi olabilse, oğlunun mutluluğunu istese. ama malumumuz her anne melek gibi davranmıyor,
bütün kayınvalideler madem oğullarını çok sevip düşünüyorlar neden her gün burda bi arkadaşımız kayınvalidesi yüzünden boşanıyor.
bu hassasiyeti olan arkadaşlarımız var,
yoksa kim ne diyebilir anneni oğlunu/kızını merak etmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?