pembelycim, madem olumsuz yorum istemiyodun açmayacaktın özel hayatını buraya
?
sen ne hakla bunları yazarsın
ben arkadaşı savunurum sanane?
benim fikrimdir?
sen ne haklaa bu şekilde yazabilirsin.
ben kayınvalidemden şikayetçiysem, sen benim üzerime yükleniyorsun benim yaşadıklarımı yaşamadıgın halde ne hakla bu şekilde yazarsın
ben kimseye zehir etmiyorum hayatı, kendime ettim onların yüzünden çok yıprandım.
takıntılı?? bu nasıl bir terbiyesizlik ya
ben beddua etmedim kınıyorsunuz, kınamayın allah başına verir, o zaman anlarsınız dedim.
çünkü kınamaya küçümsemeye hakkınız yok.
mesajım sanaydı:)
arkadaşım ben konu sahibi değilim
ben buraya yorum yazdım
bana ne hakla yorum yazarsın sen haketmişsin muamelesi yaptılar(
yorumlarıda istedigim gibi olmayınca saldırmaya başladılar hep yaptıkları gibi(
allaha havale ediyorum bu arkadaşları
Ciiddiyim hayretler içindeyim şuan bi düşün ya bu kadar insan benim zıttı bi şeyler söylüyosa benmiyim hatalı de millete başına versin başına versin dicene mubarek cuma sati kendin için ii şeyler dile belki Rabbim içine merhabet verir sende normal insanlar gibi olursun hmm bi dene bence bunu
Bende seni kendi adıma Allaha havale ediyorum sana akıl fikir merhabet içine güzel duygular versin bak sen bana çocuklarının başına versin dedin ama herkez sen gibi kötü yürekli degil
allah evlatlarınıza benim kaynanadan bi tane versin de o zaman konuşun böyle,
kınamayın bilip bilmeden kınamayın
terbiyesizliği seninle tartışamıcam.
çok konuşan ben değil sensin arkadaşım
büyük konuşma.
ayrıca ben hiçbi zaman saygısızlık yapmadım ailesinede, onlar bana saygısızlık yaptı hemde haddinden fazla, yaşadığımızı biz biliriz, sen bilip bilmeden bana yuklenemezsin!!!Bilip bilmeden benim kişiliğim hakkında atıp tutamazsınız.
neyse ben şimdi çıkıyorum bikaç saate gelirim sen yaz bana yazacağını ben geldiğimde senin hakkından gelirim:)
bu cuma saati sen benim vebalime girip bilip bilmeden üzerime yüklendiğimn için ezan vakti bence dediklerini yap
beni kınadınız çünkü bilip bilmeden, yazdıklarınıza bir bakın
ben buraya arkadaşa yorum yazdım sadece
kendi konumu niye buraya getiriyorsun, ayrıca size ne benim derdimden, küçümsüyorsan küçümse söyledin zaten
bana haketmişsin nasıl dersin, ne yaşadıgımı biliyormusun, bu şekilde yaklaşım olursa ne demeliydim size?
herkesin ne söylediği önemli değil?
gıyabıma bilip bilmeden vebalime giriyorsunuz.
benim fikrimdir kimseyi ilgilendirmez, benim konumu buraya taşıyıp üzerime gelmeye hakkınız yok
herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil.
arkadaşım bak bazı yerlerde hakverdim sana 2 günlükken aranması olmaz bence önemli bişi olmadığı sürece uygun olur olmaz dimi tabi en isi tel leri kapamaak:))
eğer yuvanın huzursuzluğu için sıksık aramalar yapıyorsa buna da karşıyım orda da haklısın..belli ki çok sinirlisin ama azıcık hakim ol kendine..burdakilere çıkışma kimse seni kınamıyor..bedduada bulunma...bilip bilmeden konuşan varsa güzelce bildir derdinbi şundan dolayı haklıyıom de ama bedduaya dökersen işi yüzde yüz haklı olsan da burdakiler seni haksız görür...yapma güzel bir günde mubarek günde beddua etme..zaten anlamamazlıktan bilerek gelip de kınayana sen beddua etmesen de kınandığından dolayı başına gel,ir.bu Hadis-i Şeriflerde buyurulmuştur..
ama gel sakin ol bence.....zaten burdaki olaya esefle kızarım biri bişi der yorumda ordan birisi çıkar dengesizce "zaten sen şöyle konu açmışsın okuduk" diye eski konuşlarını derdini yüzüne vurur..kızdığım bir harekettir bu!konu açmaya korkar oldum kk da acaba kim çıkıp da eski konuşarı dertelerimizi yüzümüze vuracak diye..umarım editörler bu konuda bişiler yaparlar...
ama ne olursa olsun şu beddua içeren yorumunu sil derim evlatlarımız herşeyimiz Allah onlara hayırlı kısmet hayırlı 2. bir aile versin..
kaynanam her gün istisnasız oğlunu arıyor.tamaam şehir dışındayız özleyebilir ama her gün aramasına uyuz alıyorum.hiç olmazsa iki güne bir arasa yetmez mi.
yazılanları oku herkes benim gibi annesidir ara tabi diyo çogunluk ben gibi düşünüyo senin gibi düşünen görmedim arada bi yazdıgını onaylayan var o da kimse sessiz takipte seni
yazılanları oku herkes benim gibi annesidir ara tabi diyo çogunluk ben gibi düşünüyo senin gibi düşünen görmedim arada bi yazdıgını onaylayan var o da kimse sessiz takipte seni
kaynanam her gün istisnasız oğlunu arıyor.tamaam şehir dışındayız özleyebilir ama her gün aramasına uyuz alıyorum.hiç olmazsa iki güne bir arasa yetmez mi.
kaynanalar siz bitanesiniz oğullarınızı her gun arayın her saat arayın, gecede arayın bunda birşey yok, oğlunuzdur seveceksinizzzz arayın istediginiz her zaman arayın , eşiyle pazar günü oldugunuda bile bile 2 şer kez arayın, hakkınız siz annesiniz,
ok,
kk kadınlarının şerrinden koruyun kendinizi, ben üye olduguma bin pişman oldum
ne zaman biri bi konu yazsa
kaynana yada görümce adayları savunmaya geçip eziyorlar konu sahibini.
böyle forum böyle özgürlük olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?