kaynanam her gün oğlunu arıyor

belki oğul duygusal falan değildir ve herşeyini anlatmaya gerek duymuyordur ama annesi bir bayan, ve bayanlar sizinde dediğiniz gibi duygusaldır ve herşeylerini paylaşmak isterler, bunuda oğullarıyla yapar
kızı olmayan anneler ne yapsın??

hımmmmm demekki erkeğin annesi bayan olmuyor

Yazmışsın ya oraya "kocişinin herbişeysi" diye..

Bu "herbişey" in içine annelik de giriyor galiba.

"Hergün konuşmaları yanlış" ne demek yahu

Ne kadar çarpık bir düşünce tarzı.

Benim henüz çocuğum yok uzun yıllarda düşünmüyorum.... Kimsenin düşüncesine çarpık diyemezsiniz. Herkes aynı düşüncede olucak diye de bir kural bilmiyorum. Allah herkese akıl vermiş herkes faklı düşünür. Bu benim düşüncem. Her düşünceye açık ve saygılı olmayı öğrenelim....

mesela benim kızım yok

sırf kadın hergün arıyor diye annesinemi ait oluyor??
bu nasıl bir mantık

sanirim siz biraz celisiyorsunuz.
Siz gecen konu acmisdiniz sanirim, esiniz ailesinin yanina gidicekti bi süre icin degil mi?
ona neden karsisiniz?
biz anlatamiyoruz galiba. Erkekler kendi evliliklerine ADAPTE olamiyorlar. AKillari annelerinde oldukca evde huzursuzluk cikiyor.
Ayrica bir arkadasin dedigi gibi erkekler herseylerini annelerine anlattikca, kaynana gelin atesini körüklüyor.

sende doğurduğun oğlunu 2 ayda bir görürsün olur biter 10 günde birde ararsın tamammı?? ama sen hergün anneni ara annende her olaya karışsın ama kayınvalidene 2 ayda bir git tamammı??? Allah kalbine merhamet versin ne diyeyimm.insan kayınvalidesine acımasa kocasına acır birazcık.. hayretler içerisinde izliyorumm seni.

Bir çocugun oldugunda hatta hamile kaldıgında onu içinde hissettiginde emin olki bu düşüncelerin degişicek

tam benlik bir konu,

kaynana adayıyım.oğlumla aynı şehirde ama ayrı evlerde yaşıyoruz,öğrencilik yıllarından beri.

hergün ararım, hatta günde 5 kere de ararım.buna hiç kimse engel olamaz.arayıpta dedikodu yapmayız.sadece sesini duymak,iyi olduğunu bilmek bana yeter,

günümün iyi geçmesini sağlar.

ayrıca oğlum evlendiği zaman,eşini de kısıtlamasını istemem, istediği zaman annesini arasın,istediği zaman gitsin.

bir anne evladını yetiştirirken neler çekiyor.günde bir kez telefonla görüşmesi çok görülmemeli.ama kaynana olacak kişi arayıpta sürekli gelinini

çekiştiriyor,gelininden dert yanıyorsa orasını bilemem.

ben karışırım çünkü eşim 1.5 ay kalacaktı orda, ailesiyle sorunum olduğundan değil, süre çok uzundu ve sebep geçerli değildi benim için

kaynanayı birazda anne gibi görmeye çalışsak aslında hiç sorun olmaz.ama önyargılarımız buna müsade etmiyor.besle büyüt hastalansa ayrılma başucundan,koskoca yıllarını feda et.sonra evlensin,aman aramayım rahatsız etmeyim.varmı öyle birşey.elbette arayacak.benim annem hergün arasa eşim rahatsızmı olacak.onlar annelerimiz,tek varlıklarımız,enbüyük armağanımız

bizde aynisini diyoruz. Gelinleri kizlari olarak görseler? Ogullarini mutlu etmekle hükümlü bir kukla gibi degil.

Ohhh arayın sefanız olsun benim oğlum 11 yaşında kızım 4,5 aylık daha göbüşümde bende ararım valla insanın evladının sesini duyması demek gününün güzel geçmesi demektir . Şu an kımıldamalarını duymak için dinliyorum bebişimi bakıcam büyütücem yarın bir gün sesini tel. duymak için bir başkasından izin alıcak degilim

kaynana gece mi arıyor?
kaynana senimi çekiştiriyor?
kaynana gelse bir dert, gelmese bir dert
ararsa bir dert, aramazsa bir dert
dertleşse bir dert, dertleşmese bir dert
kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…