yazılanları oku herkes benim gibi annesidir arar tabi diyo çogunluk ben gibi düşünüyor senin gibi düşünen görmedim arada bi yazdıgını onaylayan var o da kimse sessiz takipte seni
Ay kızlar sakin olun yaa
nası gülüyodur şimdi konu sahibi,
yeter birbirinizi yediğiniz.
arkadaşım ben konu sahibi değilim
ben buraya yorum yazdım
bana ne hakla yorum yazarsın sen haketmişsin muamelesi yaptılar(
yorumlarıda istedigim gibi olmayınca saldırmaya başladılar hep yaptıkları gibi(
allaha havale ediyorum bu arkadaşları
ben o arkadaşı destekliyorum şayet beni kastediyorsan ama sessiz takipte falan değilim canım burda yazılarına bakıyorum..gidip de eski konularını takip etme gibi niyetim ve zamanım olmaz yani takip etmeye..haklı olduğu yerler kaynanası yuva bozmak için ara bozmak için arıyorsa haklıdır 4 4lük!
ama burada beddua niteliğindeki"evlatlarınıza da versin Allah ım demesine de kızdım!birisi bişeye kızıyorsa eminim nedeni vardır empati yapıp nedenini sormalı altında yatan sebebi öğrenmeli..tabi o da sakince yazmalıydı durumunu...lütfen mubarek günde sakin olun..ne gerek tartışamaya..rahatsız olan olsun ya da olmasın kaynanasının aramasından o onun fikridir elbet ama tartışıpp kalpleri kırmaya sebep mi? yapmayın canım ya..ayrıca konu sahibi bir taş attı gitti! hani yorumunu göremedim gören var mı acaba gözümden mi kaçtı?!
Ne gerek var hergün hergün arıyormuş ki... Ben bile bayan olmamama rağmen ve uzakta olmama rağmen annemle haftada bir konuşurum eşimde ancak haftada bir konuşur bazen unutur ben hatırlatırım ara diye... Ama anneside olsa herşey tadında güzel fazlası sıkar. Geçen bir arkadaş yine böyle bir konu açmıştı onada yazmıştım anne-oğulda olsa hergün konuşucak ne buluyorlar bu kadar konuşmaları banada batardı açıkçası...
Sabah sabah gülme krizine girdim, sahi su türk erkekleride cok anneci oluyor, benimde dikattimi cekti.
Bencede bir arkadasin dedigi gibi gelin oglunu yemismi diye kontrol ediyordur...
Canim bu konuyu esinle konus, ona anlat bakalim ne diyor. O izin vermezse eger annede fazla aramaz.
konuşacak birşey bulmasaydıkar konuşmazlardı dimi
demek ki konuşacak şeyleri var
yoksa telefon açıp böyle karşılıklı telefonda sessiz durmuyolardır
kaynanalar siz bitanesiniz oğullarınızı her gun arayın her saat arayın, gecede arayın bunda birşey yok, oğlunuzdur seveceksinizzzz arayın istediginiz her zaman arayın , eşiyle pazar günü oldugunuda bile bile 2 şer kez arayın, hakkınız siz annesiniz,
ok,
kk kadınlarının şerrinden koruyun kendinizi, ben üye olduguma bin pişman oldum
ne zaman biri bi konu yazsa
kaynana yada görümce adayları savunmaya geçip eziyorlar konu sahibini.
böyle forum böyle özgürlük olmaz.
Ama benim düşünceme göre hergün konuşmaları yanlış. Bu benim düşüncem...
Ama benim düşünceme göre hergün konuşmaları yanlış. Bu benim düşüncem...
neden yanlış peki?
bence bu bencillik ve kıskançlık
kocalarınız sadece size ait değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?