kaynanam her gün oğlunu arıyor

yazılanları oku herkes benim gibi annesidir arar tabi diyo çogunluk ben gibi düşünüyor senin gibi düşünen görmedim arada bi yazdıgını onaylayan var o da kimse sessiz takipte seni

ben o arkadaşı destekliyorum şayet beni kastediyorsan ama sessiz takipte falan değilim canım burda yazılarına bakıyorum..gidip de eski konularını takip etme gibi niyetim ve zamanım olmaz yani takip etmeye..haklı olduğu yerler kaynanası yuva bozmak için ara bozmak için arıyorsa haklıdır 4 4lük!
ama burada beddua niteliğindeki"evlatlarınıza da versin Allah ım demesine de kızdım!birisi bişeye kızıyorsa eminim nedeni vardır empati yapıp nedenini sormalı altında yatan sebebi öğrenmeli..tabi o da sakince yazmalıydı durumunu...lütfen mubarek günde sakin olun..ne gerek tartışamaya..rahatsız olan olsun ya da olmasın kaynanasının aramasından o onun fikridir elbet ama tartışıpp kalpleri kırmaya sebep mi? yapmayın canım ya..
kalp kırarak günaha giriyorsunuz kul hakkıdır bu..
ayrıca konu sahibi bir taş attı gitti! hani yorumunu göremedim gören var mı acaba gözümden mi kaçtı?!

Son düzenleme:

Ay kızlar sakin olun yaa
nası gülüyodur şimdi konu sahibi,
yeter birbirinizi yediğiniz.

Bu bayan kaynanasınıda böle sinir ediyodur kadının arıcagı yoksada masus sinir olsun diye arıyodur. Ayy belim agrıyodu sayesinde unuttum yaa ii bari bi faydası dokundu

ama onlar sana kötü niyetle söylemiyorlarki

sana bi kişi sarhoşsun derse inanma
sana 2 kişi sarhoşsun dersede inanma
ama sana 3 kişi sarhoşsun derse git yat

Son düzenleme:
Ne gerek var hergün hergün arıyormuş ki... Ben bile bayan olmamama rağmen ve uzakta olmama rağmen annemle haftada bir konuşurum eşimde ancak haftada bir konuşur bazen unutur ben hatırlatırım ara diye... Ama anneside olsa herşey tadında güzel fazlası sıkar. Geçen bir arkadaş yine böyle bir konu açmıştı onada yazmıştım anne-oğulda olsa hergün konuşucak ne buluyorlar bu kadar konuşmaları banada batardı açıkçası...

daha önce açtıgı konuyu ben okumadım birincisi onu söyleyen ben degilim eger kalkıp ta özelini açıyosa olumlu yada olusuz eleştirelere açık olucak ayrıca onun söylemeseyle evlatlarımın başına bu tür olaylarda gelmez anneye babaya saygıyı ögretiyorum zamanı geldiginde eşinin ailesinin annesi babası gibi olması gerektigi bilincini vericem herkezz sorun yaşıyor evliyim sorunum yok diyen yalan söyler bende sorunlar yaşadım ama böle ona beddua et buna laf et çözülmez eşiyle mutlu olmak isteyen anasına baasına öncelikle saygılı olucak

konuşacak birşey bulmasaydıkar konuşmazlardı dimi
demek ki konuşacak şeyleri var
yoksa telefon açıp böyle karşılıklı telefonda sessiz durmuyolardır

konu sahibi nerede?fake konu gibi geldi baksanıza konuyu açmış bir daha yazmış mı?

aslında bazı yerlerde sana katılıyorum..gercekten bazen aşırı derecede konu sahıbıne yuklenme oluyor..milletin derdi olsa dahi konu açmaya çekiniyor..aslında bazı cümleler yazı dilinde sert olarak yansıyabıliyor..bu açıdan baktıgımız zamanda durum degişebiliyor..ama bazı arkadaşlar kasti yapıyorlar..olayları abarttıkça abartıyorlar..bir kıvılcımdan cehennem ateşi çıkartıyorlar..senin orda yazmış olduğun söz tok açın halinden ne anlarki gibi birşey bilmiyorsunuz ne yaşadığımı diyorsun kendince haklısın..ama yazı dili ...okuyucu tarafından sert algılanabılıyor..:82:

bencede hergün aramasi yanlis, kiz annelesi-kiz arasindaki diyalog ne kadar yapiciysa, erkek ve annesinin diyaloglari bir o kadar yikici.
Tabiki yapici kaynanalar da vardir ama cok az. BU nedenle bende hergün aramasina karsiyim.

Ama benim düşünceme göre hergün konuşmaları yanlış. Bu benim düşüncem...

Yazmışsın ya oraya "kocişinin herbişeysi" diye..

Bu "herbişey" in içine annelik de giriyor galiba.

"Hergün konuşmaları yanlış" ne demek yahu

Ne kadar çarpık bir düşünce tarzı.

bence bu bencillik ve kıskançlık
kocalarınız sadece size ait değil ki

aaahhhh be konu sahibi açtığın konuda dert nerde ben göremedim,evliliğiniz hakkında veya senin hakkında eşini doldurup kışkırtıyorsa haklısın diyimde rahatla emii!!

dünya fanii gelip gecici bugün arıyorda rahatsız oluyoruz dediğiniz analarınız yarın başınızda olmasında bak o zaman(allah gecinden versin) anasızlık nasılmış.
9 ay karnında taşı,acılarla doğur,gece yarılarına dek uykusuz kal, moklu bezlerini temizle gözünden sakın evladını,okutup adam et sonra da karısı desinki anası hergün arıyorrr ben rahatsız oluyorum.....
VAY BEEEE NE GÜZEL MEMLEKET....

neden yanlış peki?

Bir anne-kız ilişkisiyle bir anne-oğul ilişkisi daha farklıdır aynı değildir. Bayanlar daha duygusal varlıklardır. Annelerini özleyip sık sık arayabilirler. En ufak birşeyde arayıp anlatabilirler. Ama erkekler öyle değil. Her dakika ne olduğunumu anlatıcaklar arayıp. Belli bir zamandan sonra dedikoduya döner iş oda hiç hoş olmaz. Ya gelin çekiştirilir ya bir başkası çekiştirilir. Yani düşünemiyorum erkek ile annesi ne konuşabilirler. Anne iş yerinde bugün şunlar oldu, bugün alışverişe çıkıcak, arkadaşlarla aramızda bir tartışma yaşadıkbir arkadaşa çok kızdım, eve giderken otb. veya arabada şunlar şunlar oldu, akşam evde eşimle şunları şunları yaptık, az sonra yemek yiyeceğim sonrada tuvalete gideceğim mi???? Vallahi düşünemiyorum yani....

bişey yazmayyaım dedim ama yine dayanamadım her gün aranması neden yanlış olsun bunun kararını neden sen veriyorsun verebiliyorsun.

aynı şeyi senin gelinin düşünse ne hissederdin.

gerçi düşünecek çünkü etme bulma dünyası bu dünya.eden mutlaka bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…