kaynanam her gün oğlunu arıyor

eğer aradığında sizi çekiştirmiyorsa aramasını problem etmemelisinz..sonuçta ANNE yani..siz henüz anne olmadığınız için anlayamayabilirsiniz...ben annemi günde 2 ,3 kere ararım annemde beni arar.kimsede bişey diyemez..

kızın annesi arayınca normal,erkeğin annesi arayınca anormal olmamalı...

ahh canim ahh tam yarama dokundun bende icimi dokeyim.biz yurt disinda yasiyoruz kaynanam diyor beni hergun arayin yurtdisindan konusmakta cok pahali biz lafida on defa tekrarlar insan lafta bulamiyor konusmaya ne var san ki hergun hergun ben annemi haftada bir defa iki defa anca ararim hatta annem cok yazar diye fazla uzatmaz.

kaynanam her gün istisnasız oğlunu arıyor.tamaam şehir dışındayız özleyebilir ama her gün aramasına uyuz alıyorum.hiç olmazsa iki güne bir arasa yetmez mi.

Canım gayet doğal bence benim erkek arkadaşımda ailesinden uzakta hergün sorarım annenle konustun mu konusmadım derse sen niye aramadın derim ben ailemle yaşadığım halde günde ik üç kere telefonda annemle konuşurum ben aramadığım zaman annem arar bugün yogunmusun neden aramadın babam en az bır kere arar gun ıcınde bence gayet dogal....

arayacak elbet anası değil mi
ben evli olsam hele de ayrı bir şehirde günde 20 kere ararım
uyuz olcak başka bişey bulsanız sizin ve sinirleriniz için daha iyi olur :)

Canım malesef eşimde bende pek çocukları sevmiyoruz ve mümkün oldukça çocuk düşünmüyoruz hiç yapmayabilirizde....

Bazı insanlar vardır yolda gördügü bebegi severler bende öle degilim ama insanın kendi çocugu bir başka oluyor. Senden öte oluyor hiç bir kimseyi kendinden önce düşünemezsin ama çocugunu kendinden önce düşünüyorsun. Bir süre sonra sevdigin adamdan bir parçan olsun isticeksin bence

bizde eşimle beraber şehir dışındayız eşim hergün istisnasız en az bir kere annesini arar sadece annesinide değil babasını kardeşlerini konuşmadan gün geçirmez aramazsa onlar neden aramadın diye arar beni asla çekiştirmezler her telefonda beni sorarlar slm yollarlar arada bana verir bende konuşurum ve bunda da bi sakınca yada abes bir durum görmüyorum tabiki arayacak soracak aramazsa bi sorun var demektir adamların herşeylerine karışıyoruz bari bunda rahat bırakalım kimi istiyosa arar konuşur bu kadarına da pes diyorum

İstediği kadar arayabilir konuşabilir eşim annesiyle, bence sorun yok ama yeter ki aynı şeyi benden de beklemesin:97:Hergün konuşamam kaynanamla sıkılırım eşimde bunu bilir haftada bir telefonu bana da uzatır

şimdi burada elmalarla armutları ayırmak gerek.kartalkız senin konunu biliyorum ve sana hakveriyorum.hatta seni destekleyici yorumlarda da bulunmuştum hatırlarsan,

ben aslında gelinlerden yanayım ama burada sadece kaynananın araması sorun edilmiş.yani sadece bir anne oğlunu ya da kızını hergün arıyor diye böyle damgalanmamalı.

biraz empati yapalım lütfen.ben gelinimide aramak isterim hergün,halini hatrını sormak,bir ihtiyacı varmı öğrenmek isterim ama gelin bundan hoşlanmazsa,bir daha da aramam.

yani haddimi bilirim.ama yine söylüyorum oğlumu ararım,ve de kimseyi buna karıştırmam.

herkesin aile yapısı farklıdır.kimisi haftada bir görüşür,bu onlara yeter,kimisi uzun yıllar hiç görüşmez,kimisi de bizim gibi hergün görüşür.

oğlumu ararım ama asla onu sıkıp rahatsız etmem.hiç bir derdimi anlatmam.işim var anne diyince tamam oğlum der kapatırım.sadece sesini duymak bile bana büyük bir

huzur verir.iyiyim anne desin yeter.bana da ters gelen aranmamasıdır.85 yaşında bir babam 70 yaşında bir annem var.allah uzun ömürler versin hergün bir kez ararım.hallerini

hatırlarını sorarım.onların hayır dualarını alırım.

aradığında oğlum karına şöyle yap böyle yap, yüz verme, onu yaptırma bunu yaptırma demiyorsa
annesi aradıktan sonra eşinizde bi değişiklik olmuyorsa bırakın arasın yahu bunda ne var ki
ilerde sizinde damadınız gelininiz olacak sizde kayınvalide olacaksınız bu kadar da bencil olmayın

Bedduayı ne kadar da çok seviyorsunuz...

Bu konular mahsus mu açlılıyor?!

Ne bu yahu...

Kaynana-gelin rolleri karışmış.

Gelin daha çok kaynanalık yapıyor burda.

Size ne arkadaşım, bir anne oğlunu/kızını günde 10 defa da arar 1 defa da...

Size mi soracak, ayıp yahu...

Canım beni de annem hergün arar ne varki bunda
Daha doğrusu çağrı yapar arayalım diye
Bazen bende sinir olurum hergün aramasa diye kaldı ki eşimi düşünemiyorum
Nihayetinde anne ve yarın birgün eğer anne değilsen sende olacaksın
Annelik çok farklı bişey zamanı gelmeden anlayamayacğız sanırım
Oğlunu merak diyordur yada benim annem gibi telefonda konuşmayı çok seviyordur
İnanır mısın 3 kardeşiz annem sabahtan akşama kadar tel kulağına yapışık geziyor desem yeridir
Sende takmamaya çalış canım
Temizlik mevzusu vardı sanırım seni o konundan hatırlıyorum
Belki o yönden hoşlanmadığın için kayınvalidenin yaptıkları şuan batıyor
Birde telde eşinle konuşup seni istemiyorsa yada hiç sormuyorsa o da moral bozucu olabiliyor
Kayınvalidem eşimi arar beni de formaliteden sorar-Allah razı olsun!-

ya burası cok karısmıs fakat bende söleyim sunu birazda rahatsız etmemeyi düsünmek gerek akılları oğlanın evinde kalıyo aksam sabah hafta sonu rapor isterler bide nerdesiniz napıyosunuz catladılar meraktan

Ne var ki bunda benim kayınvalidem ya da kayınpederimle de sık sık telleşir eşim
kardeşiyle sürekli telleşir
bunda kızacak bişey göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…