Kaynanam neyapacm arkadaşlar?

Denedim ama şimdiye kadar malesef çözüm yok . Eşime şimdi desem diyor yaşlıdır demişse ne olmuş.

ne yapmalısınız ?
şimdi başka gelinler de var demişsiniz öncelikle sadece siz bakmayacaksınız diğer gelinler de bakacak kadına
bu oturulup konuşulmalı
ayrıca bu kadar ezik olmayın , '' bana bak sana banyonu bile ben yaptırıyorum bi tekme koyarsam uçar gidersin , ya adam gibi çeneni kapatıp oturursun sen bana ben de sana bakarım ya da her işini kendin görürsün'' diyebilirsiniz mesela.
ciddi söylüyorum
bu kadar da olmaz
banyosunu bile yapamayacak durumdaysa bu neyin efeliği ?
sesini kessin otursun hazır bakan var şükretsin
devam mı ediyor ? elinizi sürmeyin ne hali varsa görsün!
kocanız ne iş yapıyor ? bulundugunuz şehirde iş bulsun bulamıyorsa siz onun oldugu yere gidin
kaynana bakıcılığı için mi evlendiniz ?
ayyy çekilmez hiç olmadı boşanın dünyanın sonu değil

Evet ama kaynanamın böyle olduğunu bilemezdim
Gerçekten bunu bilemeyecek kadar körseniz daha çok yıpranırsınız çok üzgünüm.
İnsanlar 20 yaşından sonra kendi ailesiyle bile yaşamak istemiyor,küçücük bir iş bulup,1 odalı eve yerleşiyorlar.
İnsanın doğasında var çünkü özgürlük.
Kayınvalide ya da anne farketmez. Dünyanın en iyi insanı da olsa her kişinin kendine özel bir özgürlüğü olmalı.
Hayır bunları boşuna anlatıyorum biliyorum. Gerçekten harekete geçmek isteseniz gider eşinizin çalıştığı yerde siz de iş bulup karı koca bir düzen kurardınız di mi?

madek öyle 2-3 ayda ev bitsin diye bekleyip bitmiş eve gelin olsaydın.
Bende inandım işte . Ama sonradan eşime iş teklifi geldi tüm altınlarımı yatırdı oraya . Şimdi tek tesellim ordan gelecek para . Biraz daha sikarim disimi belki oda başka yerde ev a
Ayrı yaşamak ve sürekli is konusunda ne diyor? Ana babayı at demiyoruz ki.
Şu an maddi durumu yok olsa yapardı zaten. Diyor olsa hemen yaparım ama sende biliyordu. Diyor .

Evet bende doğumdan sonra gelmek istiyorum ama eşim hayır diyor olmaz diyor
Ben artık yapamıyorum de o halde elini bir işe sürme gelsin baksın ailesine sonuçta onun anne babası. Size de yazık belki doğumda evde bile olmaz eşiniz olsa ertesi gün çıkar gider. Benim babamda böyle bir işte çalişiyormuş kamyon sürüyormuş ben doğmuşum sabah evden çıkmiş gitmiş mecburen yokluk. Ben mayıs doğumluyum ancak eylül de nüfusa kaydettirmiş adam.Siz o evin bekçisi değilsiniz canınızın kıymetini bilin lütfen.

Eşim çalışmama karşı yoksa başından beri bende çalışan biri olmak istedim ama malesef gelinler calismiyor

Valla ne diyeyim.
O zaman bir butce, plan çıkaracaksınız oturup. Bir takvim belirleyeceksiniz.
Bu süreçte de aynen devam edecek her sey.
Sonrasında olmazsa restinizi cekersiniz.

Valla ne diyeyim.
O zaman bir butce, plan çıkaracaksınız oturup. Bir takvim belirleyeceksiniz.
Bu süreçte de aynen devam edecek her sey.
Sonrasında olmazsa restinizi cekersiniz.
Amanaman kaynanam duymasın. benden habersiz bütçe ha

Eşim çalışmama karşı yoksa başından beri bende çalışan biri olmak istedim ama malesef gelinler calismiyor
Hımm... Doğrudur. Bakın bunu hiç düşünmedim.
Sizin çalışmanıza karşı olan bir zihniyete şaşırmamak gerek aslında...
Adamın sizi sevdiği yok,sadece ona muhtaç olmanız hoşuna gidiyor.Ne de olsa annesine baktırıyor,maddi gücü yok vs.
Malum bu zamanda çalıştırmamaya razı kaç kadın bulabilir ki?

Ev yapsa da hiçbir şey değişmeyecek ki, yatmadan yatmaya gideceksiniz yine o eve de. Yine kayınvalidenin bütün işini gücünü yapacaksınız. Evde mi oturuyorsunuz, bence çalışmayı düşünün. Belki böylece "kat yapmasını" beklemeden apayrı bir eve çıkabilirsiniz.

Haklısınız babasıyla sorunum yok cok iyi bana hatta karısına kızıyor öyle deme falan diye . Birine hizmet edip diğerine etmemek nasıl olur bilemedim

Amanaman kaynanam duymasın. benden habersiz bütçe ha
Iyi de siz necisiniz o evde?
Gönüllü hizmetçilik yapiyorsunuz.
Böyle şeyler tantana çıkmadan hallolmaz.
Siz eşinize deyin diyeceginizi anne babasıyla konuşacak olan o.
Hicbir şey kendiliğinden düzelmeyecek. Ne sis yansin ne kebapla olmaz.

Işte gelinler çalışmıyor

Eşim mecbur çalışacak. Bulunduğumuz yerde iş olmuyor . Oda şehir dışına gidiyor ben bunları bilerek kabul ettim ama sorun ailesi yoksa eşim cok iyi bana karşı . Hep seviyor dile getiriyor neyapacm

Tamam işi nerede ise Oray'a gidecek

Bir kanepe bir küçük tüp iki kap kacak yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…