Denedim ama şimdiye kadar malesef çözüm yok . Eşime şimdi desem diyor yaşlıdır demişse ne olmuş.Hicbir şey için geç değil.
Bunları eşinizle güzelce konusmalisiniz.
Bir sıkıntı olduğunun farkındasınız ve eşinizle başbaşa verip çözüm bulmalısınız.
Çocuk doğduğunda daha da zor olabilir her sey.
ne yapmalısınız ?Neyapmaliyim
Ayrı yaşamak ve sürekli is konusunda ne diyor? Ana babayı at demiyoruz ki.Denedim ama şimdiye kadar malesef çözüm yok . Eşime şimdi desem diyor yaşlıdır demişse ne olmuş.
Gerçekten bunu bilemeyecek kadar körseniz daha çok yıpranırsınız çok üzgünüm.Evet ama kaynanamın böyle olduğunu bilemezdim
Bende inandım işte . Ama sonradan eşime iş teklifi geldi tüm altınlarımı yatırdı oraya . Şimdi tek tesellim ordan gelecek para . Biraz daha sikarim disimi belki oda başka yerde ev amadek öyle 2-3 ayda ev bitsin diye bekleyip bitmiş eve gelin olsaydın.
Şu an maddi durumu yok olsa yapardı zaten. Diyor olsa hemen yaparım ama sende biliyordu. Diyor .Ayrı yaşamak ve sürekli is konusunda ne diyor? Ana babayı at demiyoruz ki.
olur mu sen gel biz yaparız evi ...madem öyle 2-3 ayda ev bitsin diye bekleyip bitmiş eve gelin olsaydın.
Ben artık yapamıyorum de o halde elini bir işe sürme gelsin baksın ailesine sonuçta onun anne babası. Size de yazık belki doğumda evde bile olmaz eşiniz olsa ertesi gün çıkar gider. Benim babamda böyle bir işte çalişiyormuş kamyon sürüyormuş ben doğmuşum sabah evden çıkmiş gitmiş mecburen yokluk. Ben mayıs doğumluyum ancak eylül de nüfusa kaydettirmiş adam.Siz o evin bekçisi değilsiniz canınızın kıymetini bilin lütfen.Evet bende doğumdan sonra gelmek istiyorum ama eşim hayır diyor olmaz diyor
Eşim çalışmama karşı yoksa başından beri bende çalışan biri olmak istedim ama malesef gelinler calismiyorGerçekten bunu bilemeyecek kadar körseniz daha çok yıpranırsınız çok üzgünüm.
İnsanlar 20 yaşından sonra kendi ailesiyle bile yaşamak istemiyor,küçücük bir iş bulup,1 odalı eve yerleşiyorlar.
İnsanın doğasında var çünkü özgürlük.
Kayınvalide ya da anne farketmez. Dünyanın en iyi insanı da olsa her kişinin kendine özel bir özgürlüğü olmalı.
Hayır bunları boşuna anlatıyorum biliyorum. Gerçekten harekete geçmek isteseniz gider eşinizin çalıştığı yerde siz de iş bulup karı koca bir düzen kurardınız di mi?
Valla ne diyeyim.Bende inandım işte . Ama sonradan eşime iş teklifi geldi tüm altınlarımı yatırdı oraya . Şimdi tek tesellim ordan gelecek para . Biraz daha sikarim disimi belki oda başka yerde ev a
Şu an maddi durumu yok olsa yapardı zaten. Diyor olsa hemen yaparım ama sende biliyordu. Diyor .
Evetolur mu sen gel biz yaparız evi ...
kan emici vampirlerin tarzı bu :)
şuanda resmen konu sahibinin kanını emip kurutuyorlar
Amanaman kaynanam duymasın. benden habersiz bütçe haValla ne diyeyim.
O zaman bir butce, plan çıkaracaksınız oturup. Bir takvim belirleyeceksiniz.
Bu süreçte de aynen devam edecek her sey.
Sonrasında olmazsa restinizi cekersiniz.
para lazım.Haklısın ama yapacak bişeyim yok eşim başka eve gitmez ancak üst kata ev yapmak carem
Hımm... Doğrudur. Bakın bunu hiç düşünmedim.Eşim çalışmama karşı yoksa başından beri bende çalışan biri olmak istedim ama malesef gelinler calismiyor
Haklısınız babasıyla sorunum yok cok iyi bana hatta karısına kızıyor öyle deme falan diye . Birine hizmet edip diğerine etmemek nasıl olur bilemedimBen artık yapamıyorum de o halde elini bir işe sürme gelsin baksın ailesine sonuçta onun anne babası. Size de yazık belki doğumda evde bile olmaz eşiniz olsa ertesi gün çıkar gider. Benim babamda böyle bir işte çalişiyormuş kamyon sürüyormuş ben doğmuşum sabah evden çıkmiş gitmiş mecburen yokluk. Ben mayıs doğumluyum ancak eylül de nüfusa kaydettirmiş adam.Siz o evin bekçisi değilsiniz canınızın kıymetini bilin lütfen.
Iyi de siz necisiniz o evde?Amanaman kaynanam duymasın. benden habersiz bütçe ha
Işte gelinler çalışmıyorEv yapsa da hiçbir şey değişmeyecek ki, yatmadan yatmaya gideceksiniz yine o eve de. Yine kayınvalidenin bütün işini gücünü yapacaksınız. Evde mi oturuyorsunuz, bence çalışmayı düşünün. Belki böylece "kat yapmasını" beklemeden apayrı bir eve çıkabilirsiniz.
Eşim mecbur çalışacak. Bulunduğumuz yerde iş olmuyor . Oda şehir dışına gidiyor ben bunları bilerek kabul ettim ama sorun ailesi yoksa eşim cok iyi bana karşı . Hep seviyor dile getiriyor neyapacm
boşanmak da ayıptır şimdi sizin orada.Haklısınız babasıyla sorunum yok cok iyi bana hatta karısına kızıyor öyle deme falan diye . Birine hizmet edip diğerine etmemek nasıl olur bilemedim
Işte gelinler çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?