Kaynanam neyapacm arkadaşlar?

Esin de ayda bir geliyomus eve, keske evlenmeyip kendi annene babana baksaydin :/ yasliymis bir de pek yapacak bir sey yok ya diger kardeslerle sirayla bakacaksiniz yada esinden ayrilacaksin. Kadina desene yasli basli hasta halinle bu ne efelenme banyonu bile ben yaptiriyorum iyi insan ol bende sana kizin gibi bakayim diye. Yada bunlari esin desin. Anna bak kiymetini bil birakir giderse napacaksin uzme vs desin belki terkedilme duygusuyla biraz kendine gelir

Eşim mecbur çalışacak. Bulunduğumuz yerde iş olmuyor . Oda şehir dışına gidiyor ben bunları bilerek kabul ettim ama sorun ailesi yoksa eşim cok iyi bana karşı . Hep seviyor dile getiriyor neyapacm
Peki niye eşinizin çalıştığı yere beraber gitmiyorsunuz?
Orada bir düzen kurun, bulunduğunuz yerde iş olmuyor madem ömür boyu şehir dışında mı kalacak?
Hep böyle ayrı mı yaşayacaksınız, beraber gidin hem birlikte olursunuz, hem kv den kurtulursunuz.

Öyle üç ay çalışmakla ev bakilmaz.
Iki yaşlı insan bir de bebek, hay masallah.
Öncelikle ciddi sürekli bir iş bulacak. Gerekirse şehir değiştirin. Siz de yanında olacaksiniz.
Anne babaya kac kardeşlerse birleşip maddi destekte bulunacaklar.
Öyle üst kata çıktık, üç ay çalış, 9 ay ne verdiyse...
Konuşmadan anlamadan mi evleniyorsunuz, evlilik evcilik gibi mi görünüyor anlamıyorum ki?
Sen babaymışsın, ben de anneymisim, hadi şimdi ise git.

Hep öyle olur zaten, evlendikten sonra keşke daha önce den belli etseydi ne mal olduğunu deriz ama malesef içine girince anlıyo insan ne oldugunu ama daha da çıkamıyo...
Bence evini ayır ama gözünden uzak ol
Ben ayırdım alt katındayım ve aynı senin gibi hamileydim.
Doğum yaptım evimden çıkmaz oldular.
Tabi yine sorunlar suan konuşmuyoruz ama baya kavgalar oldu aklın varsa uzağa git

Keşke öyle bir imkan olsa Allah sanada yardım etsin

Çok üzgünüm ama bu konuların çözümü yok.
Kabulleneceksiniz.
Alışmaya çalışacaksınız.
Altlı üstlü oturunca da değişmeyecek bunu da bilin.
evet yani değişmez kesinlikle bu sefer de yatmadan yatmaya giderler evlerine yatağı farklı yerde olur o kadar
hayır adam da çalışıyormuş da ayda bir geliyormuş eve
kocamın anasıyla yaşayacağıma evlenmem kendi anamla yaşarım bu ne ya ! koca da yok evde ne diye yaşayacağım kaynanayla?
bir de bu millet iyilik meleği mi ben anlamıyorum, kendisine eziyet eden kadına ne diye bakıyor yok banyo yaptırıyor ?
bırak ne hali varsa görsün , hamile haliyle hıçkırıklarla ağlıyorum diyor.
geline eziyet eden yardım da beklemesin bıraksın kendi yapsın banyosunu , banyo yaptırıp bakınca madalya mı takıyorlar ?

eve ayda bir gelecek ne işi ne mesleği bu anlamadım?
bu şekilde çalışıyor da çok mu kardalar ? hem kocam eve ayda bir gelecek hem kaynana ile yaşayacağım evim olmayacak , pehh!!!

Haklısınız salaklık bende

Son çocuğun aileye bakması gerektiği fikrine ne desem bilemedim. Öyle şey olmaz. Siz bir an önce o evden kurtulmaya bakın. Önce anne babalar çocuk yapıyor ki bize baksın sonra gelin aliyorlar bize baksın. Başka şehre gitmeyin dizimizin dibinde olun.Siz biraz kendinize bakın.Aileniz varsa doğumda yanlarına gidin. Kalın bir kaç ay. Sizin de bakıma ihtiyacınız olacak. Eşinizde devamlı bir iş bulursa çok iyi olur. Eğer ortada bakılacak bir aile varsa maddi manevi bütün evlatlar ilgilenmeli bazı gelenekler çok aptalca bunun parçası olmayın.

Evet bende doğumdan sonra gelmek istiyorum ama eşim hayır diyor olmaz diyor

Neyapmaliyim

kadın dul olsa acıdın kabul ettin derdim ama kocası sağken niye aynı evi kabul ettin ki?
bile bile lades demişsin.
kiraya çıkmaktan başka çaren yok.

kadın dul olsa acıdın kabul ettin derdim ama kocası sağken niye aynı evi kabul ettin ki?
bile bile lades demişsin.
kiraya çıkmaktan başka çaren yok.
Haklısın ama yapacak bişeyim yok eşim başka eve gitmez ancak üst kata ev yapmak carem

Yanı istemeye geldikleri zaman dediki iki üç ay so ra ev yapacağım bende iki üç ay için anne babası sorun olmaz dedim ama tabi o iki üç ay olacak bir sene
madem öyle 2-3 ayda ev bitsin diye bekleyip bitmiş eve gelin olsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…