Geçen bir üye konu açmıştı kocasının anne babası kendi evlerini bir oğluna vermişler, kendileri diğer oğlunun evinde bedava oturuyorlar. Şimdi ev sahibi olan oğlan tayin olacak oturacak ev yok. Gelin dellenmişti haklı olarak. Bu zamana kadar bedava oturttu. Şimdi evden çıkın biz taşınacağız diyince kötü olmuştu. O konuda konu sahibi geline ne kadar hak verdiysem bu konuda da kvalide haklı esasında. Ama ben yine de ufak bebeğe çok üzüldümBir de insanoğluna yaranilmaz. Sekiz sene bir kuruş kira ödememisler, ama onca senenin sonunda 'yeter artık cikin' diyince onlardan kötüsü olmamış, büyük çocuk babaanneden nefret ediyormuş falan...
Aslında olması gereken kadın para para para diye başladığında eline gönlünü hoş edecek kadar para saymakti. Çünkü ısrarla cikmayinca kadın da aksiyon almak için kapattirmis elektirigi falan. İşler bu hale gelmeden keşke orta noktada bulusulsaydi.
Kadın resmen oğluna kaç sene ev hibe etmiş,şimdi de kötü olmuş. Zamanında yaptığı iyilikler,kira ödemeden geçen seneler göze görünmüyor bile
Siz yeni abonelik alın olmayacak şey ya nasıl yapılır böyle bişeyKızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondune yapacağımı bilmiyorum caresizim
Çok üzüldüm ya benim de küçük bebeğim var. Allah yardımcınız olsun.. umarım feraha erersinizDüşünmeniz yeter çocuklarıma dua edin yeter bana bide sütüm geri gelsin diye dua edin
Peki sorun nedir. Neden böyle bişi yaptıKızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondune yapacağımı bilmiyorum caresizim
Kocanız elektrik kesilince ne tepki verdi2 kız kardeşi var onları da tehdit etmiş bizimle görüşürlerse asla konuşmayacakmis.kadin parayı çok seviyor bizi çıkarıp kiraya verecek niyeti o.kendi kızının cocuguna bile parayla bakan bir anne işte
Faturayı kv ödese ne olur. Ufacık bebeği olan oğlunun elektrik faturasını ödemek çok mu büyük fedakarlık . Benim oğlum yollarda tir şoförü olsa. Her an yüreğim agzimda olur. Çocuklarını nasıl korur kollarım nasıl bir faydam olur diye didinirimFaturayı kim ödüyordu?
Çok üzüldüm umarım çocuklarınızın yaşadığı son zorluk olur. Hayatlarında bir daha hiç üşümezler sıcacık yuvanızı kurabilirsiniz inşallah Allah yardımcınız olsun. Ben olsam rezil ederdim tüm akrabalarına konu komşuya duyururdum bir şekilde. İnsan evladının çocuklarına kıyamaz yemez yedirir giymez giydirir. İnsanlığını kaybetmiş bir mahluk olmuş oKızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondune yapacağımı bilmiyorum caresizim
Eşinizin artık para vermemesi için gayet geçerli bir sebep olmuş. Bir daha isterlerse bebeğin yıkanma olayını hatırlatın susturun.. Çıkabiliyorsanızda çıkın o evden. Rabbim evinize sağlık, huzue bereket versin inşaallahSürekli eşimden para istiyorlar eşimde vermek istemiyor biz anca kendimize yetiyoruz zaten bizden daha çok gelirleri var aslında tabi para vermedigimiz için kötü olduk sonuçta bu
Ya yapmaa hayıır hasta olur çocuk şuan nasılMaalesef öyle çocuğu soğuk suyla duruladim anneligimden utandım çenesi nasıl titredi bı gorseydin çok üzgünüm
Hiiiç korkmayın allaha sığının. O en büyğk yardımcıdır.Kiralar o kadar yüksek ki ve küçük bebekle nasıl yapicam ne o piskoloji ne o güç var çok çaresiz kaldim
O soru öyle sorulmaz, doğrusu: Senelerce insanlar kendi evini hibe etmiş, arada para desteği isteyince verilmek istenmemiş, çık diyince dünyanın en kötüsü/beddualık olmuşlar, bir de fatura mı ödeyecekti esas?Faturayı kv ödese ne olur. Ufacık bebeği olan oğlunun elektrik faturasını ödemek çok mu büyük fedakarlık . Benim oğlum yollarda tir şoförü olsa. Her an yüreğim agzimda olur. Çocuklarını nasıl korur kollarım nasıl bir faydam olur diye didinirim
Anaya babaya güvenip evlenilecek evlenmesin kimse sana katılıyorum. Kimse kusura bakmasın ana baba oğlunun geciminden sorumlu değildir.. kv durup duruken bunu yapacağını sanmiyorum. . 3vinde oturuyorsunuz, faturaları ödeyin bi zahmet .O soru öyle sorulmaz, doğrusu: Senelerce insanlar kendi evini hibe etmiş, arada para desteği isteyince verilmek istenmemiş, çık diyince dünyanın en kötüsü/beddualık olmuşlar, bir de fatura mı ödeyecekti esas?
Evlenen herkes yuvasının sorumluluğunu almalı, kimseye bel bağlamamalı. Anne baba desteği olmadan bakacak ekonomik gücü yoksa, çocuk yapmadan elli kere düşünmeli. Çocuğunun fotosunu paylaşmıştı bir de, soğuk suyla yıkamışmış; safi ajite ediyor. Hiçbir şey yapamazsan ocağı çakmakla yakıp suyu ısıtır bebeğini yine yıkarsın, buz gibi suyla çocuk yıkadığı kısmının yaşandığını düşünmüyorum. Olayı tek taraflı okuyoruz, karşı taraf istemediğine göre kendince sebepleri vardır.
Beddualar ederek mülklerini işgal edeceğine, eve çıksınlar. Düzenli yapılan iyilik gözlerine gelmemiş, şimdi aslında nasıl rahat yaşamışlar anlarlar muhtemelen.
Eşi hiç para vermemiş ki benim anladığım o.Eşinizin artık para vermemesi için gayet geçerli bir sebep olmuş. Bir daha isterlerse bebeğin yıkanma olayını hatırlatın susturun.. Çıkabiliyorsanızda çıkın o evden. Rabbim evinize sağlık, huzue bereket versin inşaallah
Kendi faturalarınızı kendinizmi ödüyordunuz yoksa kv mi ödüyordu, belki eşiniz faturaları ödemiyorsunuz diye kızmıştırKızlar kaynanama ait aynı apartmanda başka dairede oturuyoruz 6 aylık bebeğim var benim onu banyoda yikarken elektrigim kesildi.faturalar kaynanamın üzerine olduğu için aboneliğimi iptal etmiş bebeğim soğuktan dondune yapacağımı bilmiyorum caresizim
Torununa bunu nasıl yapar ya...Maalesef öyle çocuğu soğuk suyla duruladim anneligimden utandım çenesi nasıl titredi bı gorseydin çok üzgünüm
Bu şekilde yazdığınız birinin evinde oturmaya devam mi edeceksiniz peki ?Mesaj attım ona elime düşersen korkup curusende kurtlansanda sana bakmiycam inşallah elime dusmezsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?