Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Sorsaydin ya ben anana hizmetcimiyim diye!

O kadar kolaysa ev isi yapmak bi zahmet kendi gidip yapsin anaciginin evininin temizligini

Daha ders almamış durumdan anlaşılan,sakın geri vites yapma,sen onların hizmetçisi değilsin.Yardım başka birşey hizmetçilik başka birşeydir.
Ailen senin yanında mı peki,nasıl bakıyorlar duruma ?

Hayır dönmedim sadece eşimle konuştuk
madem ev toplamakta bir şey yokmuş. akşam eve dönünce toplasın anasının evini.
seni resmen anasına hizmetçilik için almış. adam gayet açık söylüyor.
isteklerini kabul ettirmeden sakın dönme.
gittin de noldu tıpış tıpış geldin der daha çok baskı yaparlar. evden çıkmanın cezasını mutlaka ödetirler sana ana oğul.

Ya şu adam hala konuşuyor ya ben burda çıldırıyorum! Kusura bakma ama ne kadar bencil,anlayışsız,kıt beyinli bir adamla evlenmişsin konu sahibi! Hala söyleyecek cevabı var;2-3 merdivenmişmiş evi toplamakmışmış uykusuz kalmakmışmış yahu bu adam anası babası için o 2-3 merdiveni o midesini doldurmak dışında kaç kere çıkmış? Kaç kere doğum yapmışda uykusuz kalmış çocuk emzirip bakımını yapıp üzerine ırgat gibi kayınvalidesinin evinin işine koşmuş?? Dalga mı geçiyor bu adam, anasınıfı mı orası yemek yeyip uyku saatinde yatağına geçiyor! Evlendi bu adam, EV LEN Dİ. Ayrı evi ayrı düzeni olacak, anasından ayrı yemek yeyip başka koltukta oturunca afaroz edilmiyor dinden falan. Hiçbir sebebe gerek yok; ne ev işi meselesi ne çocuk doğurma kısmı, siz artık evlisiniz ve düzeniniz olmalı bitti ya bu kadar, evliliği beceremiyorsa girsin anasıyla babasının ortasına ord uyusun geceleri de yaşayıp gitsin..!

Isin zor sakin taviz verme adamdaki mantik degismez ailen gerekeni soylesin bence.Anasi hasta mi aciz mi niye sen yapacakmissin islerini?

yapılacak işin kolay yada zor olması önemli değil... senin özelin bile yok o evde... banyodan çıktın mı diye gelip kontrol eden bir kv var. oha!!!! eşin annesinden akıl alıp alıp seni arıyor..

eşin size gelsin, babanın da olduğu bir ortamda konuşup kesin çözüme ulaştırmadan evine dönme...

Doldurulma tamamlanmış.
O minnak ana kuzusu kocacığına başka yere taşınmadan (mümkünse kayınvalidene uzak annenlere yakın) eve dönmeyeceğini söyle.

isteklerin olmadan geri dönersen daha çok üstüne gelirler, ailen yanında nasıl olsa. sen bebeğin ile ilgilen..zaten eşinde kv'nin iyi dolduruşuna gelmiş, ev işlerini çok kolay birşey sanıyor. üstelik evliliğin anlamını da bilmiyor

Zaten dogumdan sonra kocalar iyice kendilerini bisey saniyor kv ler de oyle.Bir kadinin en zor zamanlarindan biri olan dogum sonrasi isler iyice sara sarpiyor bu kv ve kocalar yuzunden.Cocuk olunca bosanamaz deyip ezmeye calisan bir koca ve annesi.Sen sen ol sakin ola bebegim babasiz buyumesin duygusalligina kapilip o eve donme.Tavsiyem aileni bu ise karistir cogu zaman aile duymasin deriz ama bu durum farjkli bence ailen devreye girmeli.Ne kocan ne kv seni ezemeyeceklerini bilmeli ve mumkunse kv kisisi az yiyip bi hizmetci tutsun .Hasta olur aciz olur anlarim ama baska durumda senden is yapmani bekleyemez.Baban bunlari soylemeli onlara.

Kocana sen poz yap madem onun gibi, ayy sancım var ölüyorum hastanee diye bağır dur. Nabzına göre şerbet verin. Doğum yapmışsın ötesi var mı.

Bak ne güzel ailen de yanında. Evladının tadını çıkar, kocasızlıktan kimse ölmüyor ama bu bunalımla çocuğun da mahvolur

Kocam hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor yeter yeter diyor beni her zaman ikinci plana atıyorsun diyorum bi bebeğimiz var onu düşünmek zorundayız diyorum başımı ağrıttın diyor cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…