Evimde yiyecek hiç bişey yok bem mecbur inip çıkıyorum yoksa aç kalacam kaç defa söyledim kocama kek bisküvi alıp koydu eve dün akşamda çok kötü tartıştık hala ailesini savunuyor benim abarttığımı söylüyor eğer içime koysaydım herşeyi yaparmılım gelip gidermişim ev işlerde ne varki bi toplayacaksın diyor bütün anneler uykusız kalıyor hepsi yoruluyor bi tek sen öyle değilsin diyor sanki 2 km yürüyorsun 2 3 merdiven çıkıp ineceksin diyor diyorda diyor beni zerre kadar anlamıyor kendileri üste çıkıyorlar gerçekten beynim durmuş durumda şimdi
Daha ders almamış durumdan anlaşılan,sakın geri vites yapma,sen onların hizmetçisi değilsin.Yardım başka birşey hizmetçilik başka birşeydir.Evimde yiyecek hiç bişey yok bem mecbur inip çıkıyorum yoksa aç kalacam kaç defa söyledim kocama kek bisküvi alıp koydu eve dün akşamda çok kötü tartıştık hala ailesini savunuyor benim abarttığımı söylüyor eğer içime koysaydım herşeyi yaparmılım gelip gidermişim ev işlerde ne varki bi toplayacaksın diyor bütün anneler uykusız kalıyor hepsi yoruluyor bi tek sen öyle değilsin diyor sanki 2 km yürüyorsun 2 3 merdiven çıkıp ineceksin diyor diyorda diyor beni zerre kadar anlamıyor kendileri üste çıkıyorlar gerçekten beynim durmuş durumda şimdi
madem ev toplamakta bir şey yokmuş. akşam eve dönünce toplasın anasının evini.Hayır dönmedim sadece eşimle konuştuk
Ya şu adam hala konuşuyor ya ben burda çıldırıyorum! Kusura bakma ama ne kadar bencil,anlayışsız,kıt beyinli bir adamla evlenmişsin konu sahibi! Hala söyleyecek cevabı var;2-3 merdivenmişmiş evi toplamakmışmış uykusuz kalmakmışmış yahu bu adam anası babası için o 2-3 merdiveni o midesini doldurmak dışında kaç kere çıkmış? Kaç kere doğum yapmışda uykusuz kalmış çocuk emzirip bakımını yapıp üzerine ırgat gibi kayınvalidesinin evinin işine koşmuş?? Dalga mı geçiyor bu adam, anasınıfı mı orası yemek yeyip uyku saatinde yatağına geçiyor! Evlendi bu adam, EV LEN Dİ. Ayrı evi ayrı düzeni olacak, anasından ayrı yemek yeyip başka koltukta oturunca afaroz edilmiyor dinden falan. Hiçbir sebebe gerek yok; ne ev işi meselesi ne çocuk doğurma kısmı, siz artık evlisiniz ve düzeniniz olmalı bitti ya bu kadar, evliliği beceremiyorsa girsin anasıyla babasının ortasına ord uyusun geceleri de yaşayıp gitsin..!Evimde yiyecek hiç bişey yok bem mecbur inip çıkıyorum yoksa aç kalacam kaç defa söyledim kocama kek bisküvi alıp koydu eve dün akşamda çok kötü tartıştık hala ailesini savunuyor benim abarttığımı söylüyor eğer içime koysaydım herşeyi yaparmılım gelip gidermişim ev işlerde ne varki bi toplayacaksın diyor bütün anneler uykusız kalıyor hepsi yoruluyor bi tek sen öyle değilsin diyor sanki 2 km yürüyorsun 2 3 merdiven çıkıp ineceksin diyor diyorda diyor beni zerre kadar anlamıyor kendileri üste çıkıyorlar gerçekten beynim durmuş durumda şimdi
Ne diye evlenmiş madem. Sabahtan akşama beraber oturmayinca bırakmış mı oluyosunuz? Allah akıl fikir versinKocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Evimde yiyecek hiç bişey yok bem mecbur inip çıkıyorum yoksa aç kalacam kaç defa söyledim kocama kek bisküvi alıp koydu eve dün akşamda çok kötü tartıştık hala ailesini savunuyor benim abarttığımı söylüyor eğer içime koysaydım herşeyi yaparmılım gelip gidermişim ev işlerde ne varki bi toplayacaksın diyor bütün anneler uykusız kalıyor hepsi yoruluyor bi tek sen öyle değilsin diyor sanki 2 km yürüyorsun 2 3 merdiven çıkıp ineceksin diyor diyorda diyor beni zerre kadar anlamıyor kendileri üste çıkıyorlar gerçekten beynim durmuş durumda şimdi
Bak ne güzel ailen de yanında. Evladının tadını çıkar, kocasızlıktan kimse ölmüyor ama bu bunalımla çocuğun da mahvolurKv Babamlara gidiyorum dedim elimdeki valizlere baktı kocan biliyor mu dedi biliyor biliyor dedim bebeğimi alıp sevmek istedi araba bekliyor dedim gittim ailem benim yanımdalar babam biri bişey dedimi diye soruyor kimse sana ağzını açıp bişey diyemez diyor öyle öyle iki gün geçti bende bebeğimle ilgileniyorum o kadından uzaklaşmak bana iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?