- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Valla zamanla ögreniyorsun inceden laf carpmayı ki senin kv baya hızlı öğreticek gibiSenden ögrenecegim çok şey var gibi geldi şu an
Anladim inceden laf sokulacak altta kalinmayacak , nişanliya anne kötülenmeyecek , demogoji yapilacak , magduru oynayacagim . Kv gibi ikiyüzlu olacagim özetle.Valla zamanla ögreniyorsun inceden laf carpmayı ki senin kv baya hızlı öğreticek gibi
Eş adayınada asla annesini kötüleme sadece seni kırmıs gibi davran annen beni böyle diyerek cok üzdü bana böyle dedi ben gercekten böylemiyim sende beni böyle mi görüyorsun vs tarzı konus
Sanki kendinde bi kusur varmısta hani senmi göremiyorsun tarzı vicdan yapsın :)
Yoksa direk annesini savunmaya gecer
İmkanın varsada aynı sehirde yasamamak icin diret derim yoksa gercekten dertsiz basına dert alıcaksın gibi
iyi de değer mi zamanına,enerjine,sana annesine değer verdiği kadar değer vermeyen bir adama ???Anladim inceden laf sokulacak altta kalinmayacak , nişanliya anne kötülenmeyecek , demogoji yapilacak , magduru oynayacagim . Kv gibi ikiyüzlu olacagim özetle.
MalesefAnladim inceden laf sokulacak altta kalinmayacak , nişanliya anne kötülenmeyecek , demogoji yapilacak , magduru oynayacagim . Kv gibi ikiyüzlu olacagim özetle.
Geçen onca zamani , kurulan hayalleri, planlari ; sevgiyi vb kisaca bunca zaman verdigim emegi bir çirpida hiç mücadele etmeden kv ye teslim mi edeyim, peki buna yazik degil mi ? Içten içe farkinda oldugum dogrudur . Degisen bir şey görme istegim var degısır mi meçhul . Düzelmeyecegini anladigimda elimden geleni yaptim yapabilecegim bir şey kalmamisti , beni hak etmemisti , benim icin bir şey yapmadi sadece izledi degmezdi bir ömru heba etmeme diyebilmem bana sonraki süreçte teselli olacak belki de .iyi de değer mi zamanına,enerjine,sana annesine değer verdiği kadar değer vermeyen bir adama ???
Çok açıksözlü olacağım belki ama ayrılmalısın bu işin hiç oluru yok sende içten içe farkındasın zaten
iyi ama bu senin kaynananla ya da görümcelerinle ya da nişanlınla arandaki bir yarış değil ki bu senin hayatın sadece bir tane olan ve ne zaman sona ereceğini bilmediğin bir hayat.Tabiki elinden geleni yapıp vicdanın rahat şekilde benden bu kadar diyebilmelisin ama nişanlının daha şimdiden böyle körlemesine annesini savunması,hiç suçlu görmemesi seni susturmaya,sindirmeye başlaması bazı şeylerin ön fragmanı değilse nedir? Hani bu noktadan senin hayal ettiğin hiç karışılmaması noktasına ne kadar sürede gidersin gidebilir misin?Geçen onca zamani , kurulan hayalleri, planlari ; sevgiyi vb kisaca bunca zaman verdigim emegi bir çirpida hiç mücadele etmeden kv ye teslim mi edeyim, peki buna yazik degil mi ? Içten içe farkinda oldugum dogrudur . Degisen bir şey görme istegim var degısır mi meçhul . Düzelmeyecegini anladigimda elimden geleni yaptim yapabilecegim bir şey kalmamisti , beni hak etmemisti , benim icin bir şey yapmadi sadece izledi degmezdi bir ömru heba etmeme diyebilmem bana sonraki süreçte teselli olacak belki de .
Sorun şurda ki çok tatsız şeyler yaşandı ve iki ailede bir araya gelmeyi şuanda kesinlikle istemiyor bu yüzden söylediğiniz pek mümkün değilO aile size gelecek. Sizi tekrar isteyecek. Öyle gideceksiniz. Yoksa asla evet demeyin. Nişanlı bugün siler yarın ekler. Sizedd gidip eş öpmek düşer. Gelsin ailesi öyle barışın.
Sorun şu kiO aile size gelecek. Sizi tekrar isteyecek. Öyle gideceksiniz. Yoksa asla evet demeyin. Nişanlı bugün siler yarın ekler. Sizedd gidip eş öpmek düşer. Gelsin ailesi öyle barışın.
Çok tatsız şeyler yaşandı bu imkansız iki ailede bu işte diretirsek bizi reddediyorO aile size gelecek. Sizi tekrar isteyecek. Öyle gideceksiniz. Yoksa asla evet demeyin. Nişanlı bugün siler yarın ekler. Sizedd gidip eş öpmek düşer. Gelsin ailesi öyle barışın.
Çok uzun sürecege benzemiyor kv bir şey yapacak illaki. Iste o zaman nişanlim ne tepki verecek bunu görmek istiyorum ilkinde sustu bunda da susacak mi bilmek istiyorum degişmeyecegini anlayayim böylece. Ona harcadigim çok zaman var biraz daha harcasam pek bir şey kaybetmem bence. Düzelirdi belki diye pişman olacagima hayatimdan biraz daha gitmesine izin vermek daha dogru geliyor.iyi ama bu senin kaynananla ya da görümcelerinle ya da nişanlınla arandaki bir yarış değil ki bu senin hayatın sadece bir tane olan ve ne zaman sona ereceğini bilmediğin bir hayat.Tabiki elinden geleni yapıp vicdanın rahat şekilde benden bu kadar diyebilmelisin ama nişanlının daha şimdiden böyle körlemesine annesini savunması,hiç suçlu görmemesi seni susturmaya,sindirmeye başlaması bazı şeylerin ön fragmanı değilse nedir? Hani bu noktadan senin hayal ettiğin hiç karışılmaması noktasına ne kadar sürede gidersin gidebilir misin?
Bazen çıldırmamak elde degil. Bi kv kaç kisinin hayatini etkiliyor . Allah sabir versin .Sorun şurda ki çok tatsız şeyler yaşandı ve iki ailede bir araya gelmeyi şuanda kesinlikle istemiyor bu yüzden söylediğiniz pek mümkün değil
Konuyu okuduysaniz sebebini yazdim . Çok sinirlenmiştim kendimi kontrol edemem diye sustum. O an düsünemedim ne olursa olsun diye .kadinin tavri yenilir yutulur cinsten degil.
neden tepki gostermiyorsunuz?
illa saygisiz bir tepki olmasina gerek yok,
kadin eltin sizin gibi gezmezdi, dinibutundu vs vs dediginde nasil o gun hic bir sey olmamis gibi devam ediyor ben sasirdim.
bir diyecegin varsa buyur ogluna soyle deyin en azindan.
Konuyu okuduysaniz sebebini yazdim . Çok sinirlenmiştim kendimi kontrol edemem diye sustum. O an düsünemedim ne olursa olsun diye .
Benim dediğim olur diyor sana. Ayrıca seni istemiyor. Bence kendi belirledigin bir tarih te yap. Onun dediğini dinlemeTecrübe işte duymak istedigim bu tecrübeler. Bir şey sorayim size kv dugunu haziranda yapacagini söylemisti aylar evvel biz temmuz olsun dedik güya dügun tarihi belirlenip hazirliklar baslayacakti kv dügünü bilinmeyen bir tarihe erteledi ( ki o ertelemese de ben erteleyecektim babamla konusmustum ertelenecekti zaten ) . Kv nin erteleme sebebi işleri varmis bu isin detayini bilmiyoruz bahane besbelli. Sebebi ne olabilir bu ertelemenin. bana da laf sokma açilisi yaptigini da göz onune alirsak. .
Bir çok kisi ayrilmamin dogru oldugunu söyluyor bu mesajiniz rutini bozdu teşekkur ederim.Benim dediğim olur diyor sana. Ayrıca seni istemiyor. Bence kendi belirledigin bir tarih te yap. Onun dediğini dinleme
Ben ayrılma fikrine katılmıyorumBir çok kisi ayrilmamin dogru oldugunu söyluyor bu mesajiniz rutini bozdu teşekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?