- 29 Mart 2019
- 7
- 9
- 16
- 31
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Şakın ha susma şakın daha 20 gün önce bu kayınvalide faktörü nişan atmama sebep oldu ve ne olduysa sustuğumdan dolayı oldu .Fazla yüzgöz olmak istemiyorum . Zaten karakterini çözdügüm için samimi olmak gibi bir niyetim de yok . Susuyorum diye üstüme gelir diye de düsunuyorum. Nisanlimin ne kadar etkili olacagini bilemiyorum ama çok da etki beklemiyorum .
Samdan o kadar güzel özetlemişsin ki kizimizin yaşayacaklarini.Keşke evlenmeden önce bu foruma konu açsaydim sizin gibi tecrübeli arkadaşlarim sayesinde evlenmez ve su an boşaniyor olmazdim.adam sana bütün sinyalleri vermis. okuyamiyosun
şimdi sen uzaksin sen tatlisin, evlenince ailesi tatlı gelecek. aramada sorun yasiyosa acmaz telefonu. bi sorun varsa mesaj atin diye mesaj atar ona bile luzumsuzsa cevap vermez.
cehennem is loiding senin icin. erkekler genelde anneleri seytan olsa kanadı kırık bi melek o, sen ona bakma aslinda cok iyidir der. ve senden söylediği tarz beklentileri varsa hep sus yut idare et demektir bu. o annesiyle tartışır ama sen hakliyim bile deme ister.
nisanliyken durumu tartip bicmen lazim. idare edersen anlayamazsin. bana nişanlın sağlam duracak gibi gelmedi
Peki sizce nasil bi yol izlemeliyim ,başinizdan gecmis tecrubenizden istifade etmek isterim..
Anlayacak bir kadin olsa zaten konuşurum. Oglu aylardir ugrasiyor her aradiginda ayni cevabi aliyor ama kadin vazgecmiyor . Beni mi dinleyecek sanmam aksine bana ayar vermeye çalişti diyecek konusacak da konuşacak. Ben ona kibar da olsam kaba da olsam akibetim ayni . Nişanlini araci yapma demissiniz nişanlima ne diyecegini nasil anlatacagini bilmiyorum ki. Nişanlimin gećmişinde bir nişanlilik var kaynanam yüzünden ayrilmislar anlattiklarindan belli ama kaynanam kizla annesine yapmis yapacagini kiz atmis nişani. Daha sonra bi kizla sevgili olmus kaynanam onu da istememis benimki inat etmiş ben istiyorum diye ama kaynanam kizin annesiyle konusmus ondan sonra olan olmus o kiz da ayrilmiş . Biz sevgiliyken tanismadik ailesiyle zaten ,evlilige karardan sonra tanistik sonra söz nişan vs işte . Simdi benle ugrasiyor ama beni seviyormus istiyormus falan filan. Hikaye.. bu kadinla sakince ne konuşabilirim konussam da anlar mi ?. Baktim herkes havliyor kimse beni duymuyordu, ben de olanca gücümle havlamaya basladim misali olacagim gibi geliyorhangisi için gerekiyorsa, gerekiyorsa aynı anda ikisinede...yani nişanlını aracı yapma, ayrıca hazır cevap ol, istemediğin durumları anında çöz...
Samdan o kadar güzel özetlemişsin ki kizimizin yaşayacaklarini.Keşke evlenmeden önce bu foruma konu açsaydim sizin gibi tecrübeli arkadaşlarim sayesinde evlenmez ve su an boşaniyor olmazdim.
Cahil olmasaydi zaten bi sorun olmazdi ortada . Görmezden geldikce ustume gelirse ne yapacagimSiz ona hiçbir şey anlatamazsınız. Anlamaz... kadın ne yazık ki çok cahil. Onu görmezden geleceksiniz.
Devam edecegini bildigim için yorumlariniza açigim tecrübesi olan ve olmayan herkesten fikir almak dogru geliyor şu an.
Mesafe,mesafe,mesafe.P
Zindan edecek anladim da . En az hasarla nasil atlatilir öneriniz var mi ?
Anlayacak bir kadin olsa zaten konuşurum. Oglu aylardir ugrasiyor her aradiginda ayni cevabi aliyor ama kadin vazgecmiyor . Beni mi dinleyecek sanmam aksine bana ayar vermeye çalişti diyecek konusacak da konuşacak. Ben ona kibar da olsam kaba da olsam akibetim ayni . Nişanlini araci yapma demissiniz nişanlima ne diyecegini nasil anlatacagini bilmiyorum ki. Nişanlimin gećmişinde bir nişanlilik var kaynanam yüzünden ayrilmislar anlattiklarindan belli ama kaynanam kizla annesine yapmis yapacagini kiz atmis nişani. Daha sonra bi kizla sevgili olmus kaynanam onu da istememis benimki inat etmiş ben istiyorum diye ama kaynanam kizin annesiyle konusmus ondan sonra olan olmus o kiz da ayrilmiş . Biz sevgiliyken tanismadik ailesiyle zaten ,evlilige karardan sonra tanistik sonra söz nişan vs işte . Simdi benle ugrasiyor ama beni seviyormus istiyormus falan filan. Hikaye.. bu kadinla sakince ne konuşabilirim konussam da anlar mi ?. Baktim herkes havliyor kimse beni duymuyordu, ben de olanca gücümle havlamaya basladim misali olacagim gibi geliyor
Sağol canım benim o kadar kötü şeyler yasatti ki kaynanam bana hep düzelir dedim alttan aldim mesafe koydum ama olmadi.küçücük bebeğimle kaldim şükür ailem arkamda destek oluyorlar.Bundan sonra evladim icin yaşarim kesinlikle evlenmem.yuvami yiktilar onlarda huzur bulamasinlar evladimin ahi yeter onlaracanım bunlar hep yediğimiz kaziklarin dışa vurumu işte. yuvanın dağılmasına çok üzüldüm Allah içini ferahlatsin. ama olmayacak insanlara yıllarını harcamamak lazim işte.
inşallah bundan sonra hayatin çok güzel olur ve kadir kıymet bilen es ve aile ile karsilasirsin.
o yuva yikanlarin da iki yakasi bi araya gelmesin. huzur yüzü gormesinler. senle beraber ailenin de icini yaktilar. kimsenin ahi kimsede kalmaz sen artık yoluna bak inşallah hersey çok güzel olacak.
Sizi üzmeyecekse detay verir misiniz tam olarak ayrilmanizin sebebi ne oldu ?Şakın ha susma şakın daha 20 gün önce bu kayınvalide faktörü nişan atmama sebep oldu ve ne olduysa sustuğumdan dolayı oldu .
Farkında değilsiniz ama nişanliniz şuan da annem de annem diyor. Sizin onlara saygılı olup cevap vermemenizi bekliyor. Ben buradan okuduğum konulardan şunu çıkarıyorum maalesef sizin sonunuz iyi gözükmüyor.Ben daha yolun başindayim şu an ve yaşayacagimdan hiç emin degilim. Nişanlim dedigini yapar bana verdigi sözleri tutarsa bir sorun yaşamayiz gibi ama kaynana yine bir şekilde mudahele eder onu da cekebilirim eşim yanimda ne de olsa . Ama nişanlim evlenince annem de annem diye beni annesinin önüne atarsa o zaman kiyamet kopar işte ben buna gelemem. Vakit de çok gelir dimine yapacagina.simdiden emin olabilseydim.
Sağol canım benim o kadar kötü şeyler yasatti ki kaynanam bana hep düzelir dedim alttan aldim mesafe koydum ama olmadi.küçücük bebeğimle kaldim şükür ailem arkamda destek oluyorlar.Bundan sonra evladim icin yaşarim kesinlikle evlenmem.yuvami yiktilar onlarda huzur bulamasinlar evladimin ahi yeter onlara
İyi dileklerin için sagol canim.Şükür iyi bir işim var ailemin de maddi durumu iyi.bundan sonra evladimi büyütüp yoluma devam edeceğim.bir de genç kizlarimizi böyle kaynanalarin nasil yuva yıktıklarını anlatip en azindan onlarin evliliği yıkılmasın diye deneyimlerimi anlatacağim.çok üzüldüm canım bebise, ama dag gibi annesi var onun. çok şükür ailen de sahip çıkmış size. bundan sonra güzel olur inşallah hayatınız.
isin falan var mıydı peki. gecinebilecek durumda mısın.
Ben de bazen laf söylüyorum da bu konu da bir şey söyleyemedim biliyordum bu konuda kaynanamla muhatap olursam cok sinirliydim agzimdan cikani kulagim duymazdi ve sonu gelmezdi . Nişanlima da iyi niyetle söylenmiş degil öyle olsaydi çok farkli bir uslup kullanirdi burdaki terbiye ve ahlak kiyaslamasinda bana hakaret ediliyor dedim . Annem ileri görüslü bir insa n böyle seylere karismazdi ama ne düsundu o anda aklini çözemiyorum ben onunla konusurum uyaririm bir daha olmaz diyor . Az önce telde konustuk annesi evde degilmis gelince konusacakmis.Ben çok tecrübeli değilim aslında :) Sadece burayı yi takip ederim ve tüm konularda gördüğüm erkek aileye düşkünse, kaynana da kötü niyetli ise eyvah eyvah, kadın ne kadar alttan da alsa o evlilik bitiyor maalesef. O büyük aşkla evlenen tüm kadınlarında tek söylediği bilsem evlenir miydim hiç.
Bazı adamlar evlenmeden önce kendini saklayabiliyor ama sizin nişanlınız kendini hiç saklamamış. Sen bir şey söyleme demiş. Bir de iyi niyetle söylemiştir demiş, pardon da siz orada hiç bir şey demediniz mi? Eltin gezmezdi ahlaklı terbiyeli idi derken, bana sen geziyorsun terbiyesiz ahlaksızsın diyor, bunun nesi iyi niyet söyler misin, ayrıca yabancı ile mi geziyorum senle geziyorum demeniz gerekmez miydi?
Bence gerekirdi, ben derdim, belki de ben fevriyimdir bilemiyorum.
Kaynananıza pes zaten, ayrı şehirlerdesiniz, ne kadar gezebilirsiniz ki, hem nişanlılık gezmek birbirini tanımak için var, buna bile laf ediyor. Siz bu kadar naif, nişanlınız bu kadar pasif, bu kaynana bu kadar fesat olduğu müddetçe sizi çiğ çiğ yer bence. Siz sakin bir şekilde hiçbir sinir ibaresi göstermeden herkese haddini bildirin. Ben öyle yapıyorum, gayet sakince öyle bir laf söylüyorum ki, karşı tarafa kal geliyor :)
İyi dileklerin için sagol canim.Şükür iyi bir işim var ailemin de maddi durumu iyi.bundan sonra evladimi büyütüp yoluma devam edeceğim.bir de genç kizlarimizi böyle kaynanalarin nasil yuva yıktıklarını anlatip en azindan onlarin evliliği yıkılmasın diye deneyimlerimi anlatacağim.
Ne desem bilemedim. Sanirim kayinvalide sebebi ile ayrildiniz. Allah kolaylik ve sabir versin insallah bundan sonraki hayatinizda haketmediginiz şeyleri yaşamak durumunda kalmaz huzuru bulursunuz . Dualarim sizinle. Ben de insallah en dogru karari veririm.Samdan o kadar güzel özetlemişsin ki kizimizin yaşayacaklarini.Keşke evlenmeden önce bu foruma konu açsaydim sizin gibi tecrübeli arkadaşlarim sayesinde evlenmez ve su an boşaniyor olmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?