Kaynanam !

Bunu bir arkadaşim daha söylemişti cok merak ediyorlar madem senin yanindayken degil operasyondayken kursunlarin muhatabiyken merak etsinler diye . Onlar beni kursundan daha tehlikeli görüyorlar nedense.

işte bu ben annemi karşıma alamam. topu bana at göğsümde yumusaticam. gerekirse yalan yanlis soyler saklabanlik yapar annemin gönlünü alırım.
evlenince sorunlar olursa da senden beklentim + sonsuz anenmden beklentim 0 olacak demek. ve anenme asla kötü bisey diyemezsin hakkini savunamazsin laf soyleyemezsin demek.

bakın size yasamaniz muhtemel bi sorun yazicam dikkatli okuyun lütfen.

evlendiniz zaman geçti... ama kavgayla ama isteyerek esiniz operasyona gittiği için siz kvde de kaldiniz. kaldığınız süre içinde herseyinize karışıp laf söylediği için kırıldıniz. hatta eltinizden duydunuz ki kv arkanizdan konusuyo. o evde durmak istemediniz esinize tartışma olmasin operasyonda diye yansitmak istemediniz. eve gecmek istediğinizi söylediğiniz icin araniz bozuldu....
en son mecbur kalip durumu anlattiniz. bu arada kv de oğluna aglayarak farklı şekilde anlattı. esiniz de o benim annem diye size carladi.... yani düşebileceginiz durumu göz önüne alın.

insam yeri geliyo kendi hayatinda anne babasini söz sahibi etmiyo kv kp kim ki???

Ben daha yolun başindayim şu an ve yaşayacagimdan hiç emin degilim. Nişanlim dedigini yapar bana verdigi sözleri tutarsa bir sorun yaşamayiz gibi ama kaynana yine bir şekilde mudahele eder onu da cekebilirim eşim yanimda ne de olsa . Ama nişanlim evlenince annem de annem diye beni annesinin önüne atarsa o zaman kiyamet kopar işte ben buna gelemem. Vakit de çok gelir dimi ne yapacagina.simdiden emin olabilseydim.

Onlar öyle kuzum seni kızdırmak için elti ile kıyas yapıyor kendince . Halbuki iyi olsa sende ona iyi olursun geçinip gidilir , seni sevmesi için dualar falan olur ya istersen onları oku
Kim ister ki eşinin annesi ile kötü olmayi , kendiler başlatiyorlar . Benim kendine ailesine bir saygisizligim olmadi ,oglu beni seviyor ,ben onu seviyorum az görüşmek disinda sorunumuz yok. Bu anneler ne istiyor ya gereksizk sorun cikarmasalar hic sorun olmayacak aslinda . Ya vedud iyi geliyor diye biliyorum bunu okuyayim insallah.

Ailesi kapalı mı ? Belki yanlış bi şey yaparsınız diye mi korkuyor anlamadım ki onu dA ilgilendirmez. Namus bekçisi mi?
Hey Allahım. Allah yardımcın olsun bacı

Senin istedigin olsun diyorlar zaten. Alip vermede skinti yok ne istersen o olsun kaynanam hep bu modda yasiyor. Ama nişanlimla başbaşa mi kaldim bi çift laf mi konustuk bakip gülüstük mü dişari mi ciktik kaynanam dayanamiyor. Geleneksel mutfak konusmamiz bize geldiklerinde hep ordayiz kaynanam da surekli iceri çagirirdi nişanlimi önceden. Son geldiginde konu acarken yazdiklarimi yasadik iste bir suru laf yedim.

Foto cekinmemek ve el ele tutusmamak edepmiymişş şaka gbi bir kdın

Peki sizce nasil bi yol izlemeliyim ,başinizdan gecmis tecrubenizden istifade etmek isterim..

evlenmeden ciddi bir konuşma yap kendisine, saygı çerçevesinde...

Ailesi kapalı mı ? Belki yanlış bi şey yaparsınız diye mi korkuyor anlamadım ki onu dA ilgilendirmez. Namus bekçisi mi?
Hey Allahım. Allah yardımcın olsun bacı
Annesinin derdi el tutmak degil bize rahat vermemek . Kapisi acik olan bir mutfakta durmamizdan bile rahatsiz . Hadi basbasa kalmamiza gunah diyor telefonda konusmamiza bile karisiyor ne konusuyormuşuz bu kadar.

hah işte beklediğim laf bana bırak diyorsa asla onları suçlu görmeyecek
ben konuşurum vs vs diyecek ama konuşmayacak ve illaki patlama noktasına geleceksin
Ben de tam da bundan korkuyorum işte. Konusmazsa kaynanam durmaz , o durmazsa ben patlarim ve bir daha nasil toparlariz bilmem.

Saygisizligi birak kenara. Sakin altda kalma. Cat cat savun kendini
Kendine karistirma. Oglunun sana duskunlugunun farkinda,evlenince bizden cok karisina ilgili alakali olacak diye kiskanmis simdiden yol yapiyor. En azindan nişanlın biseylerin farkinda. Sessiz sakin kalip onlara istediklerini verme

Bakın siz söylüyorsunuz. O kadın da o pasif oğlu da çekilecek dert değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…