Evet her şeye rağmen söylemek istiyorum eşim çok değerli bir insan onun için tabularımı yıkmak istiyorum ama nasıl dicem alışmadığım içinBen abartıldığını düşünüyorum bu anne mevzusunun. Şahsen kayınvalideme anne demek benim anneme karşı bi saygısızlık değil. Onun yerine koymakta değil. çok çok yakın olduğumuz arkadaslarımızın annelerine dahi anne diye hitap eden insanlar var. Eşinin hatrı için soyle ne olacak ? Bak eşin diyormuş sende soyleyebilirsin
Bir kaç kere ortamda bende demiştim eskidenBende 6 yıldır mecbur kalmadığım sürece anne demiyorum hatta diyemiyorum sizli bizli konuşuyorum dışarıda yada bir ortamda sesleneceksem anne diyorum
Bende bu düşünce ile diyorum. Kendi annem gibi gordugumden degil.Bir sıfat olarak anne diyin... Hani doğurmuş anne olmuş ya, o bir anne diye düşünün... Kendi anneniz değil yani... Bende işe yaradı.
Ama kayınvalidem gerçekten sinsi yüzü asık bana karşı bir türlü yaranamıyorum kaynatam öyle değilBende bu düşünce ile diyorum. Kendi annem gibi gordugumden degil.
Konu sahibi kayinpedere baba deyip kayinvalideye anne dememek tuhaf bence
Basta anne dıyemıyorsan mesela ilk önce adı atıyorum Ayşe olsun. Ayşe anne de. Sonra zamanla ayseyi bırak sadece anneye çevirirsin. Eşin emin ol mutlu olacaktır değer benceEvet her şeye rağmen söylemek istiyorum eşim çok değerli bir insan onun için tabularımı yıkmak istiyorum ama nasıl dicem alışmadığım için
evet ama öyle soğuttu ki kendinden anlatamamAnnem hep der ki; Arap eli opmekle ağız kararmaz sevmeyebilirsiniz ama demediginizde kadın size içten içe üzülüyor ya da hirslaniyor olabilir ama 4 yıl olmuş artık böyle bir beklentisi kalmamıştır heralde.
Denerim canımBasta anne dıyemıyorsan mesela ilk önce adı atıyorum Ayşe olsun. Ayşe anne de. Sonra zamanla ayseyi bırak sadece anneye çevirirsin. Eşin emin ol mutlu olacaktır değer bence
Sevmek zorunda değilsiniz ama esiniz icin saygi duyun. Herkesinki dort dortluk degil elbetteAma kayınvalidem gerçekten sinsi yüzü asık bana karşı bir türlü yaranamıyorum kaynatam öyle değil
Dediğim zaman iyi olur umarım kibri bırakırBi kere anne diyin baktiniz dilinizden, dudaklarinzdan birsey eksilmiyo demeye devam edersinz.
İşte diğer gelin benim on katım çekmiş ama diyor bende diyorum ki acaba demediğim için mi böyleBiz diyoruzda noluyor, keske demeseydim. Öz anne can kan değil ki niye denilsin. Boşver demediğin daha iyi
Birakmasa bile siz diyin bence zmaanla aranizdaki buzlarda erir. Onunda hosuna gidegine eminimDediğim zaman iyi olur umarım kibri bırakır
Ben diyemiyorumKötü insanlar değiller ama kaynanama anne demekten kayınbabama baba demekten nefret ediyorum...
İnşallahBirakmasa bile siz diyin bence zmaanla aranizdaki buzlarda erir. Onunda hosuna gidegine eminim
Desende ayni demesende ayni inan birşey değişmez hic söyleme bile o sıfatı haketmeyen insana bosverİşte diğer gelin benim on katım çekmiş ama diyor bende diyorum ki acaba demediğim için mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?