- 6 Şubat 2016
- 123
- 39
- 13
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
inanın eften püften değil inanın ben bi aylık gelinken kaynatam olucak adamın küfürlerine maruz kalıp evden .iktir ol çakal deyip kovuldum! suçum olaydı gam yemezdim kaynanamın hakaretlerine uğradım nerden başımıza sardık bu belayı dedikleri...küfürleri...aramız biraz iyi olunca bana eşime baktığı kızları anlatmaları...ya ağlıyorum sinirimden 5 aylık bebeğim var
genede bende hata !bunca olay üzerine genede baktım onlara bir yıl! ben anama babama bukadar hizmet hürmet etmedim yemin ederim sessiz sakinde biriyim cvp vermem büyüğümehamilelikte karnım burnumda doğuma gttiğim gün koca tencere dolma sardırdı kaynanam olucak kadın allahından bulsun ne diyeyim o evi süpür temizle 3 öğün yemeklerini yap!!millet hamile kalır bacaklarını uzatır dinlenir bense köle gibi çalışıyordum o evde bu arada bir yıl birlik oturdum malesef
eşim aslında benim yanımda ama ben onlarla konuşmak istemiyorum dedikçe konuşturyo ve ailesine sımsıkı bağlı şöyleki o ailede ana babacı en çok bi benim eşim gerisi bayramdan bayrama görüşür ve en çok hakaretlere uğrayan haksızlık yapılan da benim
Bence küçük şeyleri abartmışsınız. Daha neler neler oluyor. Böyle nefret ediyorum falan diyecek kadar birşey göremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?