kaynanama kanım ısınmıyo hiçç :(

uyusundabuyusunboncuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
123
39
13
öyle nefret ediyorum ki anlatamam ... sevmeye çalıştım ama yaptıklarından dolayı öyle bi uzaklaştım ki eşimde biliyo bunları söyledim sevmediğimi !! buraya geldiğimde kimsenin kötü olduğuna inanmıyordum ama yaşattıklarından sonra iyi olduklarına inanmıyorum sevemiyorum dedim ! hak veriyo bana ama annesi sonuçta ne yapsın ...
tlfda konuşuyo kadın geline slm söyle diyo,benm kocamda dur veriyorum al konuş deyip emri vaki yapıyo tlf elime tutuşturuyo küplere biniyorum normalde nişanlıyken beni ararlar doğum günümü kutlarlardı ama bu sene sadece eşimi aradı doğum gününü kutladı,kaldıki eşimle doğum günlerimiz 2 gün arayladır.önce benim kutluyoruz,kadın aradı 2 gün sonra,oğlum doğum günün kutlu olsun dedi sonra durdu durdu gelininde dedi varyaa sinir ediyo beni bu anlattığım devede kulak yaa eşim aramız iyi olsun istiyo ama artık olmaz ya nefret ediyorum işte elime düşmesinler kapıma gelmesinler diye dualr ediyorum anlatsam dersinizki çok uzun işte anca filmlerde olur sanırdım benim psikolojimi dengemi yerle bir ettiler
düğüne bi gün kala eşim ailemi alıp yemeğe götürdü memleketler uzak bi hafta öncesi düğüne gitmişiz ailem bir yer bilmiyor sıkılıyorlar diye gezdirdi vs..eve geldik hepsinde bi laf bi ima,kaynanam herkesin içinde diyor yedinizmi yemek güzelmiydi,kaynım laf sokuyo ben karımı götürcektim gezdirmeye siz gitmişsiniz diyo eşim kıpkırmızı oluyo ben anneme bakıyorum annem bana ... keşke o an bitseydi bu iş !! kaynanam bana bohça yapmadı bende yapmadım ama baktımki bekliyo sandıktan çıkardım 2 yazma 2 çetik bi tanede kadife düz havlu.kadın suratını bi düşürdü bu havlu sade dedi yaaa bende sade seviyorum hepsi öyle bendekilerin dedim çok sinirlendim yaa eee dedi eltilerinede hazırladınmı bende dedim onlar bana bişey yapmadı onlara niye vereyim iğnemi görmüşüm onlardan takı bile takmadılar ...
takı zamanı aileler arazi oldu ne kaynanam ne kaynatam offfffff kimse takmadı takmadıkları gibi altınlarım eksikti düşünün ....
düğün gecesi görümcem kaynanama demiş anne kardeşime söyle altınları versin hemen borcumu ödeyim yaa varya utanmazlar bukadar da olurmu yaa !

bu anlattıklarının hiç biri kocanla alakalı değil bence sen en güzel cevabı kocanla mutlu olarak verebilirsin, bohçaymış falan o kadar gereksiz şeylerki...
sanırım mümkün olduğunca az görüşmeniz lazım, tabii kocanın da sana emrivaki yapmaması lazım, sana laf soktuklarında iki kat misliyle cevap ver, biraz pislik yapmak gerekiyo bazen hep susarsan üstüne gelirler tabii

Yapmasınlar ,herşey bohça falan değil
Düğün öncesine gelelim netice eşin aileni ağırladımı yemeğe götürdümü evet
E peki şuan eşiniz size iyimi evet ozaman boşverin ailesini
Zaten sizde kv gerekli cevapları veriyorsunuz
Sorun eşinizin iletişde iken sadece telde emrivaki yapıp vermesi
Onuda bence halledebilirsiniz

bebeğim oldu kırklıyken anneme geçtik,kaynım ameliyat olduğu için kaynanamda peşimize takıldı,gece yarısı ist.indik direkt kaynıma geçtik,sabah oldu öğle oldu gelin yengemiz halen yatıyo acıktık,bebeğimi emziriyorum karnım aç vs..kaynana dedi sen geç mutfağa hazırla neyse bebeği verdim baksın diye geçtim mutfağa nerde ne var ne bileyim,tedirginde oluyorum bi başkasından izinsiz mutfağa giriyorum yengeyle samimiyet muhabbetimde yok,girdik kaynımın büyük oğluyla mutfağa şekeri tuzu sora sora hazırladım bişeyler sofrayıda kurdum o sırada abi ekmek almaya dışarı çıktı .... kaynanam demesinmi git yengeni çağır abin kızar karımı çağırmadılar demesin laaaaaaaaaaaaaaaaannn deli olucam lohusa lohusa misafir gitmişim kadın yatağından kalkmıyo ben hazırlamışım kurmuşum sofrayı bi de davet edicekmişim abi3.ye evli bu son karısıda yabancı uyruklu,oğluyla hazırladım dediğim ilk karısından olan oğlu dedim oğlan çağırsın ben niye çağırıyorum bukadar hazırlamışım ayıp değilmi o kalksın yataktan.kaynanam dedi abin kzar sonra sen genede git çağır !! benim saf kocamda demesinmi git çağır ayıp olmasın!! gitttim yaa gitttim kadını çağırdım sofraya içerden bi de seslenmesinmi ben tokum canım siz yiyin ya varya şeytan diyo sık boğazlarını
kadın sofraya sonradan bi geldi memeler fora sütyensiz yaaa sofradayız kadın pislik ben kendi halimden utandımm kaynanayada bunlar layık böylesi layık böylelerini baş tacı yapıyolar!!! o evden nasıl çıktım anlamadım ama kocama demediğimi bırakmadım daha görüşmek istemiyorum sen nasıl erkeksin ben utandım o durumdan dedim hepsinden nefret ediyorum nefretttttt

Bakın siz böyle küçük şeyleri kafanıza takarsanız inanın hasta olursunuz
E tamam çağırmışsınız olmuş bitmiş sadece yenge hanımın dış görüntüsü bukadar sizi nefret ettirmesin
Anlıyorum çok dolusunuz ama eften püften şeylere bukadar kafa takmayın
Ha bu arada kendi gidip çağırsaymış kahvaltıya gelinini orada saçmalamış !!!
EŞİNİZİN inanın genel durumu iyi ise 2 .şahısları pek tınlamayın

kaynanam iki gün sonra dönmek için bilet aldı kaynım anası koca 2 bavulla gelmişti halbu ki kalıcaktı 2 ay ama gelinden yüz bulmadı tabiii
neyse yolculamaya gittik,kaynımla eşim kaynanayı havaalanına bırakmaya götürdüler bu yabancı gelinle başbaşa kaldık,kaynanam ona benim dedikodumu yapmış yaaaa demiş boncuum hjiç bi iş yapmıyo bize diğer gelin daha çok yapıyo eli yavaş vs... off dedimmm gerçekten böylemi söylüyo dedim evet dedi kırık türkçeyle eşim geldi anlattım yeter dedim kavga ettik annemlere vardık bi de annemin önünde tartıkştık annemin benim yanımda aradı anne sen abinin karısına niye boncuumu kötüledin dedi hoparlör açık !! kadın afalladı yaa bu ilk vukuatı değil çünkü inandım dediğine,vay efendim ben yüzleşicem ona böyle bişey demedim falanda fistanda .... o konu kapandı öylece yaa eşim halen benim onlara iyi olmamı istiyo onlar yaşlı ölseler neyaparım en sonunda dedim,onlarada sanada bişey olmaz olan bana olur siz beni gömersiniz dedim krizlere girdim yaaa

inanın eften püften değil inanın ben bi aylık gelinken kaynatam olucak adamın küfürlerine maruz kalıp evden .iktir ol çakal deyip kovuldum! suçum olaydı gam yemezdim kaynanamın hakaretlerine uğradım nerden başımıza sardık bu belayı dedikleri...küfürleri...aramız biraz iyi olunca bana eşime baktığı kızları anlatmaları...ya ağlıyorum sinirimden 5 aylık bebeğim var

genede bende hata !bunca olay üzerine genede baktım onlara bir yıl! ben anama babama bukadar hizmet hürmet etmedim yemin ederim sessiz sakinde biriyim cvp vermem büyüğüme hamilelikte karnım burnumda doğuma gttiğim gün koca tencere dolma sardırdı kaynanam olucak kadın allahından bulsun ne diyeyim o evi süpür temizle 3 öğün yemeklerini yap!!millet hamile kalır bacaklarını uzatır dinlenir bense köle gibi çalışıyordum o evde bu arada bir yıl birlik oturdum malesef

E ozaman görüşmeyin sizde onlarla
Eşinize rest çekin biraz ki anlattıklarınızla bunu yapabilecek potansiyelde olduğunuzu düşünüyorum
Eşin annesine giderse gitsin
Sizde gönlünüz isterse bayramlarda seyranlarda uğrayın onun dışında görüşmeyin
Bu mesafeyi koruyacak olan sizsiniz
Ama eşinizede devamlı ailesine kötülemeyin sizden soğur,bıkar
Devam o ki nötr olun görme<den gelin bazı şeyleri

kızlara sesleniyorum burdan benim yaşım küçük ama yaşanmışlıklarım çok sayelerinde...sakın sakın sakın ha birlikte yaşamayın asla vaatler yerine gelmiyor asla olmuyor içlerinden tam bi şeytanlık çıkıyo yapmayın yakmayın kendinizi ben yandım siz yanmayın.sabredin biraz skını dişinizi ama ayrı olun allah rızası için ayrı oturun

ama buda kocanın acizliği,eşiniz bunlar olurken seyircimi kalıyor
Eviniz yok mu sizin ne işiniz var gidip evinize yatıp dinlenseydiniz
Yüz göz olunca olacağıda bu oluyor işte maalesef
BU kadının diğer gelinleri ve kızıda var herhalde olmasada hoş sizene
Yapma gibi bir zorunluluğunuz yok !!!

uzakta oturuyorsanız ve eşin senin yanındaysa boşver...
ama eşinde onları haklı buluyorsa tüm olanlara rağmen ozaman düşün derim...

eşim aslında benim yanımda ama ben onlarla konuşmak istemiyorum dedikçe konuşturyo ve ailesine sımsıkı bağlı şöyleki o ailede ana babacı en çok bi benim eşim gerisi bayramdan bayrama görüşür ve en çok hakaretlere uğrayan haksızlık yapılan da benim

Valla tek yapacağınız şey MESAFE
Olay bu ....
Bu da kişinin kendi elinde

Bence küçük şeyleri abartmışsınız. Daha neler neler oluyor. Böyle nefret ediyorum falan diyecek kadar birşey göremedim ben.

biliyorum beterin beteri var ama bu yaşadıklarım hiç te küçük şeyler değil , herhalde sizin anlayışınız farklı,afedersinizde neyi abartmışım söyleyin;? daha başıma ne gelmesi gerekiyo nefret duymam için !

uyusundabuyusunboncuum çok şey yaşamışsin ama onların iyi,anlayışlı olmalarını bekleme. Esin telefonu mu verdi tuvalete gitmem gerek,cocuguma bakmam gerek güle güle de kapat. Kayninda sofra hazirlamasaydin ekmek yoksa peynir zeytin yiyip otursaydin. Eşine de resti çek ne bi böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…