kaynanama kanım ısınmıyo hiçç :(

Offff sıktın valla bu nee yaa ne kadar basit şeyler Allah aşkına bide o kadıni dinlemek lazım siz dört dörtlukmusunuz ben burda nefret edecek bir durum görmüyorum eşin ve ailesi yazık çok şanssız böyle bir eş ve gelinleri olduğu için inşallah sizinde bir oğlunuz sizin gibide bir gelininiz olsun ..Haaaa yanlış anlamayın siz iyi gelinsiniz ya o bakımdan

Kaç yaşında evlendiniz? O yaşa kadar hiç mi kitap okumadınız hiç mi bi film izlemediniz? Kayınvalide kayınpeder ile yaşamayı göze alıpta bu sıkıntıları öngörememek hangi kelime ile adlandırılır biliyorum aslında ama söylemek istemiyorum.
Anneniz babanız damı demedi engel olmadı böylesi bir kabile hayatına? Yazık üstüne birde ödüllendirir gibi bebek sahibi olmuşsunuz. Anne baba yan tarafta siz yan odada bişeyler yaşarken o utanma duygusu bile o evden ayrılmanıza sebep değilmiydi? Üstüne söylenen fatura meselesi..
Evlendiniz bir erkeğe sahip oldunuz diye neden kendinizden bukadar ödün verdiniz? Hiçmi saygınız yok kendinize? Bir buçuk senelik evlilik ne mutluluklar getirecekken bu mutsuzluğa sebep sizsiniz. Sessizliğiniz kendinize saygısızlığınız. Kv veya kp değil tamamen sizsiniz.

erken evlendim yaşım küçük,haklısınız ne diyim ... bende cahillik ettim

erken evlendim yaşım küçük,haklısınız ne diyim ... bende cahillik ettim
İşte bu yüzden artık önünüze bakın. Herşeyin farkındasınız büyüdünüz. Bebeğinizi hiç böyle bir ortamda bırakırmıydınız bi düşünün. Onun için bundan sonrasını iyileştirin. Hayatınızı güzelliklere yönlendirin. Bundan sonrası için kendi hayatınızı bebeğinizin hayatını şansa bırakmayın. Sımsıkı sarılın. Geçmişi unutun.

üslubunuza dikkat edin lütfen,ben burda kimseye saygısızca konuşmadım !sıktıysam okumazsınız size zorlamı okutuyorlar ! sırf laf olsun diye yazmışsınız ... şu yazdıklarınızdan ben utandım ! inşaallah oğlum olursa Allahım benim gibi gelin nasip etsin bana aminn inşaallah.bende dört dörtlük değilim evet kimse mükemmel değil ama bu yaşadıklarım bukadar basite alıp alay edilecek şeyler değil,herkes derdini yazıyor bende yazdım bi nebze rahatlamak içimi dökmek akıl almak için...yinede yorumunuz için teşekkür ederim

teşekkür ederim:) iyi olucam inşaallah bebeğim için kendim için eşim için

Son düzenleme:
teşekkür ederim:) iyi olucam inşaallah bebeğim için kendim için eşim için
Aslında sen yine şanslısın
Çoğu 'bi süre annemlerle yaşayalım' diyerek evleniyo
Ama o bi süre hiç bitmek bilmiyo
'Annemi bırakamam sütünü helal etmez' lerle noktalanıyo her ayrı ev tartışmaları
Anlaşılan kayınpederinizin cimriliği işe yaramış, su faturasını hesap etmesi bi bakıma iyi olmuş
Darısı diğer ev ev üstüne kuranlara

Genç kızlara örnek olsun da , baştan gözlerini dört açsınlar
Herkesin ayrı evi ayrı düzeni olsun , 1 yıl 3 yıl ne kadar beklenecekse onu baba evinizde bekleyin şartlar olgunlaşınca evlenin

evet aslında dedikleriniz çok doğru,bunca şey yaşamasaydım ayrı evi rüyamda görürdüm,her şer de bir hayr var rabbim ne büyük ,öylese halime bin şükür etmem gerekli çok teşekkür ederim

evet aslında dedikleriniz çok doğru,bunca şey yaşamasaydım ayrı evi rüyamda görürdüm,her şer de bir hayr var rabbim ne büyük ,öylese halime bin şükür etmem gerekli çok teşekkür ederim
Rica ederim
Ben hala aynı evdesin sandım öyle bi anlatıyosun ki
Anlatırken tekrar yaşıyosun sanırım
Üstünde durma, kurtulduğun için sadaka ver
Her gördüğünü de tembihle hiç iyi bi karar değil ev ev üstüne evlenmek diye
Çocuğun ve eşinle mutlulukla

evet anlatırken yaşıyorum çok taze bu olaylar unutucam inşaallah,bende kötünün örneği olayım herkese...
etmeyin asla kabul etmeyin başta verilen vaatlere kanmayın,yok 3 ay oturalım yok 5 ay sonra ayrı evinize çıkarsınız sözlerine kanmayın inanmayın ! çıkılmıyor ben zor kurtardım evliliğimi kendimi ...
baba evinde beklemek en güzeli ... orda bekleyin herşeyinizi alın yavaşça ama ayrı eviniz olsun

Akilli üyelerimiz genelde alıntı yaparlardı sileriz falan diye ama simdi akillarina gelmemiş demek ve konu sahibi silmiş yazdığını.

Neyse bu ilk mesaj sanırım.
Sildiginiz için banlanacaksiniz büyük ihtimal.

Rahat ol kızım, rahatla,
Strese girme,
Nefes al, nefes veeer,
Nefes aaal, nefes ver,
bunu 10 kez tekrar et, bak görüceksin, nasıl gülüp geçiyor herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…