- 21 Aralık 2014
- 1.290
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
Offff sıktın valla bu nee yaa ne kadar basit şeyler Allah aşkına bide o kadıni dinlemek lazım siz dört dörtlukmusunuz ben burda nefret edecek bir durum görmüyorum eşin ve ailesi yazık çok şanssız böyle bir eş ve gelinleri olduğu için inşallah sizinde bir oğlunuz sizin gibide bir gelininiz olsun ..Haaaa yanlış anlamayın siz iyi gelinsiniz ya o bakımdanöyle nefret ediyorum ki anlatamam ... sevmeye çalıştım ama yaptıklarından dolayı öyle bi uzaklaştım ki eşimde biliyo bunları söyledim sevmediğimi !! buraya geldiğimde kimsenin kötü olduğuna inanmıyordum ama yaşattıklarından sonra iyi olduklarına inanmıyorum sevemiyorum dedim ! hak veriyo bana ama annesi sonuçta ne yapsın ...
tlfda konuşuyo kadın geline slm söyle diyo,benm kocamda dur veriyorum al konuş deyip emri vaki yapıyo tlf elime tutuşturuyo küplere biniyorumnormalde nişanlıyken beni ararlar doğum günümü kutlarlardı ama bu sene sadece eşimi aradı doğum gününü kutladı,kaldıki eşimle doğum günlerimiz 2 gün arayladır.önce benim kutluyoruz,kadın aradı 2 gün sonra,oğlum doğum günün kutlu olsun dedi sonra durdu durdu gelininde dedi varyaa sinir ediyo beni bu anlattığım devede kulak yaa eşim aramız iyi olsun istiyo ama artık olmaz ya nefret ediyorum işte elime düşmesinler kapıma gelmesinler diye dualr ediyorum anlatsam dersinizki çok uzun işte anca filmlerde olur sanırdım benim psikolojimi dengemi yerle bir ettiler
düğüne bi gün kala eşim ailemi alıp yemeğe götürdü memleketler uzak bi hafta öncesi düğüne gitmişiz ailem bir yer bilmiyor sıkılıyorlar diye gezdirdi vs..eve geldik hepsinde bi laf bi ima,kaynanam herkesin içinde diyor yedinizmi yemek güzelmiydi,kaynım laf sokuyo ben karımı götürcektim gezdirmeye siz gitmişsiniz diyo eşim kıpkırmızı oluyo ben anneme bakıyorum annem bana ... keşke o an bitseydi bu iş !! kaynanam bana bohça yapmadı bende yapmadım ama baktımki bekliyo sandıktan çıkardım 2 yazma 2 çetik bi tanede kadife düz havlu.kadın suratını bi düşürdü bu havlu sade dedi yaaa bende sade seviyorum hepsi öyle bendekilerin dedim çok sinirlendim yaa eee dedi eltilerinede hazırladınmı bende dedim onlar bana bişey yapmadı onlara niye vereyim iğnemi görmüşüm onlardan takı bile takmadılar ...
takı zamanı aileler arazi oldu ne kaynanam ne kaynatam offfffff kimse takmadı takmadıkları gibi altınlarım eksikti düşünün ....
düğün gecesi görümcem kaynanama demiş anne kardeşime söyle altınları versin hemen borcumu ödeyim yaa varya utanmazlar bukadar da olurmu yaa !
Kaç yaşında evlendiniz? O yaşa kadar hiç mi kitap okumadınız hiç mi bi film izlemediniz? Kayınvalide kayınpeder ile yaşamayı göze alıpta bu sıkıntıları öngörememek hangi kelime ile adlandırılır biliyorum aslında ama söylemek istemiyorum.
Anneniz babanız damı demedi engel olmadı böylesi bir kabile hayatına? Yazık üstüne birde ödüllendirir gibi bebek sahibi olmuşsunuz. Anne baba yan tarafta siz yan odada bişeyler yaşarken o utanma duygusu bile o evden ayrılmanıza sebep değilmiydi? Üstüne söylenen fatura meselesi..
Evlendiniz bir erkeğe sahip oldunuz diye neden kendinizden bukadar ödün verdiniz? Hiçmi saygınız yok kendinize? Bir buçuk senelik evlilik ne mutluluklar getirecekken bu mutsuzluğa sebep sizsiniz. Sessizliğiniz kendinize saygısızlığınız. Kv veya kp değil tamamen sizsiniz.
İşte bu yüzden artık önünüze bakın. Herşeyin farkındasınız büyüdünüz. Bebeğinizi hiç böyle bir ortamda bırakırmıydınız bi düşünün. Onun için bundan sonrasını iyileştirin. Hayatınızı güzelliklere yönlendirin. Bundan sonrası için kendi hayatınızı bebeğinizin hayatını şansa bırakmayın. Sımsıkı sarılın. Geçmişi unutun.erken evlendim yaşım küçük,haklısınız ne diyim ... bende cahillik ettim
Offff sıktın valla bu nee yaa ne kadar basit şeyler Allah aşkına bide o kadıni dinlemek lazım siz dört dörtlukmusunuz ben burda nefret edecek bir durum görmüyorum eşin ve ailesi yazık çok şanssız böyle bir eş ve gelinleri olduğu için inşallah sizinde bir oğlunuz sizin gibide bir gelininiz olsun ..Haaaa yanlış anlamayın siz iyi gelinsiniz ya o bakımdan
İşte bu yüzden artık önünüze bakın. Herşeyin farkındasınız büyüdünüz. Bebeğinizi hiç böyle bir ortamda bırakırmıydınız bi düşünün. Onun için bundan sonrasını iyileştirin. Hayatınızı güzelliklere yönlendirin. Bundan sonrası için kendi hayatınızı bebeğinizin hayatını şansa bırakmayın. Sımsıkı sarılın. Geçmişi unutun.
Aslında sen yine şanslısınteşekkür ederim:) iyi olucam inşaallah bebeğim için kendim için eşim için
Aslında sen yine şanslısın
Çoğu 'bi süre annemlerle yaşayalım' diyerek evleniyo
Ama o bi süre hiç bitmek bilmiyo
'Annemi bırakamam sütünü helal etmez' lerle noktalanıyo her ayrı ev tartışmaları
Anlaşılan kayınpederinizin cimriliği işe yaramış, su faturasını hesap etmesi bi bakıma iyi olmuş
Darısı diğer ev ev üstüne kuranlara
Genç kızlara örnek olsun da , baştan gözlerini dört açsınlar
Herkesin ayrı evi ayrı düzeni olsun , 1 yıl 3 yıl ne kadar beklenecekse onu baba evinizde bekleyin şartlar olgunlaşınca evlenin
Rica ederimevet aslında dedikleriniz çok doğru,bunca şey yaşamasaydım ayrı evi rüyamda görürdüm,her şer de bir hayr var rabbim ne büyük ,öylese halime bin şükür etmem gerekli çok teşekkür ederim
Alinti yapiyimda konu sahibi silerse gelenler okur
öyle nefret ediyorum ki anlatamam ... sevmeye çalıştım ama yaptıklarından dolayı öyle bi uzaklaştım ki eşimde biliyo bunları söyledim sevmediğimi !! buraya geldiğimde kimsenin kötü olduğuna inanmıyordum ama yaşattıklarından sonra iyi olduklarına inanmıyorum sevemiyorum dedim ! hak veriyo bana ama annesi sonuçta ne yapsın ...
tlfda konuşuyo kadın geline slm söyle diyo,benm kocamda dur veriyorum al konuş deyip emri vaki yapıyo tlf elime tutuşturuyo küplere biniyorum normalde nişanlıyken beni ararlar doğum günümü kutlarlardı ama bu sene sadece eşimi aradı doğum gününü kutladı,kaldıki eşimle doğum günlerimiz 2 gün arayladır.önce benim kutluyoruz,kadın aradı 2 gün sonra,oğlum doğum günün kutlu olsun dedi sonra durdu durdu gelininde dedi varyaa sinir ediyo beni bu anlattığım devede kulak yaa eşim aramız iyi olsun istiyo ama artık olmaz ya nefret ediyorum işte elime düşmesinler kapıma gelmesinler diye dualr ediyorum anlatsam dersinizki çok uzun işte anca filmlerde olur sanırdım benim psikolojimi dengemi yerle bir ettiler
düğüne bi gün kala eşim ailemi alıp yemeğe götürdü memleketler uzak bi hafta öncesi düğüne gitmişiz ailem bir yer bilmiyor sıkılıyorlar diye gezdirdi vs..eve geldik hepsinde bi laf bi ima,kaynanam herkesin içinde diyor yedinizmi yemek güzelmiydi,kaynım laf sokuyo ben karımı götürcektim gezdirmeye siz gitmişsiniz diyo eşim kıpkırmızı oluyo ben anneme bakıyorum annem bana ... keşke o an bitseydi bu iş !! kaynanam bana bohça yapmadı bende yapmadım ama baktımki bekliyo sandıktan çıkardım 2 yazma 2 çetik bi tanede kadife düz havlu.kadın suratını bi düşürdü bu havlu sade dedi yaaa bende sade seviyorum hepsi öyle bendekilerin dedim çok sinirlendim yaa eee dedi eltilerinede hazırladınmı bende dedim onlar bana bişey yapmadı onlara niye vereyim iğnemi görmüşüm onlardan takı bile takmadılar ...
takı zamanı aileler arazi oldu ne kaynanam ne kaynatam offfffff kimse takmadı takmadıkları gibi altınlarım eksikti düşünün ....
düğün gecesi görümcem kaynanama demiş anne kardeşime söyle altınları versin hemen borcumu ödeyim yaa varya utanmazlar bukadar da olurmu yaa !
Bence genellememek lazim.bende evliyim.ve benim annem nasilsa kayinvalidmde benim icin oyledir..yani ne kadar kotu varsa okadar iyide var..allah herkeze agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah.kaynana, kan ısınılacak biri değildir nokta.
kadın sofraya sonradan bi geldi memeler forasütyensiz yaaa sofradayız kadın pislik ben kendi halimden utandımm kaynanayada bunlar layık böylesi layık böylelerini baş tacı yapıyolar!!! o evden nasıl çıktım anlamadım ama kocama demediğimi bırakmadım daha görüşmek istemiyorum sen nasıl erkeksin ben utandım o durumdan dedim hepsinden nefret ediyorum nefretttttt
neee kayında aynı evde siz gercekten kafayı sıgırmıs olmalısınızBenzerini ben yasadm seni çok iyi anlıyorum kaynbabamn lafları kaynnmn oğlunu kıskanması aynı evde yaşıyoruz doğuma gidyrm bana bi kelime dahi etmedi daha neler neler yazmaya istemiyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?