- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi uyusundabuyusunboncuum
-
Nesi ayıpayıp ediyorsunuz bu nasıl konuşma ?
ben nerden bileyim böyle olucağını kim ister böyle bi hayatı ... derdimi anlattım anlatıyorum burda herkes gibi,sizde laf sokarak kaynanamdan ne eksiğiniz kaldı şimdi
canım senin yazdıklarını okudukça şiştim yahu..sen güçlü birine benziyorsun, eşin de durumun farkındaysa artık eş ailesi konularına çok girme..eşinin yanında bahsetme onlardan..eşin telefonda onlarla mı konuşuyor sessizce kalk git tuvalete falan gir.yazık ya alıyorlar kızları psikoloji falan bırakmıyorlar..oğlum çok şükür yuva kurdu, mutlu diyeceklerine..çomak sokup duruyorlar..abim evlenince gelini el üstünde tutacağım yeminle..
aynen öyle kocaya gitmek icin can atarlar kvdeyle ayni evde olcagini bastan düsüncen bunlari. ev onun evi ister lag sokar ister sokmaz. ya bir yeni evli cift nasil kabul eder böyle oturmayi. yan odada annesi babasi yatacak ben orda seviscem :)boyle sey olur mu ya. hayter ediyorum gercekten.Nesi ayıp
Nerden bileyim ne demek
Bi insan ayrı oturup oturmayacağını bilmez mi
İnsan öz annesiyle anlaşamıyo bazen, huyunu suyunu bilmediğin bi aileyle yaşamayı göze aldıysan az çok bilmen lazım
Burda bile sayısız konu var senin gibi kayınvalidenin evine yerleşip ama pişman olan
Canım esin arkandaysa takma onları boşver bunlarla falan bosanilmaz esin anasinin ağzına bakıp dövüp sovmuyorsa sen bilmezsin anama bırak essek gibi gidecen gelecen demiyorsa ciddiyim ki bisey yok sen esinle iyi ol ailesini ona anlatma buraya yaz dok rahatla adamı soğutma kendinden ses etme hee iyiler düşünüyorlar beni de durduk yere adamı anasından taraf etme görüşme çocukta var bahanen daha çok soğuk üşür hasta virt zirt de birşeyler gitme çocuk içinmiş gibi yap inşallah düzelir canım Allah yardımcın olsun kimse isinamiyor kaynana ya maalesef çünkü sirretlik yapıyor çoğu sen kabahatli değilsin gayet normal hissettiklerin
Rica ederim bisey yapamadim düzelmesi için ama dua edicem inşallah düzelir Allah YARDIMCINIZ olsunöylemi diyosuninşaallah düzelir herşey teşekkür ederim size
Rica ederim bisey yapamadim düzelmesi için ama dua edicem inşallah düzelir Allah YARDIMCINIZ olsun
Yorumlarını okudukça ben senin yerine daha da sinirlendim. Herkes büyük saygı duy demiş ama ben demiyorum. Saygı duyulacak biri değil.
Bende kv dem nefret ediyorum. Benim yerimde başkası olsa çoktan boşanmıştı. Benim kocam da anacı. Hayattan soğuttular o zamanlar. Hamilelikte logusalıkta yanıma gelmişti ve beni depresyona sokarak defolup gitmişti. Hatta oğluna boşa bunu diye baskı yapmıştı. Duydum bunları. Benim koca da sadece alık alık dinler ve anasının tarafını tutardı.
Benim eşim tek çocuk. İlerde annem bizle otırcak diyo. Bana soran yok tabi. Senelerdir çağırıyorda benim kv nin annesi yaşıyor. Beraber yaşıyolar anası ölürse vayyy halime. Eminimki beraber yaşamaya başlarsak aynı yıl içinde boşanırım.
Yerden bitme, pigme. O küçücük boyuyla beni ne hallere düşürdü. Daha lohusayken bana yaşattıklarını unutmuyorum. Diğer tarafta da Burnundan fitil fitil gelsin.
Çok şeyler var da neyse. Seni iyi anlıyorum. En iyisi mesafe.
İşiniz çok zor. Çok takıyorsunuz. Ayrıca bu kadar küfür yiyip kalıyorsanız size daha çok yaparlar. Soğan ekmek yeseniz bundan iyi değil mi?
Benzerini ben yasadm seni çok iyi anlıyorum kaynbabamn lafları kaynnmn oğlunu kıskanması aynı evde yaşıyoruz doğuma gidyrm bana bi kelime dahi etmedi daha neler neler yazmaya istemiyorum inaninanın eften püften değil inanın ben bi aylık gelinken kaynatam olucak adamın küfürlerine maruz kalıp evden .iktir ol çakal deyip kovuldum! suçum olaydı gam yemezdim kaynanamın hakaretlerine uğradım nerden başımıza sardık bu belayı dedikleri...küfürleri...aramız biraz iyi olunca bana eşime baktığı kızları anlatmaları...ya ağlıyorum sinirimden 5 aylık bebeğim var
Benzerini ben yasadm seni çok iyi anlıyorum kaynbabamn lafları kaynnmn oğlunu kıskanması aynı evde yaşıyoruz doğuma gidyrm bana bi kelime dahi etmedi daha neler neler yazmaya istemiyorum inan
Kv yi sevmek zorunda değilsin
O da seni sevmek zorunda değil
Kv doğumgünümde kutlamadı diye üzülmek aklımın ucundan geçmez
Mesafe en iyisi dış kapının dış mandalı
Beklentiyi sıfırlara onu aldı bunu verdiyi unut
Ayniiikayınpederim kaç kere kızına telefonda anlatırken şahit oldum
'' her sabah banyo yapıyolar şakır şakır yıkanıyolar faturaları ödücekler !'' dediğine kaç kez şahit oldumöyle berbat insanlar yaa özel hayatım kaynatamın dilindeydi....bilemedim ne bileyim
Evet harfi harfine katlyrminşaallah cnm ayrı evin olur seninde
burda herkese diyorum ayrı ev isteyin bekleyin sabredin ... ben çok pişmanım 5 yıl bekleyeydimde ayrı ev olaydı burda bi arkadaş demiş kv kp bi odada diğer odada ben nasıl ilişki yaşıcam diye.çok doğru söylüyo ... yaşıyamıyosunki sessiz sinema oynuyosun resmen
KesinlikleKv yi sevmek zorunda değilsin
O da seni sevmek zorunda değil
Kv doğumgünümde kutlamadı diye üzülmek aklımın ucundan geçmez
Mesafe en iyisi dış kapının dış mandalı
Beklentiyi sıfırlara onu aldı bunu verdiyi unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?