kaynanama kanım ısınmıyo hiçç :(

ayıp ediyorsunuz bu nasıl konuşma ?
ben nerden bileyim böyle olucağını kim ister böyle bi hayatı ... derdimi anlattım anlatıyorum burda herkes gibi,sizde laf sokarak kaynanamdan ne eksiğiniz kaldı şimdi
Nesi ayıp
Nerden bileyim ne demek
Bi insan ayrı oturup oturmayacağını bilmez mi
İnsan öz annesiyle anlaşamıyo bazen, huyunu suyunu bilmediğin bi aileyle yaşamayı göze aldıysan az çok bilmen lazım
Burda bile sayısız konu var senin gibi kayınvalidenin evine yerleşip ama pişman olan

aynen öyle en iyisi arka odalara kaçmak konuşmamak ... en azından ben düşmedim mutluluğumuzu isteyenlerin eline...

aynen öyle kocaya gitmek icin can atarlar kvdeyle ayni evde olcagini bastan düsüncen bunlari. ev onun evi ister lag sokar ister sokmaz. ya bir yeni evli cift nasil kabul eder böyle oturmayi. yan odada annesi babasi yatacak ben orda seviscem :)boyle sey olur mu ya. hayter ediyorum gercekten.

öylemi diyosun inşaallah düzelir herşey teşekkür ederim size

Yorumlarını okudukça ben senin yerine daha da sinirlendim. Herkes büyük saygı duy demiş ama ben demiyorum. Saygı duyulacak biri değil.

Bende kv dem nefret ediyorum. Benim yerimde başkası olsa çoktan boşanmıştı. Benim kocam da anacı. Hayattan soğuttular o zamanlar. Hamilelikte logusalıkta yanıma gelmişti ve beni depresyona sokarak defolup gitmişti. Hatta oğluna boşa bunu diye baskı yapmıştı. Duydum bunları. Benim koca da sadece alık alık dinler ve anasının tarafını tutardı.

Benim eşim tek çocuk. İlerde annem bizle otırcak diyo. Bana soran yok tabi. Senelerdir çağırıyorda benim kv nin annesi yaşıyor. Beraber yaşıyolar anası ölürse vayyy halime. Eminimki beraber yaşamaya başlarsak aynı yıl içinde boşanırım.

Yerden bitme, pigme. O küçücük boyuyla beni ne hallere düşürdü. Daha lohusayken bana yaşattıklarını unutmuyorum. Diğer tarafta da Burnundan fitil fitil gelsin.

Çok şeyler var da neyse. Seni iyi anlıyorum. En iyisi mesafe.

hak verdiğiniz için teşekkür ederim kim ister böyle olsun bi kere oldu işte ...

kaç kere boşanmayı istedim evden kaçıp ist anneme gelmeyi istedim ama karnımda bebeğim var Allahtan korkarım bana iftirada atarlar diye korktum neler neler geldi aklıma sabrettim şimdi rahatım çok şükür ama yaptıkları çok taze unutamıyorum deriz izler kaldı bende trafik kazası gibi

İşiniz çok zor. Çok takıyorsunuz. Ayrıca bu kadar küfür yiyip kalıyorsanız size daha çok yaparlar. Soğan ekmek yeseniz bundan iyi değil mi?

evet soğan ekmek yeseydimde bunlar olmasaydı beni biraz hor gördüler anlayacağınız halbuki arkamda ailem vardı ama onlara belli etmedim söylesem beni eşimden ayırırlardı çok sevmiştim ...

Benzerini ben yasadm seni çok iyi anlıyorum kaynbabamn lafları kaynnmn oğlunu kıskanması aynı evde yaşıyoruz doğuma gidyrm bana bi kelime dahi etmedi daha neler neler yazmaya istemiyorum inan

Benzerini ben yasadm seni çok iyi anlıyorum kaynbabamn lafları kaynnmn oğlunu kıskanması aynı evde yaşıyoruz doğuma gidyrm bana bi kelime dahi etmedi daha neler neler yazmaya istemiyorum inan

inşaallah cnm ayrı evin olur seninde
burda herkese diyorum ayrı ev isteyin bekleyin sabredin ... ben çok pişmanım 5 yıl bekleyeydimde ayrı ev olaydı burda bi arkadaş demiş kv kp bi odada diğer odada ben nasıl ilişki yaşıcam diye.çok doğru söylüyo ... yaşıyamıyosunki sessiz sinema oynuyosun resmen

kayınpederim kaç kere kızına telefonda anlatırken şahit oldum
'' her sabah banyo yapıyolar şakır şakır yıkanıyolar faturaları ödücekler !'' dediğine kaç kez şahit oldum öyle berbat insanlar yaa özel hayatım kaynatamın dilindeydi....bilemedim ne bileyim

unutmak en güzeli ... inşallah unutucam ve mesafe

Evet harfi harfine katlyrm

Okurken ben doldum sen ne haldesindir düşünemiyorum. Seni düşünmesinler arayıp sormasınlar tamam ama sana zararlarıda olmasın bu nedir hiç saygıları yok sana cahil cühela takımı işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…