kaynanama kanım ısınmıyo hiçç :(

Doğum gününüzü uzaktan uzağa istemeye istemeye kutlamış. Demek ki o da sizi çok sevmiyor ama eşinizin hatrına alttan almalı iki tarafta. Çok sevmiyorsanız muhattap olmayın olsun bitsin. Yengenizin sere serpe sofraya gelmesi sofrayı size kurdurması kv nin suçu değil eltinin ayıbı mesela. Ama siz hemen kv ye yüklenmişsiniz. Gıcıklık olsun diye de sofraya çağır dememiş. O görgüsüz eltiniz gibi davranmamış. İnsanlık etmek istemiş sofraya davet edin demiş. Evet oğlan çağırsa daha iyi olurmuş ama onların arasındaki iletişimi de bilemeyeceğim için birşey diyemeyeceğim.
Küfür ettikleri mesajınızı yeni gördüm. Bu konuda haklısınız. Ancak çözümü görüşmemek bu kadar basit. Ayrıca eşinizide soğutmayın kendinizden. Senin annen baban istediğin gibi görüşebilirsin ama bana yaptıklarından sonra ben bir daha görüşmek istemiyorum dersiniz. Ekstra olarak yine de annen baban da olsa bana küfredip evden kovan insanlar olduklarını da unutma diye ekleyebilirsin. Ama yorumlarında bile saldırgan bir insansın. Böyle olmaz. Sakinleşip zekice hareket etmelisin.

haklısınız..buraya akıl almak için yazdım derdimi anlattım inanın öyle laf sokan iğneleyen saldırgan filan değilim bunlar başıma geldi eşimi çok seviyorum ama ailesi beni perişan etti bir buçuk yıllık evliyiz daha annesi kardeşleri babası yengeleri abileri hatta yeğenleri bile...ah bilseniz diim varmıyo daha neler neler yaşattılar eşimide neyapayım adama diyorum anlamıyor kavgalar ediyoruz...ailesi yüzünden olur bizim boşanmamız tek sorun onlar

Eşinizi seviyorsanız dediğim gibi yapın. Sakince konuşun. Ben hep derim seni seviyorum diye ne kan bağım ne de gönül bağım olan aile üyelerini sevmek zorunda değilim diye. Bunu ona da ifade edin. Saygıda da kusur etmemeye çalıştım ancak onların yaptığı saygısızlıkları düşününce çok üzülüyorum. Senin onlarda azcık hatrın olsa ben çok kötü biri de olsam idare ederlerdi saygısızlık etmezlerdi. Seninde hiç hatrın yok ki annen baban bana etmediği hakareti küfrü bırakmadı. Sen istediğin gibi hareket etmekte özgürsün ancak ben artık görüşmek istemiyorum deyin bence. Hani bu mihvalde sakin ve üzgün konuşun. Belki bir iki gözyaşıyla da bu konuşmayı taçlandırabilirsiniz.

Siz Kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz; Bunun için zorlamayın kendinizi Ama saygı göstermek zorundasınız.. Lohusa halinizle neden o kadar cok yolculuk çekip; tanımadığınız insanların evlerinde misafir oluyorsunuz ki? Sizin yatıp dinlenmeniz gerekirken?!

Deveye diken insana ...... yaranir derler. Buyuk konusmayayim ama kendi annem boyle olsaydi ben bile gorusmezdim. Anneciligin altina siginmasinlar.

bi de böyle denicem teşekkür ederim ...

saygı da kusur etmedim fazlasını gösterdim olmuyo olmuyo ailecek tuhaflar
ordan kurtulmak için lohusa halimle kalktım uçak yolculuğu yaptım anneme gideyim diye zaten annemin evine geçince dahada bastırdım ve ayrı eve çıktık yoksa tıpış tıpış o cehennem hayatını yaşıcaktım bebeğimle hemde meecburiyetten herşey

bebeğim doğdu ben korkuyorum yıkamaya bi yerine zarar vericem diye kaynanam yanaşmadı o da yıkamadı...büyük görümcem anne çocuğa eziyet oluyo yıkayalım rahat etsin demesine rağmen yanaşmadı hain kadın komşular bile dedi yaa bu çocuk kanıyla duruyo neden yıkamıyosun teyze diye kızdılar banamasın demedi vicdansız bende büyük görümceme rica ettim abla nolur gel yıkayalım dedim çünkü bebeğim uyumuyo gece gündüz uyku yok yeni doğan bebek uyumuyo neyse bu sefer eşimin yanında hayır yıkamayın daha vaktine var 15 gün geçsin 10 gün daha geçsin demezmi bende hiç tınlamadım abla ben suyu hazır edeyim odamda yıkayalım dedim ,bu sefer eşim bana kızdı sen duymuyosun herhalde annemi dedi bende hiçbişey demeden bebeği alıp odama çekildim eşimde peşimden geldi,buna odada bi kızdım annenin amacı ne çocuk benim çocuğum neyapmaya çalışıyo gel yıka diyoruz yok ee biz yıkıcaz diyoruz onada yok derdi neee diye bi bağırdım ! ablayıda çağırdım abla gel yıkayalım odaya girdik bebeğimi yıkadık kapıyıda kilitledi eşim yıkarken kimse gelmesin diye ohh misss bebeğim yıkandıktan sonra abartmıyorum4 saat kesintisiz uyudu yavrum ... vicdansız kadın bi de beni çağırmadılar odaya diye suratını astı günlerce !! benim kocamda onlara karşı dil yok savunmuyo arkamda durmuyo onların yanında

bebeğimin göbek bağı 10.günde düştü çok şükür..bu sefer kv tutturdu bi tülbent yakıcakmış onun külünü bebeğin göbeğine koyup bi lirada üstüne koyup göbeğine bağlıcakmış ki göbeği içerde olsun dışarı fırlamasın tövbe bismillaaa dedim daha neler duyucam
bana böyle bişey yapmadı büyüklerim ben çocuğumada yaptırmam dedim yaptırmadım bana cephe aldı

Kanın ısınmasa da olur, birbirinize saygılı olun yeter
Sanki çevremizdeki her insana kanımız ısınıyo mu

Alemsin
Kayınvalide bebeğimi yıkamadı diye büyük büyük uzun uzun yazıyosun
Bizimkini 3 posta kayınvalide mi yıkıyo sanıyosun
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak paklamak zorunda değil, yardım edene de teşekkür edersin mesela görümcene
Bu kadar yani
Kin gütmen çok tuhaf, büyüdükçe de kendin yıkarsın zaten annesin sen artık..

şimdide çocuğum diş çıkarıyo bana telefonda diyo sivri biber sür diş etlerine iyi geliyo ben bütün çocuklarıma yaptım sağlam çıkar dişleri!! bi de diyor D VİT3 ampul olanını bitane kır içir !! yuhh dedim ya bu daha el kaadr bebek bi ampulu ben bile içemiyorum ağır geliyo düşmanmıdır cahilmidir anlamadım

Bi kira ödemediğinizden olmuş hep bunlar
Kayınvalidenin evine yerleşeceğinize 7 yabancının kiracısı olun kendi evinizin sultanı olun

tam okumadınız sanırım yazdığımı ? tabiiki kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil tabiiki ben bir anneyim ama biz kv kp birlikte yaşadık ve kaynanam çocuğum doğunca ne yıkattırdı nede yıkamaya yanaştı anlatabildimmi? bende korkuyordum zarar vermekten ilk bebeğim çünkü...

canım senin yazdıklarını okudukça şiştim yahu..sen güçlü birine benziyorsun, eşin de durumun farkındaysa artık eş ailesi konularına çok girme..eşinin yanında bahsetme onlardan..eşin telefonda onlarla mı konuşuyor sessizce kalk git tuvalete falan gir.yazık ya alıyorlar kızları psikoloji falan bırakmıyorlar..oğlum çok şükür yuva kurdu, mutlu diyeceklerine..çomak sokup duruyorlar..abim evlenince gelini el üstünde tutacağım yeminle..

Kabile halinde yaşamayın sizde
Çok kalabalık seviyosanız kendi anne babanızın evinde kalın evlenmeyin
Ev ev üstüne olur mu, kadının evi orası. Herkese kendi borusunu öttürmüş, sen onu sollayabilirim mi sandın

Canım esin arkandaysa takma onları boşver bunlarla falan bosanilmaz esin anasinin ağzına bakıp dövüp sovmuyorsa sen bilmezsin anama bırak essek gibi gidecen gelecen demiyorsa ciddiyim ki bisey yok sen esinle iyi ol ailesini ona anlatma buraya yaz dok rahatla adamı soğutma kendinden ses etme hee iyiler düşünüyorlar beni de durduk yere adamı anasından taraf etme görüşme çocukta var bahanen daha çok soğuk üşür hasta virt zirt de birşeyler gitme çocuk içinmiş gibi yap inşallah düzelir canım Allah yardımcın olsun kimse isinamiyor kaynana ya maalesef çünkü sirretlik yapıyor çoğu sen kabahatli değilsin gayet normal hissettiklerin

ayıp ediyorsunuz bu nasıl konuşma ?
ben nerden bileyim böyle olucağını kim ister böyle bi hayatı ... derdimi anlattım anlatıyorum burda herkes gibi,sizde laf sokarak kaynanamdan ne eksiğiniz kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…