Kaynanamgilin yazlık alması

Kendinize bi şeyler almayın
Geline biriktirin lütfen
Şimdi kendinize ev araba alırsanız sonra o evi arabayı geline vermek daha zor gelir ilerde

Gelinler çok önemli çünkü biliyorsunuz
Tabi iki tane varsa bi tanesini gelinime v
şöyle ki eşimin amcasıyla aynı apartmandalar hatta iki amcasıyla hepsinin gelinlerinin aynı apartmanda çok güzel evleri var . Bi tanesi de başka yerde oturuyodu ona da gittiler ev aldılar çünkü hak geçmesin diye. Kimse gidip kendine yazlık almadı. Hatta onlar yazlık alınmasının yanlış olduğunu söylediler niye çocuğuna almadınız dediler çünkü onların ailede öyle. Ama bizimkilere gelince kendilerini düşünüyolar herkes kendi oğlunu düşünürken onlar da kendilerini.

Otobüs babanındır ve siz de ileride zaten çocuklarının olacak kafasıyla o otobüste söz hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz. Lakin adam hala hayatta. Evvela bunun bilincine varın.
Eczane parasının ortak olacağına da ihtimal veremiyorum. Zira akla mantığa uyan bir durumu yok.
Bence siz kıskançlığınıza kendinizce bahaneler uyduruyorsunuz ve kendinizi de inandırmışsınız.

"Let the linç begin" demeye gelmiştim, geç kalmışım.

Ortak otobüsten size pay vermiyorlarsa ya payınızı isteyin ya da otobüsteki hakkınızı. Tek haklı olduğunuz nokta bu. Gerisinde haksızsınız.

Düğündeki altınlarımla eczaneyi açıcam. Bu şekilde açmama rağmen ortak oluruz dediler ama biz kabul etmedik. Tabi eşim bunu söylerken bile o kadar zorlandı ki

Sizin aileniz alsın evi size. Sonuçta onların da kızı kirada oturuyor . Başkasının malının hesabını yapmak ne güzelmiş ya. 2 yıldır evlisiniz çalışmıyorsunuz ama sizin paranızla otobüs alındı öyle mi? Ben yıllarca çalışıp didinip mal mülk sahibi olacağım sonra gelşn hanım gelip göz dikecek. Eczacıysanız eczane açın çalışın. Bu işler öyle kolay değil diyorsanız, çalışıp mal kazanıp boşa dağıtmak da kolay değil. Son derece haksızsınız. Yazlık almakla da çok iyi yapmışlar. Otobüsteki hakkınız tam olarak nereden geliyor omda ayrı merak konusu.

Yahu kayınbabanız zamanında kardeşleriyle bina yapmıştır ve ya onlara da babalarından kalmıştır. Amcanın evinden size ne? Amca gelinini oturtmuş çünkü canı istemiş. Yine size ne? Aynı apartmandaki çatı katı eşinize teklif edilmiş ama EŞİNİZ İSTEMEMİŞ(!) farkında mısınız? Hakkınız olan kayınpeder teklif ederse çatı katında oturmaktır. Amca oğullarına dışardan ev almış mı? Hiç sorgulamıyorsunuz ama(!) Eğer beğenmiyorsanız kendi evinizi kendiniz alın. Milletin yazlığına da karışmayın.

Evet aldı dışardan ev amcası çünkü olması gereken o.

Yorumlarınızı okumadım, neden kayın aileden istiyorsunuz onlar almıyorsa aileniz kredi çekip alsın size?
Olmaz dimi, gelin alanlar almalı evi.
Bi salın şu insanları ya. Eliniz ayağınız tutuyor az yiyin çalışın kendiniz alın.

Yoo hiç de olması gereken o değil
Olması gereken çalışıp kendi evinizi ve arabanızı almanız
Umarım kayınpeder ve kayınvalide miras bırakayım derdine düşmez de yaşarken hepsini satar yer
Sonra siz şok
Gelinim olsaydınız ben her şeyimi satar yerdim
Çok ciddi söylüyorum

Düğündeki altınlarımla eczaneyi açıcam. Bu şekilde açmama rağmen ortak oluruz dediler ama biz kabul etmedik. Tabi eşim bunu söylerken bile o kadar zorlandı ki
Baya altın takmışlar en azından bak. Şu kadar altın isterim mı dediniz yoksa

Eczacı olup çalışmayan siz, kendi parasıyla aldıkları evleri hak gören de siz.
İsteseniz kendiniz çalışıp çabalayıp gayet güzel ev alabilirsiniz. Neden birikimlerini sizinle paylaşmak zorunda olsunlar ki?

Tabii bizim ailede olsa kesin önce çocukların evlerine destek olurlardı. Ama kimse buna mecbur değil. Kimse de kendinde bu hakkı görmemeli.

Yoo olması gereken o değil.
Büyümüşsünüz, evlenecek ayrı bir aile kuracak olgunluğa gelmişsiniz.
Demek ki o kurduğunuz aileye yatırım yapma imkanınızda var.
Jest yapıp ev alabilirlerdi ama almamışlar.
Bende böyle yiyici, benim paramın hesabını yapan gelinime oğluma asla jest yapmam. Çalışıp kendileri alsınlar.
Siz kimsiniz milletin aldığı yazlığa ona buna karışıyorsunuz? Bir de eşinizden araba için para istemesini istiyormuşsunuz. Gözünüz doysun be, gidin anne babanız alsın. Lafa gelince biz moderniz kv kp hiçbirşeye karışmasın çıkarın olunca kv bana ev alsıığğn. Oldu.

Ben de yiyebildigimi yer kalanını bağışlardım. Ama bizim kültürde pek yok öyle şeyler. Zaten onun için şimdiden para,mal,mülk derdine düşüyor gelinler,evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…