Kaynanamgilin yazlık alması

Şöyle ki eşimin amcası aynı apartmanda oturuyolar üç çocuğu var ikisine o binadan ev verdiler. Birine de ev aldılar. Onlar da otobüs işletiyo. Onların da almama hakkı vardı niye aldı o zaman.
Yahu ne alakası var. Ne yarıştırmak bu?
Okumuş etmişsiniz ne diye kendi ayaklarınızın üzerinde durmak varken böyle beklentilere giriyorsunuz.

Ben de yiyebildigimi yer kalanını bağışlardım. Ama bizim kültürde pek yok öyle şeyler. Zaten onun için şimdiden para,mal,mülk derdine düşüyor gelinler,evlatlar
Normalde çocuğuma bırakayım tabi ki isterim
Ama gelin ben yaşarken malımın derdine düşse, 2 evi var birini satsın bana ev alsın 2 ev onların neyine filan derse sırf inadımdan ona buna saçabilirim parayı
Herkes de bi haddini bilsin gerçekten ya

Kendi babanız size ne aldı? Ayrıca herkes kayınpederinizin otobüsüyle, eşinizin ortak olup olmadığını sormuş ama siz ısrarla eşinizin amcasının gelinlerinden bahsetmişsiniz. Nedense sizin onları içten içe kıskandığınızı seziyorum.

Bu da çok sacma geldi. Kim cümbür cemaat aile apartmanında oturmak ister ki? Tek geline uzakta ev alinmiş diğer gelinler çatışma çıkarır bu durumda. Şahsen ben oturmam aile apartmanında. Herkese ev alacaklarsa da illa bize de uzaktan alınsın derim ya da hiç almayın be sizin evinize mı kaldım derim.

evde oturup çalışmıyosun, kocan tek başına istanbulda kira ödeyip ev geçindiriyo. takmışsın kocanın ailesine kaç tane konu açmışsın. sen tedavi ol bence önce çocuk falan düşünme
böylelerinden çok korkuyorum abim de evlenecek
Allahım sen bizi koru ya rabbbiimmmm

En başından birbirinize gebe kalmissiniz. O size söz vermiş sizde Tamam deyip kabul etmişsiniz. Simdi de işler degisince şöyle de böyle de olmus. Ilk bas koymadiginiz siniri simdi koyun. Siz kimsenin hesabiba karismayin onlarda sizin hesabiniza karisamasin.

o zaman amcanın bekar oğluyla evlenseydin o kadar adaletli ve bonkörse madem
eczane açacak kadar takı takıldıysa eczane açma o parayla araba al o zaman.
adamlar gelmiş kaç yaşına bu saatten sonra yazlık alıp kafa dinleyecekler işte keşke ülkedeki her kp kv böyle yapsa. Ha kp kv diğer çocuklarına ev verse size vermese anlarım sorunu. Ama adamlar kendilerine yatırım yapıyor ve kimseyi de ilgilendirmez. Bu kadar eleştirdikten sonra o yazlığa gidip tatil yapmazsın umarım

Ay ne güzel işte yazlığa gider tatil yaparsın mis gibi çalışmıyorsun da senin gibi prensesten iş bekleyecek değil ya… Torun da cup cup denizde yüzmesin mi? En güzel yazlık başkasının yazlığı bacım sen şuradan şuraya yürümeye minibüse binmeye üşeniyorsun yazlığı sana alsa işi bitmiyor herkes geliyor diye ağlaşırdın bu sefer Senin eş tek çocuk heralde zaten her şey size kalacak sonunda neyin derdindesin acaba? Ev araba diye tutturmuşsun bir sal insanları artık

Ortak olacak diyene ortak olmayacak diyin. Çok basit bence tapusunu üstüne aldığınız yerin parasını gasp edemezler.

Bizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Otobüste doğrudan eşiniz adına hisse var mi? Yoksa kayinpederinizin mi adına. Eğer kayinpederinse o otobüste sizin hakkınız yok. Ama alınırken eşiniz bir miktar para verdiyse onun değerinde bir miktar ücret eşinize belki verilebilir. O durumda da artik sizin otobus ortakliginiz gibi birsey kalmaz. Bu sizin icin ileride daha cok zarar da olabilir. Yazlık almalarına engel bir durumda yok. Sonucta öldüklerinde yine herşey sizlere kalıcak. Hem yazlik hem otobus ortakligi daha ne istiyorsun ki. Üzerine sende şimdi çalış ev araba almaya bak, ileride hepsinden daha zengin olursun

evlenmeyi akıl edebilen iki insanın kendi ihtiyaçlarını gidermeleri gerekir.
ne sizin anne babanız nede eşinizinkiler size ev ve araba almak zorunda değil.

ama en merak ettiğim; eczacısınız hadi dükkan yeri yok açamadınız, eczacı olarak çalışacağınız yerler %90 kurumsal olur yani servisi olur. nasıl iş bulamadınız hayret ettim.

Sey diye düşünmüşlerdir.bunlar artik yetişkin evlendiler, kendi baslarinin caresine bakarlar. Cunku yetişkin olmak bunu gerektirir.

Eşiniz tek çocuk değil, size ev alırlarsa diğer kardeşlere de benzer bir destek gerekebilir. Herkese yetecek güçleri varsa alsınlar tabii ev, ben imkanı olanın çocukları için harcamasında sakınca görmüyorum. Tek kıstasım mantık…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…