- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Yahu ne alakası var. Ne yarıştırmak bu?Şöyle ki eşimin amcası aynı apartmanda oturuyolar üç çocuğu var ikisine o binadan ev verdiler. Birine de ev aldılar. Onlar da otobüs işletiyo. Onların da almama hakkı vardı niye aldı o zaman.
Normalde çocuğuma bırakayım tabi ki isterimBen de yiyebildigimi yer kalanını bağışlardım. Ama bizim kültürde pek yok öyle şeyler. Zaten onun için şimdiden para,mal,mülk derdine düşüyor gelinler,evlatlar
Kendi babanız size ne aldı? Ayrıca herkes kayınpederinizin otobüsüyle, eşinizin ortak olup olmadığını sormuş ama siz ısrarla eşinizin amcasının gelinlerinden bahsetmişsiniz. Nedense sizin onları içten içe kıskandığınızı seziyorum.Tabi iki tane varsa bi tanesini gelinime v
şöyle ki eşimin amcasıyla aynı apartmandalar hatta iki amcasıyla hepsinin gelinlerinin aynı apartmanda çok güzel evleri var . Bi tanesi de başka yerde oturuyodu ona da gittiler ev aldılar çünkü hak geçmesin diye. Kimse gidip kendine yazlık almadı. Hatta onlar yazlık alınmasının yanlış olduğunu söylediler niye çocuğuna almadınız dediler çünkü onların ailede öyle. Ama bizimkilere gelince kendilerini düşünüyolar herkes kendi oğlunu düşünürken onlar da kendilerini.
KesinnnnnnBaya altın takmışlar en azından bak. Şu kadar altın isterim mı dediniz yoksa
Mirasta hakkınız yok hanımefendi eşinizin annesi babası ölünce alırsınız henüz değil sabredin, çirkinleşmeyin lütfen.Bizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Evliyken nasıl ve neden olmuyor acaba? Şaka gibi ya!Bekar olsaydım ben de uzak demez çalışırdım ama evliyken öyle olmuyo işte. Uzak yere gidip sonra çıktığım da oldu. Teşekkürler yazdıklarınız için.
Bu da çok sacma geldi. Kim cümbür cemaat aile apartmanında oturmak ister ki? Tek geline uzakta ev alinmiş diğer gelinler çatışma çıkarır bu durumda. Şahsen ben oturmam aile apartmanında. Herkese ev alacaklarsa da illa bize de uzaktan alınsın derim ya da hiç almayın be sizin evinize mı kaldım derim.Tabi iki tane varsa bi tanesini gelinime v
şöyle ki eşimin amcasıyla aynı apartmandalar hatta iki amcasıyla hepsinin gelinlerinin aynı apartmanda çok güzel evleri var . Bi tanesi de başka yerde oturuyodu ona da gittiler ev aldılar çünkü hak geçmesin diye. Kimse gidip kendine yazlık almadı. Hatta onlar yazlık alınmasının yanlış olduğunu söylediler niye çocuğuna almadınız dediler çünkü onların ailede öyle. Ama bizimkilere gelince kendilerini düşünüyolar herkes kendi oğlunu düşünürken onlar da kendilerini.
böylelerinden çok korkuyorum abim de evlenecekevde oturup çalışmıyosun, kocan tek başına istanbulda kira ödeyip ev geçindiriyo. takmışsın kocanın ailesine kaç tane konu açmışsın. sen tedavi ol bence önce çocuk falan düşünme
En başından birbirinize gebe kalmissiniz. O size söz vermiş sizde Tamam deyip kabul etmişsiniz. Simdi de işler degisince şöyle de böyle de olmus. Ilk bas koymadiginiz siniri simdi koyun. Siz kimsenin hesabiba karismayin onlarda sizin hesabiniza karisamasin.Benim evim hesabım onlara göre ayrı değil işte. Ben eczane açınca bile ortak olucak düşüncesi vardı onlarda. Yani kazandığım parayı onlara vericektim. Onlar böyle birşey düşünüyorken ben niye ev almıyolar diye düşünmem normal
o zaman amcanın bekar oğluyla evlenseydin o kadar adaletli ve bonkörse mademşöyle ki eşimin amcasıyla aynı apartmandalar hatta iki amcasıyla hepsinin gelinlerinin aynı apartmanda çok güzel evleri var . Bi tanesi de başka yerde oturuyodu ona da gittiler ev aldılar çünkü hak geçmesin diye. Kimse gidip kendine yazlık almadı. Hatta onlar yazlık alınmasının yanlış olduğunu söylediler niye çocuğuna almadınız dediler çünkü onların ailede öyle. Ama bizimkilere gelince kendilerini düşünüyolar herkes kendi oğlunu düşünürken onlar da kendilerini.
Otobüste doğrudan eşiniz adına hisse var mi? Yoksa kayinpederinizin mi adına. Eğer kayinpederinse o otobüste sizin hakkınız yok. Ama alınırken eşiniz bir miktar para verdiyse onun değerinde bir miktar ücret eşinize belki verilebilir. O durumda da artik sizin otobus ortakliginiz gibi birsey kalmaz. Bu sizin icin ileride daha cok zarar da olabilir. Yazlık almalarına engel bir durumda yok. Sonucta öldüklerinde yine herşey sizlere kalıcak. Hem yazlik hem otobus ortakligi daha ne istiyorsun ki. Üzerine sende şimdi çalış ev araba almaya bak, ileride hepsinden daha zengin olursunBizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Sey diye düşünmüşlerdir.bunlar artik yetişkin evlendiler, kendi baslarinin caresine bakarlar. Cunku yetişkin olmak bunu gerektirir.Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Eşiniz tek çocuk değil, size ev alırlarsa diğer kardeşlere de benzer bir destek gerekebilir. Herkese yetecek güçleri varsa alsınlar tabii ev, ben imkanı olanın çocukları için harcamasında sakınca görmüyorum. Tek kıstasım mantık…Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?